רוצה להיות מתמיד
משתמש רשום
2איזה בנין אתה?
2איזה בנין אתה?
תתקשר אלי 0534110335
בענין אחר-ראיתי את המודעה על מכירת יחידה בירושלים. איך ניתן ליצור קשר לקבל פרטים? אין לי מנוי פרימיום אז לא יכולה לשלוח הודעה פרטיתאם אתה מכיר דירות במחירים שדיברת אשמח אם תעדכן
אחים אום מתחיל למכור דירות כאלה אכלוס עוד 3 שנים ב1.48
34 חודשים ממועד קבלת היתר בנייה.מישהו כאן קנה דירה בשוק חופשי בגרין הילס ד4 מתחם F (של וולפסון) ויכול לתת תאריך אכלוס שנתנו לו?
מתחם Cאיזה מתחם בוולפסון ד4 הוא 50189
יש לי דירות להשכרהמישהו יודע מה המחירים של שכירות דירת 3-4 חדרים ברמה ד?
וכן האם יש כבר בכלל דירות להשכרה
תגדיר השאלה למשהו ספציפיזכיתי במחיר למשתכן בפרויקט של מגן בד/4 משיהו יכול להביא מידע מה קורה או מידע מהשטח
תודה מראש
יש לי חמש חדרים ב 4500חבר ביקש שאפרסם עבורו
אין לו ניק
מחפש דירה להשכרה בג'2 או בד'
תאריך תחילת שכירות 1/8/2021
לל"ת
ישראל - 0523371085
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: