רוצה להיות מתמיד
משתמש רשום
יש לי עכשיו ב1.75 ,כמה יעלה דירת 5 חדרים בד'?
יש לי עכשיו ב1.75 ,כמה יעלה דירת 5 חדרים בד'?
מהתעסקות עם דירה דומהרציתי לשאול יש לי דירה במצפה האלה 111 מ"ר+14 מ"ר מרפסת +חניה לא מקורה
הדירה קומה 3 ופונה לחזית
כמה אפשר לקבל על זה???
?!?!?!?!?!מינימום 1.4 יתכן מאוד שיותר אבל לא פחות,
כרגע נמכר מטעם החברה ב1.58-1.6רציתי לשאול יש לי דירה במצפה האלה 111 מ"ר+14 מ"ר מרפסת +חניה לא מקורה
הדירה קומה 3 ופונה לחזית
כמה אפשר לקבל על זה???
דירה ב ד2 83 מ"ר 3 חדרים עם 2 מרפסות שאחת מהן מהמסדרון עם 3 קירות לסגירה, כמה אפשר לקבל עליה?
המחירים זינקו זה מטורף?1.5 פחות או יותר
לרדת לא ירדהמחירים זינקו זה מטורף?
למבינים יש צפי לירידה במחירים?
משום מה חשבתי שמדובר בארבע חדרים טעות אתה צודק?!?!?!?!?!
ענית לי?? יש עוד מישהוא שיודע?1.5 פחות או יותר
דירה ב ד2 83 מ"ר 3 חדרים עם 2 מרפסות שאחת מהן מהמסדרון עם 3 קירות לסגירה, כמה אפשר לקבל עליה?
1.5 זה מחיר מוגזם, אפשר לברר אצל משווקים באזור, זה ממש לא המחיר, יותר בסביבות 1.4 , וסליחה שאני מאכזב, אם אתה מכיר מישהו שמוכן לשלם את המחיר הזה דבר איתי ,עד לפני 4 חודשים היה באותו פרויקט שהנ"ל מדבר דירות פי 1.5 מהגודל במחיר הנ"ל1.5 פחות או יותר
אין צפי כלל לירידת מחירים ההפך יש צפי לעליה רצינית שאפשר לראות אותה מתחילה עכשיו ועל פי הצפי המחירים רק ימשיכו לעלות באופן רציני, הגדולים בתחום מדברים על עליה עיקבית שנים קדימה (אני מדבר על עליה ברמה הארצית ולא באופן ספציפי לרמה ד')המחירים זינקו זה מטורף?
למבינים יש צפי לירידה במחירים?
המחיר הוא בטוח לא פחות מ' 1450000 ש''ח1.5 זה מחיר מוגזם, אפשר לברר אצל משווקים באזור, זה ממש לא המחיר, יותר בסביבות 1.4 , וסליחה שאני מאכזב, אם אתה מכיר מישהו שמוכן לשלם את המחיר הזה דבר איתי ,עד לפני 4 חודשים היה באותו פרויקט שהנ"ל מדבר דירות פי 1.5 מהגודל במחיר הנ"ל
נתיב בד' 3 מוכרים דירות שלושה חדרים ב-1,500,0001.5 זה מחיר מוגזם, אפשר לברר אצל משווקים באזור, זה ממש לא המחיר, יותר בסביבות 1.4 , וסליחה שאני מאכזב, אם אתה מכיר מישהו שמוכן לשלם את המחיר הזה דבר איתי ,עד לפני 4 חודשים היה באותו פרויקט שהנ"ל מדבר דירות פי 1.5 מהגודל במחיר הנ"ל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: