יש לך תוכנית של השכונה הזאתה2 היא לכל אורך אליהו הנביא, מסוף רמה א' עד ההר המדובר בצד השני של זכריה מול ד'3.
לראות עד בדיוק היכן היא מגיעה?
יש לך תוכנית של השכונה הזאתה2 היא לכל אורך אליהו הנביא, מסוף רמה א' עד ההר המדובר בצד השני של זכריה מול ד'3.
יש לך תוכנית של השכונה הזאת
יש כאן מפה יותר מפורטת ולפי זה יהיה כיכר בזכריה עם כניסה לתלמוד בבלי וממול כניסה לה2. (במסמכי התכנית נספח תנועה השני)יש לך תוכנית של השכונה הזאת
התכנית חדשה מהניילונים מלפני שבועיים. אין עדיין קבלנים אבל לכאורה יכול כבר לצאת לשיווק.היה על זה כבר מכרז?
יש קבלנים?
לא ידוע לי ואני לא חושב שיהיה.@די
האם אין איזו שהיא תכנית עתידית ליציאה מרמה ד4 או ד5 ישר לכביש 38?
@די
האם אין איזו שהיא תכנית עתידית ליציאה מרמה ד4 או ד5 ישר לכביש 38?
המחלפון הזה מיועד לזכריה. לא ידוע לי ואני לא חושב שיהיה לו חיבור לרמה ד'.במסגרת הרחבת כביש 38 דרום מתוכנן מחלף ממש מתחת ד5, אם כי עדין לא מופיע החיבור אליו מד וכנראה זה משהו עתידי יותר
נכוןהמחלפון הזה מיועד לזכריה. לא ידוע לי ואני לא חושב שיהיה לו חיבור לרמה ד'.
הכיכר הוא חיבור לד'7 (ספורט ונופש ר"ל...) אין חיבור מד'7 לרמה ד' (ד'6 בוטל)נכון
כמו שכתבתי לא מופיע אליו חיבור מד', אם כי על פי הכיכר זה נראה שהשאירו פתח עתידי
במסגרת הרחבת כביש 38 דרום מתוכנן מחלף ממש מתחת ד5, אם כי עדין לא מופיע החיבור אליו מד וכנראה זה משהו עתידי יותר
צפה בקובץ המצורף 1415687
המחלפון הזה מיועד לזכריה. לא ידוע לי ואני לא חושב שיהיה לו חיבור לרמה ד'.
נכון
כמו שכתבתי לא מופיע אליו חיבור מד', אם כי על פי הכיכר זה נראה שהשאירו פתח עתידי
אין לזה קשר עם כביש 39 ? (שהוקפא) קיוויתי שהממשלה הזו תחזיר את זה, כחלק מהמטרות לעשות הפוך מהממשלה הקודמת)הכיכר הוא חיבור לד'7 (ספורט ונופש ר"ל...) אין חיבור מד'7 לרמה ד' (ד'6 בוטל)צפה בקובץ המצורף 1415775
לא.אין לזה קשר עם כביש 39 ?
אוח, עד שנפל האסימון, מושב זכריה. ניסיתי להבין איך מחלף יכול להגיע לזכריה הנביאהמחלפון הזה מיועד לזכריה.
לא ידוע לי ואני לא חושב שיהיה.@די האם יש תכניות לכביש מד' 2 הישר לנחל נובע-צאלים? וכן אם יש איזה תכנית בין ד2 ל 4?
חבל מאד. זה היה יכול לחסוך הרבה מאד זמן לאלפי תושבים שרוצים לצאת מהשכונה לכיוון ביג.לא ידוע לי ואני לא חושב שיהיה.
לא יודע אם תושבי השכונה ירצו לנסוע לביג מרוב כמות החנויות שיש ברמה ד'.חבל מאד. זה היה יכול לחסוך הרבה מאד זמן לאלפי תושבים שרוצים לצאת מהשכונה לכיוון ביג.
רכבת עדיין אין בד'.לא יודע אם תושבי השכונה ירצו לנסוע לביג מרוב כמות החנויות שיש ברמה ד'.
לא צריך מחלף חדש. אפשר להתחבר עם כביש פנימי לכיכר שבתחילת צאלים ליד המחלף הקיים בכביש 38 (יש שם כמדומני כבר איזו שהיא דרך עפר)אף פעם לא עושים מחלפים על כביש כמו כביש 38 במרחק כ"כ קצר אחד מהשני.
הכביש הזה (כביש ביטחון) מתחיל מנקודה מאוד נמוכה בוואדי (בפארק). אם אתה רוצה כביש מד'2 או ד'4 שנמצאים על גבעות גבוהות זה יכול להיות מסובך.לא צריך מחלף חדש. אפשר להתחבר עם כביש פנימי לכיכר שבתחילת צאלים ליד המחלף הקיים בכביש 38 (יש שם כמדומני כבר איזו שהיא דרך עפר)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: