מחיר למשתכן מחיר למשתכן רמת בית שמש ד

י ו

משתמש פעיל
קיבלתי היום תגובה מנתיב אקספרס למה אין קו ישיר מרמה ד לרמה ב וענו לי שכרגע צריך לתת להם להיכנס לעיר עם מה שיש ואחרי שישתלבו נוסיף עוד קווים
שאלתי אותו מה הצפי ולא היה לו תשובה ברורה שאלתי אותו למה לפחות לא מכניסים את קו 16 לתוך רמה ד לפחות כמו קו 3 וענה לי שדבר כזה אפשר לאשר תוך 8 ימים אבל לא עכשיו אלא בעוד 3 שבועות אחרי שיכנסו למסלול ..
זה נראה כמה שיותר לחץ זה יעבוד
ת-ת-ל-ו-נ-נ-ו גם בנתיב אקספרס וגם במשרד התחבורה וגם בעיריה

מטודלה

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
קיבלתי היום תגובה מנתיב אקספרס למה אין קו ישיר מרמה ד לרמה ב וענו לי שכרגע צריך לתת להם להיכנס לעיר עם מה שיש ואחרי שישתלבו נוסיף עוד קווים
שאלתי אותו מה הצפי ולא היה לו תשובה ברורה שאלתי אותו למה לפחות לא מכניסים את קו 16 לתוך רמה ד לפחות כמו קו 3 וענה לי שדבר כזה אפשר לאשר תוך 8 ימים אבל לא עכשיו אלא בעוד 3 שבועות אחרי שיכנסו למסלול ..
ומה בנוגע לכביש 5?
הכל מוכן שם. תחנות, נת"צ
רק שקווי אוטובוסים יעברו שם

טיגריס

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
רק להאיר כמה דברים
בדרך כלל מתווך לוקח 2% על כל עסקה מ2 הצדדים (אם זה בבלעדיות) שזה נראה לי קצת ניגוד עניינים למה שהוא יתאמץ להוריד בשביל הקונה מחיר בסוף זה יורד מהכיס שלו ויוצא כך שלמעשה בעל הדירה לדוגמא צריך לשלם מ1.5 מיליון 30000 למתווך וזה בלי המשא ומתן עם הקונה שבטח רוצה להוריד מהמחיר עוד
את הכסף שמשלמים למתווך אפשר להוריד לקונה ! וכולם מרוצים גם הקונה מרגיש שעשה את עיסקת חייו וגם הבעל הדירה לא צריך בנוסף למתווך להוריד עוד מהסכום
אני מדבר מניסיון שהיה לי עם מתווכים (חס וחלילה לא בא לפגוע באף אחד אבל בסופו של דבר מדובר על הרבה מאוד כסף שלא תמיד לוקחים את ההוצאה הזאת בחשבון)
מתווך אמין. וללא המון צלצולים מוריד הרבה פעמים המון כסף.
האמת שכל דבר לגופו.

טיגריס

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
זה התשובות שגם אני קיבלתי = ככל שנרבה להתקשר לכולם - נרוויח.

מ....

משתמש פעיל
תשלחו את כתובות המייל שפונים לעיריה ולנתיב אקספרס

חמדה גנוזה

משתמש פעיל
מה המקור? מגיע למרכז המסחרי?
1626290035998.png
1626290035998.png

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה