אז אם הבנין שלנו בשערי ב"ש ד2 כבר סיים ציפוי?היינו היום במגן בד'2 ודיברנו עם מנהל העבודה היהודי
הוא שאל אותנו מה הצפי שנתנו לנו
אמרנו לו 4/22
הוא אמר שהם מתכננים לסיים ב9/21 לקראת ראש השנה
הם כבר נמצאים בטיח וציפוי הבנין
ואמרו לנו ב 10.22 ?
אז אם הבנין שלנו בשערי ב"ש ד2 כבר סיים ציפוי?היינו היום במגן בד'2 ודיברנו עם מנהל העבודה היהודי
אמרנו לו 4/22
אין לי מושג על שערי ב''ש-לא מכירה אותםאז אם הבנין שלנו בשערי ב"ש ד2 כבר סיים ציפוי?
ואמרו לנו ב 10.22 ?
הבנתי שחוץ משתי הבניינים שהתחילו לעבוד עליהם יותר מאוחר האיכלוס יהיה יותר מוקדם.אז אם הבנין שלנו בשערי ב"ש ד2 כבר סיים ציפוי?
ואמרו לנו ב 10.22 ?
באיזה בניניםבמגן?היינו היום במגן בד'2 ודיברנו עם מנהל העבודה היהודי
אמרנו לו 4/22
43באיזה בניניםבמגן?
ממי?הבנתי שחוץ משתי הבניינים שהתחילו לעבוד עליהם יותר מאוחר האיכלוס יהיה יותר מוקדם.
בלי אחריות.
הגרלה 1523 זה ד4 או ד3 ?יש מפות של הגרלה 1523 ברמה ד ?
ד' 4הגרלה 1523 זה ד4 או ד3 ?
זה לא אותו בעלים.קניג וקרית ספר זה אותו בעלים?
הייתי היום בד׳2 ויש שני פרויקטים צמודים באותו עיצוב בדיוק א׳ קניג וא׳ קרית ספר,
כשבדקתי במודעה גיליתי שלא רק שזה אותו אדריכל אלא גם אותו קבלן ביצוע, ונראה לי שכל הרשימה של המבצעים היתה בדיוק אותו דבר...
גם האתרים שלהם מאוד זהיםקניג וקרית ספר זה אותו בעלים?
הייתי היום בד׳2 ויש שני פרויקטים צמודים באותו עיצוב בדיוק א׳ קניג וא׳ קרית ספר,
כשבדקתי במודעה גיליתי שלא רק שזה אותו אדריכל אלא גם אותו קבלן ביצוע, ונראה לי שכל הרשימה של המבצעים היתה בדיוק אותו דבר...
יש אמנם דמיון בין התכנון של המבנים, אך שים לב לדוגמא לאלומיניום, שאצל קרית ספר כל התריסים חלונות וכדו' לבנים, (אגב אין בכל רמה ד' כזה פירזול ישן בצכע לבן משנות העבר, כנראה סטוק בזול......בקושי ברמה ג' 1 תמצא עוד פרזול לבן..... בדוק) משא"כ בקעניג.גם האתרים שלהם מאוד זהים
התפריט וכו'
למה הסערה? זה מה שאמרו מהתחלה?ההבהרה של משרד השיכון שמעוררת סערה בקרב הקבלנים: לא אישרנו עיכוב במסירת דירות בגלל הקורונה - איחור של יותר מ-60 יום מחייב את הקבלן בתשלום פיצוי לקונים. (כלכליסט)
אני במגן בד' 2 ולא קבלתי שום טופסשלום
קיבלנו ממגן טופס העתק בחירת תגמירים. שימו לב שקיבלתם גם כן
טופס מהאדריכלית על הריצוף וכו' שבחרנואני במגן בד' 2 ולא קבלתי שום טופס מה התוכן שם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: