החוק צריך לעבור בקריאה שניה ושלישית, ויחול תוך 30 יוםהאם חוק המדד משפיע על מי שאמור לחתום בשבועיים הקרובים ?
כך שלשבועיים הקרובים לכאורה אין לזה משמעות
החוק צריך לעבור בקריאה שניה ושלישית, ויחול תוך 30 יוםהאם חוק המדד משפיע על מי שאמור לחתום בשבועיים הקרובים ?
אם זה לא מוצמד לקרקע בכלל ורק למוצרים, זה לא בניגוד לחוזה, בחוזה לא מופיע שההצמדה היא דווקא לקרקע?אם הסעיף הזה היה עובר אז מה שנקרא "מדד תשומות הבניה" היה משתנה והיה מוצמד רק למחיר המוצרים ולא למחיר הקרקע, מה שאי"כ עכשיו החוק אומר רק שהמדד יהיה מוצמד רק ל40% משווי הדירה ולכן זה נגד החוזה
הציפור הזאת מסתובבת כבר בשכונה כמה חודשיםציפור לחש לי באוזן
שבמסחר של נתיב
שליד לאומית הולך להיפתח עוד מכולת
בחודש הקרוב
אם אני לא טועה זה חל גם על החוזים הללו מתאריך כניסת החוק לתוקףאנחנו חתמנו חוזים לפני שלשה שבועות אחרי המתנה של כמה שנים וכל הזמן הזה היה צמוד למדד
כנראה שהקבלן ראה שהחוק הולך לעבור הוא מיהר לחתום חוזים אף שלא היה לו התרי בניה... הזויי
והזויי עוד יותר שהחוק הזה לא חל על כל החוזים שנחתמו כבר
איזה הגיון יש לזה?
אין רטרובוודאות זה לא יהיה גם רטרו?
דין תורהכמו שזה נראה מבחוץ זה אכן מכולת
יש כבר קופות, עגלות, מידוף וכו
ואם כבר מכולות,
מה עם סופר הטוב והמטיב ד1 מישהו יודע אם יש התקדמות?
זה בוודאות סופר,
דיברנו עם המנהל, הולך להיות שם מחלקת עופות טריים וזה נראה מכולת עם חווית קנייה יותר אנושית ממה שיש לנו עד היום בשכונה.....
השאלה מה יהיו המחירים והאם תהיה תחרות (ראו ערך מה שקוה עם הפיצה החדשה שנפתחה השבוע...)
את מדברת על הטוב והמטיב או ההוא ליד לאומית?
ליד לאומית
קרוב שלנו הגרילמעניין אותי לדעת אם יש מישהו שמכיר מישהו או שהוא בעצמו זכה בהגרלה של מחיר למשתכן בד4 בפרויקט של טריסון מספר הגרלה1514 ויודע פרטים אודותיו
בחוזה מופיע שהמחיר מוצמד למדד תשומות הבניה, וככל שהמדד משתנה אז החוזה משתנה איתואם זה לא מוצמד לקרקע בכלל ורק למוצרים, זה לא בניגוד לחוזה, בחוזה לא מופיע שההצמדה היא דווקא לקרקע?
כלומר הכוונה היא, שההצמדה צריכה להיות על כל מחיר הדירה לא משנה אם זה על מחיר הקרקע (כמו היום) או על מחיר המוצרים (כמו שהיה אמור לעבור) העיקר שיהיה על כל מחיר הדירה?
הבנתי טוב?
והמחירים בהתאם?זה משהו יותר בסטייל אמריקאי
ניסיתי לשאול אותםוהמחירים בהתאם?
זה פשוט לא נכון החוק אמור להיכנס בע"ה היום לרשומות ומאז עד 7 ימים החוק נכנס לתוקף אני מצ"ב קובץהחוק צריך לעבור בקריאה שניה ושלישית, ויחול תוך 30 יום
כך שלשבועיים הקרובים לכאורה אין לזה משמעות
אההזה פשוט לא נכון החוק אמור להיכנס בע"ה היום לרשומות ומאז עד 7 ימים החוק נכנס לתוקף אני מצ"ב קובץ
עבר סופית חוק מכר, סוף למדד הפרוע!אהה
אבל צריך לבדוק אם הוא נכנס לרשומות
נכנס לרשומות ?עבר סופית חוק מכר, סוף למדד הפרוע!
חצי סוף, רק חצי מהסכום (40% מהסכום הכולל).עבר סופית חוק מכר, סוף למדד הפרוע!
אין הבדל, שיטת חישוב המדד ממשיכה לכלול את שווי הקרקע,עכשיו שאלה למבינים:
לפי מה מחשבים את ערך הקרקע וערך הבנייה?
שמאות?מטעם מי?
יש לי תחושה שהקבלנים יכניסו הרבה שטיקים בחוזים כדי להמשיך להרוויח...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: