לכאורה הוא יקדים
אבל לא כדאי לבנות על זה
אבל לא כדאי לבנות על זה
לא יודעבכמה יקדים להערכתך ?
אין קשר בין צפי האיכלוס לבין מה שנראה בשטח, רוב הפרוייקטים חכו לטופס 4 בערך שנה(!) אחרי שסיימו את רוב העבודות.שאלה לגבי פרוייקט שערי בית שמש בד'3. (הגרלה מס 487) האם ניתן לדעת מתי יאוכלס יש פער מאד גדול בין מה שרשום בחוזה צפי איכלוס ב 09/2023 לבין מה שנראה בפועל בשטח , ולדברי הקבלן הערבי שטוען שאחרי החגים זה מוכן למסירה? באופן כללי, האם הצפי האיכלוס הרחוק שנותנים , הוא רק כדי להבטיח לעצמם מרחב זמן כדי לא להיאלץ לשלם פיצוי ?
אשמח שיאירו את עייני , מי שמכיר ויודע
שווה לדעתישלום לכולם,
אני מעוניינת להתקין ארונות עליונים למטבח בסדר גודל של כ4 מטר.
קיבלתי הצעת מחיר של 4,800 ש"ח
תוספת מייבשי כלים-300 למייבש ז"א, 5,400ש"ח כולל.
מי מבין בזה?
זה זול? שווה? יקר?
סנדוויץ' אדום? טריקה שקטה?שלום לכולם,
אני מעוניינת להתקין ארונות עליונים למטבח בסדר גודל של כ4 מטר.
קיבלתי הצעת מחיר של 4,800 ש"ח
תוספת מייבשי כלים-300 למייבש ז"א, 5,400ש"ח כולל.
מי מבין בזה?
זה זול? שווה? יקר?
תבורכו.. בד'2 אין לנו עדיין כלום..אני מעונין לפתוח צרכנית מזון בד 3 אשמח לדעת רעיון למקום 0527639525 פתוח גם לשמע ממתווך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: