הבשורה לזוגות הצעירים-מאות דירות בבית שמש ד5
לא כתוב בכתבה שזה ד 5'הבשורה לזוגות הצעירים-מאות דירות בבית שמש ד5
כתוב באתר של ההגרלות שזה בד, ותסתכל במפה שמופיעה שם, שזה ממוקד על השטח של ד' 5.לא כתוב בכתבה שזה ד 5'
הכנס זוכים הוא סה״כ קישור לסרטון שמסביר על האתר.האם מי שמחכה ברשימת ממתינים לזכייה מקבל גם הזמנה לכנס זוכים?
נכון!!!כתוב באתר של ההגרלות שזה בד, ותסתכל במפה שמופיעה שם, שזה ממוקד על השטח של ד' 5.
מצטרף לבקשה mlpmlp6890מישהו מכיר דירת 3 חדרים מרווחת למכירה בד? (לא במשתכן)
אשמח שיכתוב לי מייל
לפרטים YEUDIT.BSD שטרודל גימייל
תודה רבה
אשמח אם תצרפו אותי akiva102043 (קודם האותיות ואחר כך מספרים) שטרודל גימייל נקודה קוםרכשתם דירה בפרויקט קראט מבית האחים אום ברמה ד3?
זכיתם בהגרלת מחיר למשתכן 1510?
כנסו עכשיו לקבוצה לכל העדכונים הקשורים לפרוייקט.
Google Hangouts: Anmelden
Google Hangouts kann privat mit einem Google-Konto oder geschäftlich mit einem Google Workspace-Konto verwendet werden.hangouts.google.com
לאיש למשהו מושג אם התחילו לבחור דירות אצל מוריס אגבבה בהגרלה 780?
אנחנו עשינו עבודה קטנה יחסית אצל ידי אומן, יעקב.מחפשים המלצה לקבלן אמין ואחראי
מהזה אומר שהיתה תקלה? בעבודה שעשה? במה הוא מתמחה?אנחנו עשינו עבודה קטנה יחסית אצל ידי אומן, יעקב.
אין לי כרגע את המס' שלו, אבל הוא שם מגנטים בכל האיזור.
אחרי שבוע היתה תקלה קטנה והוא הגיע כמה פעמים לטפל עד שהיה תקין,
ואמר שאם יהיה צורך הוא יחליף ויעשה הכל מחדש, מאד נהננו מהשירות שלו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: