אומרת שזה כביש שנראה כביכול תמים ומזמין ומי שלא מכיר יכול בהחלט להפגע בוזאת אומרת שנהג שלא מכיר את הכביש אמור להתהפך עם הרכב? נראה לי ממש לא נורמלי.
לצערנו לא עובר שבוע בלי לראות רכב הפוך בצד הכביש הזה
הוא מאד מאד מסוכן-וחייב להזהר בו!
זה הכל
אומרת שזה כביש שנראה כביכול תמים ומזמין ומי שלא מכיר יכול בהחלט להפגע בוזאת אומרת שנהג שלא מכיר את הכביש אמור להתהפך עם הרכב? נראה לי ממש לא נורמלי.
נהג אמור לנהוג עפ"י חוקי התנועה והתמרורים במקום ואם הוא נוסע על 50 קמ"ש אין סיבה להתהפכות,זאת אומרת שנהג שלא מכיר את הכביש אמור להתהפך עם הרכב? נראה לי ממש לא נורמלי.
ואפשר לומר הסבר אחר, שמניח את הדעת טיפה יותר ממה שכתבת.בכיכר של ירקון ולוז, וכן בכיכר של ירקון/ישעיהו/מנחם פרוש/קישון הכביש נהיה לנתיב אחד לפני הכיכר.
יכול להיות שבצומת של ירקון/ירדן בגלל שזו צומת ראשית לא רצו להצר את הכביש (שיקולי רווח/הפסד).
נכון באים לאמלל אותך.עיר מתוכננת לא בהכרח מתוכננת נכון....
התכנון של הכבישים הוא מטומטם!! איןן לזה ביטוי אחר
וכן, הוא עכשוי ומתקדם, מתעדף תח״צ, חוסך אנרגיה, מקטין חורים באוזון, ומשפר את איכות חייהם של דובי הקוטב
הוא בדיוק כמו שמלמדים במגמת הנדסת תנועה באוניברסיטה
אבל מטופש ומרושע פקוק צפוף קום ומסוכן
אולי הוא מנסה לעמלל לנו את החיים כדי שלא נשתמש ברכב
לא יודע מה קנה המידה שלך לכל מה שכתבת, נשמע שיש לך קנה מידה דמיוני מושלם, שאם לא מגיעים אליו לא שווה כלום.אין הערכה לכבישים מהירים? כי כביש 10 וכביש 38 הם כבישים איטיים מאוד מיושנים ופקוקים (38 בשיפוץ ארוך אולי בסוף יהיה יותר קל, שנים יגידו...),
ונהר הדן הוא מטומטם ומסכן חיים
כבודו כנראה לא נוסע ברכב פרטי
התח״צ מצוינת??? לאיפה? להר חוצבים ומלחה...
אולי כבודו גם לא נוסע בתח״צ...
המון מסחר זה משהו להעריך? זה אינטרס כלכלי של עיריה ושל היזמים החזקים שמשמנים את המערכת,
נת״צים? טירוף ושיגעון, אין שום היגיון לנת״צים בשכונות ורחובות מקומיים כבית שמש, זה גורם לצפיפות, סירבול, ריבוי רמזורים או השתלבויות, מאט את קצב הנסיעה וגוזל הרבה מאוד מהזמן היקר ששל התושבים ולא מביא שום תועלת למשתמשים
עיר נקיה? איפה? מרכז מסחרי רמה א׳? רמה ד׳? ג׳? הקריה? חפציבה?
שמח שלפחות על משהו אחד אנחנו מסכימים.נוף מדהים- על זה בהחלט מגיע יש״כ עצום לעיריה, משרד השיכון, ראשיה שריה ויועציה
זה לא היה נושא הדיון, כשזה יעלה אני יכתוב את הערכותי ותלונתי על נושא הפארקים.אין שום הערכה על הפארקים המדהימים שיש בעיר.
אין להם קשר לעיריית בית שמש. לא בתכנון, לא בבניה ולא באחזקה. זה אף לא בשטח המונציפלי שלה.כבישים מהירים סביב העיר (10 38 נהר הדן).
ואיך זה קשור לנושא תכנון הערייה? יש גם שמים מדהימים בבית שמש, עם מטוסים קלים מדי פעם.נוף מדהים.
אני לא חושב שאתה נציג של מישהו מהמערכת, אני חושב שאתה לוקה ב"תסמונת" (אני ציני, אל תתפוס אותי על המילה) המגן האוטו' על המערכת.(אם אתה חושב שאני נציג של "מישהו מהמערכת" אתה יכול לראות באשכולות אחרים שכתבתי במפורש נגד "המערכת")
פעם ראשונה שאני מסכים עם @דיבקנה המידה שלי ביחס לערים אחרות בארץ, כביש 38 10 הם כבישים מהירים כמעט בלי פקקים. נהר הדן ואליהו הנביא הם כבישים פנימיים מהירים כמעט בלי פקקים.
כבישים מהירים סביב העיר (10 38 נהר הדן).
דווקא על הרחבת כביש 38 מגיע קרדיט גדול מאוד לראש העיר הקודם, משה אבוטבול, שהזיע הרבה מאוד להביא את ההסכמה של כל היישובים שעל תוואי הכביש.אין להם קשר לעיריית בית שמש. לא בתכנון, לא בבניה ולא באחזקה. זה אף לא בשטח המונציפלי שלה.
משמח מאוד.אבל עכשיו כבר מתחילים לעבוד על הקטע ליד תל בית שמש
הבעיה היא שזה לא בגלל הכבישים הנפלאיםבקנה המידה שלי ביחס לערים אחרות בארץ, כביש 38 10 הם כבישים מהירים כמעט בלי פקקים. נהר הדן ואליהו הנביא הם כבישים פנימיים מהירים כמעט בלי פקקים.
חשוב מאוד להזהרFwd: הנוכל בבית שמש להעביר הלאה!!!!!!!!!!!!
https://www.prog.co.il/threads/זהירות-מעוקץ.888440/
דווקא בענין זה אני שמח לבשר לך, שיש תכנון מפורט למחלפים בכניסה לבית שמש וגם בכניסה לכביש 10, אמור לצאת לדרך בשנה הקרובהבתמורה הם קבלו מחלפים בכניסות ליישובים שלהם, ולבית שמש כבר לא נשאר.
כל המידע כאן, אבל בבקשה לא להגיב יותר ולא להסיט את נושא האשכול...חשוב מאוד להזהר
רק ברשותכם לא הבנתי
איך על ידי שמישהו צילם את הפנים שלי בלבד הוא כבר יכול לפתוח חשבון בנק
ולקבל הלוואות ???
ואם אכן בדרך כלשהית זה אכן יתכן
אז הוא יכול לצלם סתם אדם שיושב ולומד בכולל לתומו
בקיצור נשמח לשמוע פרטים
לתועלת !
כדי שנדע להיזהר !
נכון, אבל מהסיבה הזו משרד התחבורה יכלו להגיד שבגלל שהכביש משמש רק את בית שמש, לא צריך כביש עם שני נתיבים או לא צריך לעשות מחלפים מספיק לעשות רמזורים.אלא בגלל שאין עוד ישובים באזור ככה שזה משמש רק את תושבי בית שמש
וזה הסיבה שזה לא כ"כ פקוק
כביש 38 כשיסיימו אותו כנראה יהיה מצויין כרגע הוא מאוד מאוד פקוקפעם ראשונה שאני מסכים עם @די
כביש 38 מאוד מאוד פקוק??????!!!!!!!!!!! בדיחת השנה.כביש 38 כשיסיימו אותו כנראה יהיה מצויין כרגע הוא מאוד מאוד פקוק
הכביש עבר שיפוץ לאחרונה, לא יודע מה זה מיושן ושבור מבחינתך, כשאני נוסע בו הכביש ממש לא ישן ולא שבור הכביש חלק וחדש (אולי קטע קטן קרוב לכביש 38 הוא קצת שבור אבל לא רציני בכלל).כביש 10 צריך לעבור שיפוץ עמוק הוא מיושן ושבור אבל בהחלט מהיר
מעניין מאוד כי איפה שאני גר בדיוק צופה על הפס האטה הזה, ואני רואה כל יום עשרות אם לא מאות רכבים עוברים שם, ומעולם לא ראיתי מישהו שם מאבד שליטה.אליהו הנביא יהיה כביש מצוין כשיגמרו להרחיב אותו חוץ מהפס האטה הגבוה והמסוכן שליד דבורה הנביאה
אין שום ציפיה לפס האטה בכזה כביש והרבה נהגים איבדו שם שליטה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: