זה יוצא ליד איפה שאמור להיות הבית חוליםאני רואה שקבלן זכה
בפרויקט של דיור מוגן
בד1 במגרש 56
דבר אחד אני לא מבין
למה כדאי לקבלן לבנות דיור מוגן בשכונה צעירה
מצ"ב המיקום
זה יוצא ליד איפה שאמור להיות הבית חוליםאני רואה שקבלן זכה
בפרויקט של דיור מוגן
בד1 במגרש 56
דבר אחד אני לא מבין
למה כדאי לקבלן לבנות דיור מוגן בשכונה צעירה
מצ"ב המיקום
מעבר לכבישזה יוצא ליד איפה שאמור להיות הבית חולים
מה דחוף קו לביתרפורסם בחדש של שבוע זה.
נודה לכל מי שיכול לשלוח פניות
קישור לשליחת פניה למשרד התחבורה
https://forms.gov.il/globaldata/get...x?formtype=<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה!
יש ביקוש גדול, חשוב לזכור שביתר היא העיר (החרדית) הקרובה ביותר לבית שמש ויש המון שעובדים בביתר וההיפך.מה דחוף קו לביתר
אפשר בהחלט דרך יד 2אם אני רוצה להשכיר דירת 5 חדרים , קבלנו כעת טופס 4, אכלוס בערך עוד חודשים,
כדאי לי לפרסם כעת?
יד 2 מספיק או כדאי דרך תיווך?
מנסיון?אפשר בהחלט דרך יד 2
שימו לב בעקבות מוסדות החינוך שנוספו בתחילת רחוב רבינא הופכים את קטע הרחוב עד רבא לחד סיטרי ואת רחוב רבא גם הוא יהיה חד סיטרי צפה בקובץ המצורף 1196507
תן את כל הכתבה לטובת החסומים!פתאום קם אדם ומרגיש שהוא חי בחלם… - 418 - חדשות בית שמש החרדית
תושבי רחוב רבינא ברמה ד’ לא האמינו למראה עיניהם, ולרגעים חשבו שהם חיים בחלם שבפולין. היו מי מהתושבים שלקחו את צעד קדימה ופרסמו מודעה היתולית, אחרים המשיכו לכעוס על המראה…418.co.il
צירפתיתן את כל הכתבה לטובת החסומים!
איפה ממוקם הת"ת?
במצפה החורשאיפה ממוקם הת"ת?
כוונתך למה שכתוב בתוכניות שהיתר בניה כפוף להרחבת כביש 38?שאלה
לפי כל תכנית של בניה ברמה ד' כתבו שיהיה כביש ישיר בין רמה ד' לכביש 38 חיפשתי בכל מקום מידע לגבי זה ולא מצאתי אם מישהו יודע משהו אשמח לשמוע
זה הכוונה ישיר שלא צריך לעבור דרך שכונות אחרות.לא יודע מה כוונתך
אבל לדוגמא בפרוייקט שלנו ברייסדור סיפרו לנו וגם כתוב בהצגת הפרוייקט שרמה ד' תחובר לכביש 38 באופן ישיר ושאלתי איפה הולך להיות החיבור הזה?
איפה זה מה שכתבת דרך נחל נובע וזכריה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: