בהגרלה הגדולה האחרונה זה הפוךירמי צודק
אין דבר כזה בנין מחיר למשתכן ובנין שוק חופשי זה הכל בערבוב מלא
ברמה ד' זה על פי רוב 60% מחיר למשתכן ו 40% שוק חופשי
בהגרלה הגדולה האחרונה זה הפוךירמי צודק
אין דבר כזה בנין מחיר למשתכן ובנין שוק חופשי זה הכל בערבוב מלא
ברמה ד' זה על פי רוב 60% מחיר למשתכן ו 40% שוק חופשי
יש לו 9 בנינים והכל מעורבב .ע"פ הידוע לי יש לו 10 בנינים שרק 2 מתוכם מחיר למשתכן אז זה שרואים כמה בנינים בבניה מתקדמת לא אומר כלום לגבי הבנינים של מחיר למשתכן...
דיברתי עם המשווק שלו וזה מה שהוא אמר לי.יש לו 9 בנינים והכל מעורבב .
אי אפשר לשלוח הודעות בפרטי...ניתן לשלוח בפרטי.
שבוע טוב ומבורך!!!
איפה זה באיזה איזור ב-ד'?הפארק הולך ונבנה... (קרדיט:במרכז)צפה בקובץ המצורף 654926צפה בקובץ המצורף 654927צפה בקובץ המצורף 654928צפה בקובץ המצורף 654929צפה בקובץ המצורף 654930
לא. לא שאלנו.האם הם אמרו משהו לגבי דחיית האיכלוס בגלל הקורונה?
לא דווקא. לנו יש ב3 חדרים חנייה מקורהבמחיר למשתכן בדירות הגדולות יש חניות מקורות
אפשר להירשם גם בקישור דלהלן: https://lp.vp4.me/mmxwאת העלון (במרכז) אפשר לקבל ע"י שליחת בקשה בכתובת מייל שמופיע בתחילת העלון.
בין ד'1 לד'3 לכל האורךאיפה זה באיזה איזור ב-ד'?
מחיר למשתכן או שוק חופשילא דווקא. לנו יש ב3 חדרים חנייה מקורה
היום הייתי ברמה ד1 וממש מתקדמים שם אני מצרף כמה תמונות מהכבישים ואפילו עמוד לתחנה יש כבר וגם מסלולי אופניים וכן צילמתי כמה תמונות מטריסון מרחוק לפי מה שרואים בתמונות הם כמעט לא התקדמו בחודשיים האחרונים בחיצוני אולי בפנימי כן אני לא בדקתי,יש לך עוד תמונות מהפרויקט?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: