יש התאחדות זוכים בעלזא שנרשמים לשם עם מספר זכיההיתאחדות ה''זוכים'' אבל ברוכשים בכל רמה ד' יש כ350
כלומר,יש התאחדות זוכים בעלזא שנרשמים לשם עם מספר זכיה
ויש התאחדות רוכשים בעלזא שנרשמים לשם עם חוזה קניה
ועל פי הנתונים שלהם יש כ- 100 רוכשים שחתמו חוזה קניה
יש לכל החסידיות ציבור יפהאיזה עוד חסידויות יש?
זה נתון לא אמיתימתווך מאוד גדול בעיר אמר לי שבשוק החופשי בד2 יש יותר חסידים מאשר בד3 ירמי אתה מכיר כזה נתון?
זה חצי ממה שנמכרודרך אגב לפי הרשימה שלך ירמי זה בערך כאלף משפ' חסידיות במחיר למשתכן ואם יש מספר זהה של רוכשים בשוק החופשי זה רק כשליש מהדירות המשווקות לבנתיים אז איך אנחנו יותר מחצי?
תודה על התשובות הנפלאות של כולם!
זה חצי ממה שנמכר
ויש עוד עשרות חסידיות
שיש להם עשרות משפחות
שלא כתבתי
וגם ציבור ירושלמי של כמה מאות
אשכנזי זה ליטאי?כך פורסם אני לא יודע על מה זה מבוססצפה בקובץ המצורף 643290
זה נראה מאד יפה אבל מאיפה זה?כך פורסם אני לא יודע על מה זה מבוססצפה בקובץ המצורף 643290
אמרו שחזון את גלילי נכנסים בסיוון?אגב מישהו יודע מתי אמור להיות האיכלוס הראשון ?
לדעתי, הליטאים לא נופלים במספרים מהחסידים. פשוט החסידים מאוגדים ברמה הארצית ולא רק ברמה האזורית. כך שהחסידים יש להם יכולת שיתוף הרבה יותר מהירה ואפקטיבית. כל הסקרים והנתונים שמתפרסמים הם פועל יוצא מזה.בכללי רמה ד זה גודל של כל ביתר ואם לדוגמא יש רק 15 אחוז ליטאים זה גם הרבה כי זה יוצא 1500
אבל לעיניננו יש מכל הציבורים ציבור גדול
אבל כן נראה לי שהקבוצה הכי גדולה זה חסידי וירושלמי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: