זה תמונה של שטח הגינה,צולם מרח' רב זירא לכיוון דרום מזרחאני חושבת שהתמונה הראשונה היא המקום המיועד לבתי הכנסת וזהו הם התשתיות המוכנות שם
למה אף אחד לא מיתייחס לאשכולמחיר למשתכן - כמה זמן עבר לכם מהזכייה עד לכנס רוכשים אם בכלל היתקיים כבר כנס ובאיזה פרויקט
זכיתי באפי קפיטל כבר 22 חודשים מהזכיה ועדיין לא קיבלתי הודעה על כנס רוכשיםwww.prog.co.il
לא זה לגינהאני חושבת שהתמונה הראשונה היא המקום המיועד לבתי הכנסת וזהו הם התשתיות המוכנות שם
בקצה של ג'3 בצד של ד'1 יש מסוף אוטובוסים נכון להיום.איך אפשר לקבל את העלון?
עלון שכונתי שבועי?
כמה תמונות מתוך העלון...
צפה בקובץ המצורף 652670
כנראה מיועד להיות גינה ציבורית ?!
צפה בקובץ המצורף 652671
שימו לב לתחנת האוטובוס העומדת על תילה.... או לפחות השלט...
ככל הנראה התחנה הראשונה ברמה ד' כיוון שזה ליד המסוף אם אני לא טועה.....
באיזה פרויקטים?התקבלו תוצאות להגרלות ההמשך.
יש פה מישהו שזכה?
המקווה ממוקם ברח' רבינא ?לא זה לגינה
אגב יש כבר מקווה וטיפת חלב בבניה
גם אני אשמח לדעת מה המצב ?האם משהו יודע מה מצב הבניה ברייסדור בד 3
זה מתחת לבנין E של חזון את גליליהמקווה ממוקם ברח' רבינא ?
ככל שנארגן יחד מוקדם, כך נהיה יעילים יותרשלום לכולם.
בע''ה מתארגנת קבוצה של בני תורה ספרדיים ברמת בית שמש ד' 2 ( חלק ממחיר למשתכן )
להגשת בקשה להקצאת מקום לבית הכנסת.
שנזכה ''להגדיל תורה ולהאדירה''
לפרטים לשלוח בפרטי
בבנינים 1ו2 לא התקדמו כלום בבנינים 3ו4 אוחזים קומה ראשונה בבנינים 5ו6ו7 אוחזים ביסודותגם אני אשמח לדעת מה המצב ?
מזל טוב אני מייחל ומברך שעתידך לא יהיה כמוני שעבר כשנתיים מהזכיה .ועדיין לא רואה את האופק...אני
שערי העיר
ד2
תודה אמן.מזל טוב אני מייחל ומברך שעתידך לא יהיה כמוני שעבר כשנתיים מהזכיה .ועדיין לא רואה את האופק...
נכוןהר הבשן
צריך הרבה סבלנות
דרך אגב אלו שזכו בהגרלות המשך מחכים הרבה פחות זמן כי הם אחרי כל התהליכים והבירוקרטיות הם נכנסים לסרט אחרי שלב בחירת הדירות והם יכולים לקנות את מה שנשאר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: