שווה מיליונים
משתמש מקצוען
אנחנו עוד לאשאלה לרוכשים / זוכים בחברת מגן רמה ד' 2 רחוב אביי שקיבלו טופס 4 לפני שבועיים
האם קיבלתם כבר מפתח?
לא יצרו איתנו קשר עדיין
אנחנו עוד לאשאלה לרוכשים / זוכים בחברת מגן רמה ד' 2 רחוב אביי שקיבלו טופס 4 לפני שבועיים
האם קיבלתם כבר מפתח?
אנחנו נקבל בעז"ה השבועאנחנו עוד לא
לא יצרו איתנו קשר עדיין
זה אומר שיהיה התקדמות של 9 חודשים? זה לא נשמע לך מוזר מידי?2022 . בחוזה רשום, עד ה-24.5.23
ממש לא. אדרבה, יש להם עניין להקדים מסירה כמה שיותר מהרבה סיבות. אחת מהן היא, בגלל שהם משלמים כול חודש להרבה רוכשים את הריביות של המשכנתא בגרייס ( היו רוכשים שקיבלו הטבה לקחת משכנתא מוקדמת בגרייס והחברה תשלם את הריביות עד לאכלוס)זה אומר שיהיה התקדמות של 9 חודשים? זה לא נשמע לך מוזר מידי?
נכון מאודממש לא. אדרבה, יש להם עניין להקדים מסירה כמה שיותר מהרבה סיבות. אחת מהן היא, בגלל שהם משלמים כול חודש להרבה רוכשים את הריביות של המשכנתא בגרייס ( היו רוכשים שקיבלו הטבה לקחת משכנתא מוקדמת בגרייס והחברה תשלם את הריביות עד לאכלוס)
שלחו מייל שמסירת המפתח נדחה ל01/05שאלה לרוכשים / זוכים בחברת מגן רמה ד' 2 רחוב אביי שקיבלו טופס 4 לפני שבועיים
האם קיבלתם כבר מפתח?
אני גר אבל אין לי הודעות פרטיות אז תשלחי לי בפרטייש כאן מישהו שגר בפרויקט של טריסון?
צריכה עזרה קטנה באישי...
תודה
תודה רבהאני גר אבל אין לי הודעות פרטיות אז תשלחי לי בפרטי
אל תחכה תיקח מה שיש,אני גר בבית שמש אברך צעיר שווה לי להירשם עכשיו למקום אחר או לחכות כשיהיה הגרלה בבי"ש ואז להירשם?
דווקא לא, בתקופה הזאת שהיו צריכים לעשות מבצעים כדי למכור (מרגיש לפני שנות דור) הרבה קבלנים עשו את המבצע הזה, רק מה, אף בנק עושה איתך את ההסכם באויר בלי לדעת לכמה זמן, משלמים מראש לבנק עבור הריביות לקופה מסוימתנכון מאוד
תכלס במבט לאחור
אחד העסקות ההזויות ברמה ד
לא לכתוב דברים שאתם לא יודעים על גבול השטויותדווקא לא, בתקופה הזאת שהיו צריכים לעשות מבצעים כדי למכור (מרגיש לפני שנות דור) הרבה קבלנים עשו את המבצע הזה, רק מה, אף בנק עושה איתך את ההסכם באויר בלי לדעת לכמה זמן, משלמים מראש לבנק עבור הריביות לקופה מסוימת
החברות קוראות לזה עד מסירה, בפועל ההסכמים עם בד"כ לתקופת חודשים מסוימת/עד טופס 4 וכו', ומה ששילמו לבנק מראש שילמו, לא יווצר מצב שאם החברה תמסור מוקדם יותר היא תרויח את הריבית הזאת.
חחחלא לכתוב דברים שאתם לא יודעים על גבול השטויות
את המשכנתא הלקוחות לקחו על שמם
והחברה עושה העברה כל חודש ללקוח
שוב פעםחחח
עמדתי מול הבנקים בעשרות סיכומים כאלו, תראה לי בנק אחד שמאשר את זה ואברך אותך
זה יחסוך לנו כחברה סכום לא מבוטל
או לחילופין אם אתה לקוח, יותר מאשמח לראות הסכם כזה שלך עם חברה, שאומר שהחברה משלמת לך את הריביות של המשכנתא עד שאתה מקבל את הדירה, לא מאמינה שקיים כזה דבר, ומכירה חזק את השוק ורוב החברות, לפחות באזור
שוב פעםשוב פעם
אל תכתבי דברים שאת לא יודעת
אני לקוח והדברים עובדים כמו שכתבתי למעלה
וזה מה שכתבו למעלה שזה עולה לבנק הון
ולכן הוא מעוניין להקדים מסירה
ניכנס לראש שלךשוב פעם
יודעת פלוס, קצת יותר מלקוח ממוצע
לבנק זה לא עולה גרוש
לחברה זה עולה סכום קבוע מראש כ'הלוואת בלון' עד למסירה.
מוזמן לברר את מה שאתה לא יודע אם הקבלן התחייב לך משהו, כנראה שפה לא הבנת את המשמעות של זה של הקבלן כלפי הבנק
וזה באמת לא מענין כדי להתווכח על זה
אבל לקבלן עולה הרבה יותר עמלת ערבויות מכר, ערבויות הלוואות וכו' והאינטרסים שלו לגמרי לא מתמקדים בכמה חודשי פטור מריבית על הלוואת בלון שהוא שילם לבנק מראש למספר חודשים (ואגב סתם ליידע - הבנקים ממש קשוחים בענין הזה, ומאפשרים לקבלן את התשלום רק על מספר חודשים קשיח עם הפרשים של מספר חודשים בינהם, כך שהקבלן צריך מראש לבחור אם הוא משלם על 18 או 24 או 36 ולא יכול לבחור 19 לדוגמא, קל וחומר שלא מענין אותם מתי הדירות נמסרות בפועל, נמסרה הדירה מוקדם יותר, הלקוח הרויח מספר חודשי ריבית שהקבלן שילם לו על המשכנתא)
בכל אופן, זכותכם לחשוב כרצונכם, לא באמת משנה.
בהצלחה
ממש לא. אדרבה, יש להם עניין להקדים מסירה כמה שיותר מהרבה סיבות. אחת מהן היא, בגלל שהם משלמים כול חודש להרבה רוכשים את הריביות של המשכנתא בגרייס ( היו רוכשים שקיבלו הטבה לקחת משכנתא מוקדמת בגרייס והחברה תשלם את הריביות עד לאכלוס)
נכון מאוד
תכלס במבט לאחור
אחד העסקות ההזויות ברמה ד
ניכנס לראש שלך
אני לקחתי משכנתא
החברה משלמת לי עד האכלוס כל חודש בהעברה את הסכום של המשכנתא
המשכנתא יורדת מהחשבון שלי
לשיטתך אם הקדימו ב 8 חודש את המסירה
החברה תמשיך להעביר לי 8 חודש אח"כ עוד את המשכנתא?
את מבינה שזה לא הגיוני
מעניין באמת האם משרדי המכירות היו ריקים עד שעשו את המבצעים, או שהקבלנים "סתם" היו לחוצים כי היו להם הרבה דירות למכירה ולכן עשו מבצעים (שמתברר למפרע שגם בלעדיהם היו קונים את הדירות)?בתקופה הזאת שהיו צריכים לעשות מבצעים כדי למכור (מרגיש לפני שנות דור)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: