זה מה שאמרתי שאפשר לדעת (לא שיש לי ידיעה בנושא)ו- האם יש באמת מישהו שעבר פרויקט פרויקט, שם שם וראה מאיזה מגזר הוא? לא כ"כ נראה לי...
זה מה שאמרתי שאפשר לדעת (לא שיש לי ידיעה בנושא)ו- האם יש באמת מישהו שעבר פרויקט פרויקט, שם שם וראה מאיזה מגזר הוא? לא כ"כ נראה לי...
אפשר לדעת מהמכירות בשוק החופשי.איך אפשר לדעת דבר כזה?
אני הבנתי שעד שלא יתאכלסו- לא יוכלו לומר מי יהיו התושבים.
זה נכון שהכיוון של ד' הוא הרבה חסידים, אבל חוץ מזה הכל לוט בערפל.
אם יש מישהו עם מידע על הנושא- אדרבא- כולנו סקרנים....
כל דירה חייבת לקבל חניה על פי חוק והיא צמודה לכל דירה מראשלכל דירה צמודה חניה ספציפית ואינו ניתן לבחירה
ניתן אולי להחליף עם שכנים אחרים ו/או לקנות חניות משכנים שאינם בעלי רכב
כל החניות הם חניות פתוחות לא מקורות כך שלבנות שם יח"ד באמצע הרחבה לא נשמע הגיוני כ"כ...
על פי משרד השיכון אסור לקבלנים להוציא מידע על רוכשים כללאיך אפשר לדעת דבר כזה?
אני הבנתי שעד שלא יתאכלסו- לא יוכלו לומר מי יהיו התושבים.
זה נכון שהכיוון של ד' הוא הרבה חסידים, אבל חוץ מזה הכל לוט בערפל.
אם יש מישהו עם מידע על הנושא- אדרבא- כולנו סקרנים....
שלום חברים אני הצטרפתי לקבוצה כעת נעים להכירכם
אני רכשתי בפרויקט של האחים אום בבנין 1
האם יש למשהוא מכם מושג היכן יוצא המחלף שאמור להיות ישירות לרמה ד האם ליד ד1 או ד 2 או ד 3
צדיק הגזמת לגמרימידיעה ממספרי החסידיות זכו עד כה במחיר למשתכן ברמה ד כ350 בעלז וכ230 ויזניץ כ160 תולדות אהרן בגור חסוי אך ניתן להעריך כ800-1100 משפ'
אין מצב.מידיעה ממספרי החסידיות זכו עד כה במחיר למשתכן ברמה ד כ350 בעלז וכ230 ויזניץ כ160 תולדות אהרן בגור חסוי אך ניתן להעריך כ800-1100 משפ'
טעיתי אבל כוונתי הייתה בכל רמה ד ושם המספרים המעודכנים הם פלוס מינוס כמו שכתבתיצדיק הגזמת לגמרי
אני בקשר עם הנציגים של כולם
לבעלזא יש של רשימה 100
בגור יש רשימה של 300
היתאחדות ה''זוכים'' אבל ברוכשים בכל רמה ד' יש כ350אני בהתאחדות בעלזא בדיווח שקיבלתי לפני זמן מה זה עמד על כ-100 רוכשים
אבדוק מול המארגנים עוד פעם
ותולדות אהרון?צדיק הגזמת לגמרי
אני בקשר עם הנציגים של כולם
לבעלזא יש של רשימה 100
בגור יש רשימה של 300
קו תולדות אהרן 0722722733ותולדות אהרון?
על הירושלמים אין לאף אחד מידע?
תולדות אהרן יש כ150ותולדות אהרון?
על הירושלמים אין לאף אחד מידע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: