וואו אתה מרגיע אותי אני אוכל את עצמי הרבה זמן שהרווחתי רק כמה שקלים ואני תקוע בשכירות עוד שנתיים שאני משלם סתם תודה אין עליך אם תוכל לפרט לי קצת יותר אשמח מאד(רק אם זה לא טירחה )תודה ושוב פעם תודהעשית עסקת חייך
וואו אתה מרגיע אותי אני אוכל את עצמי הרבה זמן שהרווחתי רק כמה שקלים ואני תקוע בשכירות עוד שנתיים שאני משלם סתם תודה אין עליך אם תוכל לפרט לי קצת יותר אשמח מאד(רק אם זה לא טירחה )תודה ושוב פעם תודהעשית עסקת חייך
מההיכרות שלי בפרויקט 219אי אפשר לדעת כלום בינתיים כי לא ברור מי יבוא לגור ומי ישכיר
אבל אם נלך לפי הבעלי דירות יש בערך 10 חילונים ודתיים
ומה 90% הנשאר החלוקה בערך ככה
60% חסידי וירושלמי
25% ספרדי
% 15 ליטאי
הכלרציתי לדעת על מקור המידע מי גר בד' בגלל שאני חסידי ומאד שמחתי שזה יהיה בעיקר חסידי.
אבל הייתי רוצה לדעת איזה סוג חסידי לדוג' גור בעלזא או יותר כלל חסידי.
האם זה אפשרי לדעת????
אנחנו גם קנינו שם, מה באמת הנתונים שאתה יודע על האוכלוסיה בפרויקט?מההיכרות שלי בפרויקט 219
זה ממש לא הנתונים
אבל אם אתה אומר אולי אתה יודע יותר...
שנה וחצי - תאריך הגרלה:*23/07/2018כנ''ל, גם זכיתי שם ומחכה כבר שנתיים.
בעלון פרסומות של בית שמש פורסם היום שאפי קפיטל התחילו לשווק את הדירות שלהם בתנאי מכירה מיוחדים.
החילונים יבואו לגור שם?אני מתווך בשוק החופשי ואני מכיר את הנתונים משם ומעוד מקורות אמינים מאוד
נ.ב. מותר לחלוק או לא לקבל דעתי הכל בסדר
מאיפוה ההיכרות שלך?מההיכרות שלי בפרויקט 219
זה ממש לא הנתונים
אבל אם אתה אומר אולי אתה יודע יותר...
את יודעת על איזה פרוייקט פורסם?בעלון פרסומות של בית שמש פורסם היום שאפי קפיטל התחילו לשווק את הדירות שלהם בתנאי מכירה מיוחדים.
פורסם על גולדן פארקאת יודעת על איזה פרוייקט פורסם?
כי יש גולדן פארק ויש גולדן גארדנס, הגרלה 761 זה גולדן פארק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: