מחיר למשתכן מחיר למשתכן רמת בית שמש ד

זקן

משתמש חדש
יש למישהו מידע לגבי מקום בחדר סופרים בד' 1 ???
אשמח לשמוע
0534185779

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
מישהו התקין רשתות ויודע לתת קצת מידע- איפה כדאי, מחירים וכו'?

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
יש כאן מישהו שגר בפרויקט של טריסון?
צריכה עזרה קטנה באישי...
תודה

669yehuda

משתמש פעיל
זה אומר שיהיה התקדמות של 9 חודשים? זה לא נשמע לך מוזר מידי?
ממש לא. אדרבה, יש להם עניין להקדים מסירה כמה שיותר מהרבה סיבות. אחת מהן היא, בגלל שהם משלמים כול חודש להרבה רוכשים את הריביות של המשכנתא בגרייס ( היו רוכשים שקיבלו הטבה לקחת משכנתא מוקדמת בגרייס והחברה תשלם את הריביות עד לאכלוס)

מוישי פרומן

משתמש מקצוען
ממש לא. אדרבה, יש להם עניין להקדים מסירה כמה שיותר מהרבה סיבות. אחת מהן היא, בגלל שהם משלמים כול חודש להרבה רוכשים את הריביות של המשכנתא בגרייס ( היו רוכשים שקיבלו הטבה לקחת משכנתא מוקדמת בגרייס והחברה תשלם את הריביות עד לאכלוס)
נכון מאוד
תכלס במבט לאחור
אחד העסקות ההזויות ברמה ד

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים

ישי.כ

משתמש פעיל
אני גר בבית שמש אברך צעיר שווה לי להירשם עכשיו למקום אחר או לחכות כשיהיה הגרלה בבי"ש ואז להירשם?
אל תחכה תיקח מה שיש,
וחוץ מזה, במידה וזיכתם ואתה רוצה לבטל, כל עוד לא סגרת חוזה את יכול לבטל ולהירשם להגרלה אחרת,

קוויק

משתמש מקצוען
נכון מאוד
תכלס במבט לאחור
דווקא לא, בתקופה הזאת שהיו צריכים לעשות מבצעים כדי למכור (מרגיש לפני שנות דור) הרבה קבלנים עשו את המבצע הזה, רק מה, אף בנק עושה איתך את ההסכם באויר בלי לדעת לכמה זמן, משלמים מראש לבנק עבור הריביות לקופה מסוימת
החברות קוראות לזה עד מסירה, בפועל ההסכמים עם בד"כ לתקופת חודשים מסוימת/עד טופס 4 וכו', ומה ששילמו לבנק מראש שילמו, לא יווצר מצב שאם החברה תמסור מוקדם יותר היא תרויח את הריבית הזאת.

מוישי פרומן

משתמש מקצוען
דווקא לא, בתקופה הזאת שהיו צריכים לעשות מבצעים כדי למכור (מרגיש לפני שנות דור) הרבה קבלנים עשו את המבצע הזה, רק מה, אף בנק עושה איתך את ההסכם באויר בלי לדעת לכמה זמן, משלמים מראש לבנק עבור הריביות לקופה מסוימת
החברות קוראות לזה עד מסירה, בפועל ההסכמים עם בד"כ לתקופת חודשים מסוימת/עד טופס 4 וכו', ומה ששילמו לבנק מראש שילמו, לא יווצר מצב שאם החברה תמסור מוקדם יותר היא תרויח את הריבית הזאת.
לא לכתוב דברים שאתם לא יודעים על גבול השטויות
את המשכנתא הלקוחות לקחו על שמם
והחברה עושה העברה כל חודש ללקוח

קוויק

משתמש מקצוען
לא לכתוב דברים שאתם לא יודעים על גבול השטויות
את המשכנתא הלקוחות לקחו על שמם
והחברה עושה העברה כל חודש ללקוח
חחח
עמדתי מול הבנקים בעשרות סיכומים כאלו, תראה לי בנק אחד שמאשר את זה ואברך אותך
זה יחסוך לנו כחברה סכום לא מבוטל

או לחילופין אם אתה לקוח, יותר מאשמח לראות הסכם כזה שלך עם חברה, שאומר שהחברה משלמת לך את הריביות של המשכנתא עד שאתה מקבל את הדירה, לא מאמינה שקיים כזה דבר, ומכירה חזק את השוק ורוב החברות, לפחות באזור

מוישי פרומן

משתמש מקצוען
חחח
עמדתי מול הבנקים בעשרות סיכומים כאלו, תראה לי בנק אחד שמאשר את זה ואברך אותך
זה יחסוך לנו כחברה סכום לא מבוטל

או לחילופין אם אתה לקוח, יותר מאשמח לראות הסכם כזה שלך עם חברה, שאומר שהחברה משלמת לך את הריביות של המשכנתא עד שאתה מקבל את הדירה, לא מאמינה שקיים כזה דבר, ומכירה חזק את השוק ורוב החברות, לפחות באזור
שוב פעם
אל תכתבי דברים שאת לא יודעת
אני לקוח והדברים עובדים כמו שכתבתי למעלה
וזה מה שכתבו למעלה שזה עולה לבנק הון
ולכן הוא מעוניין להקדים מסירה

קוויק

משתמש מקצוען
שוב פעם
אל תכתבי דברים שאת לא יודעת
אני לקוח והדברים עובדים כמו שכתבתי למעלה
וזה מה שכתבו למעלה שזה עולה לבנק הון
ולכן הוא מעוניין להקדים מסירה
שוב פעם
יודעת פלוס, קצת יותר מלקוח ממוצע
לבנק זה לא עולה גרוש
לחברה זה עולה סכום קבוע מראש כ'הלוואת בלון' עד למסירה.
מוזמן לברר את מה שאתה לא יודע :) אם הקבלן התחייב לך משהו, כנראה שפה לא הבנת את המשמעות של זה של הקבלן כלפי הבנק

וזה באמת לא מענין כדי להתווכח על זה

אבל לקבלן עולה הרבה יותר עמלת ערבויות מכר, ערבויות הלוואות וכו' והאינטרסים שלו לגמרי לא מתמקדים בכמה חודשי פטור מריבית על הלוואת בלון שהוא שילם לבנק מראש למספר חודשים (ואגב סתם ליידע - הבנקים ממש קשוחים בענין הזה, ומאפשרים לקבלן את התשלום רק על מספר חודשים קשיח עם הפרשים של מספר חודשים בינהם, כך שהקבלן צריך מראש לבחור אם הוא משלם על 18 או 24 או 36 ולא יכול לבחור 19 לדוגמא, קל וחומר שלא מענין אותם מתי הדירות נמסרות בפועל, נמסרה הדירה מוקדם יותר, הלקוח הרויח מספר חודשי ריבית שהקבלן שילם לו על המשכנתא)

בכל אופן, זכותכם לחשוב כרצונכם, לא באמת משנה.

בהצלחה

מוישי פרומן

משתמש מקצוען
שוב פעם
יודעת פלוס, קצת יותר מלקוח ממוצע
לבנק זה לא עולה גרוש
לחברה זה עולה סכום קבוע מראש כ'הלוואת בלון' עד למסירה.
מוזמן לברר את מה שאתה לא יודע :) אם הקבלן התחייב לך משהו, כנראה שפה לא הבנת את המשמעות של זה של הקבלן כלפי הבנק

וזה באמת לא מענין כדי להתווכח על זה

אבל לקבלן עולה הרבה יותר עמלת ערבויות מכר, ערבויות הלוואות וכו' והאינטרסים שלו לגמרי לא מתמקדים בכמה חודשי פטור מריבית על הלוואת בלון שהוא שילם לבנק מראש למספר חודשים (ואגב סתם ליידע - הבנקים ממש קשוחים בענין הזה, ומאפשרים לקבלן את התשלום רק על מספר חודשים קשיח עם הפרשים של מספר חודשים בינהם, כך שהקבלן צריך מראש לבחור אם הוא משלם על 18 או 24 או 36 ולא יכול לבחור 19 לדוגמא, קל וחומר שלא מענין אותם מתי הדירות נמסרות בפועל, נמסרה הדירה מוקדם יותר, הלקוח הרויח מספר חודשי ריבית שהקבלן שילם לו על המשכנתא)

בכל אופן, זכותכם לחשוב כרצונכם, לא באמת משנה.

בהצלחה
ניכנס לראש שלך
אני לקחתי משכנתא
החברה משלמת לי עד האכלוס כל חודש בהעברה את הסכום של המשכנתא
המשכנתא יורדת מהחשבון שלי
לשיטתך אם הקדימו ב 8 חודש את המסירה
החברה תמשיך להעביר לי 8 חודש אח"כ עוד את המשכנתא?
את מבינה שזה לא הגיוני

קוויק

משתמש מקצוען
נכון מאוד
תכלס במבט לאחור

ניכנס לראש שלך
אני לקחתי משכנתא
החברה משלמת לי עד האכלוס כל חודש בהעברה את הסכום של המשכנתא
המשכנתא יורדת מהחשבון שלי
לשיטתך אם הקדימו ב 8 חודש את המסירה
החברה תמשיך להעביר לי 8 חודש אח"כ עוד את המשכנתא?
את מבינה שזה לא הגיוני

דובר על הריבית של המשכנתא, משכנתא בגרייס וריביות עד האכלוס, כמובן שלא החזר המשכנתא עצמה.
זה סכום שהחברה משלמת ישירות לבנקים ובכלל לא עובר דרך הרוכשים

די

משתמש סופר מקצוען
בתקופה הזאת שהיו צריכים לעשות מבצעים כדי למכור (מרגיש לפני שנות דור)
מעניין באמת האם משרדי המכירות היו ריקים עד שעשו את המבצעים, או שהקבלנים "סתם" היו לחוצים כי היו להם הרבה דירות למכירה ולכן עשו מבצעים (שמתברר למפרע שגם בלעדיהם היו קונים את הדירות)?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה