ראית ולא צילמת ??!!!
אפשר לבקש מהקבלן תוכניות חשמל ומים של כל הדירהמישהו יודע איך ניתן לדעת בתוכנית של הדירה במטבח היכן ממוקמות נקודות החשמל המים הניקוז וכו'?
הבעיה שקצת קשה להשיג אותם... ואני צריכה את זה דחוף...אפשר לבקש מהקבלן תוכניות חשמל ומים של כל הדירה
קיבלת תשובה ?למישהוא יש מידע לגבי הפרוייקט של נופי עילית - קריית ספר? מה מצב ההתקדמות? מה עם התאריך האיכלוס?
0583272646אשמח לקבל מיילים של מתווכים ברמת בית שמש ד
אני רוצה למכור את הדירה שלי ב-ד
באמת אבסורד לא ברור.ומה בנוגע לכביש 5?
הכל מוכן שם. תחנות, נת"צ
רק שקווי אוטובוסים יעברו שם
המדד עלה? ראיתי שלא עלהתזכורת, מחר המדד משתנה ורוב הסיכוים שיעלה.....
גם אני מצטרפת לשאלה והבקשהבאמת אבסורד לא ברור.
שנים בונים את הכביש הזה, מוציאים את הנשמה עד שסוף סוף הוא מוכן,
ו----תבדקו כמה רכבים עוברים בו כל יום לעומת נהר הירדן.
עד שהתחבורה הציבורית לא תכנס לשם הוא לא יכנס מספיק חזק לתודעה של הציבור.
הייתי בטוחה שעכשיו עם הכניסה של נתיב יהיו לפחות כמה קווים עירוניים וגם בינעירוניים שיעברו שם,
ו---אפס.
מי שכתב שנתיב הגיבו לו- לאן בדיוק שלחתם פנייה?
לא עדיין מחכהקיבלת תשובה ?
ממונה תחבורה עיריה הרב גולדהירש - yosigoldhirsh gmail.comתשלחו את כתובות המייל שפונים לעיריה ולנתיב אקספרס
נכון,כי הוא הקו היחיד
אז הוא צריך להיכנס גם לשם
תשלחו את כתובות המייל שפונים לעיריה ולנתיב אקספרס
לפי מה שאני רואה המדד פשוט עדיין לא התעדכן......מדד תשומות הבניה ללא שינוי 118.30
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: