מחיר למשתכן מחיר למשתכן רמת בית שמש ד

אסתר ס

משתמש צעיר
מישהו יודע לפרט איזה פרויקטים של נתיב טובים ואיזה פחות...?
ידוע לי שבפרויקטים מסוימים אנשים לא היו מרוצים למשל בג1 זה עניין כללי אצל החברה או שיש כאלה שיותר טובים ואם כן אילו פרויקטים?

טיגריס

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עולה כל הזמן
והדירות נחטפות יותר מהר מסופגניות טריות
אותי מסקרן האם זה בועה שתתפוצץ או ששאר ככה
בגדול עולה ברמה ד יותר יקר מחפציבה בנוי
אותי מעניין - אני מבין שהרבה קנו בשביל לעשת סיבוב. - שזה יהיה לקראת אכלוס או אחרי והמחיר של הדירה יעלה יותר.
מעניין אותי האם יהיה עומס דירות מוצפות למכירה ואז ירד המחיר.
מה דעתכם?

ישראל סגל

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
אותי מעניין - אני מבין שהרבה קנו בשביל לעשת סיבוב. - שזה יהיה לקראת אכלוס או אחרי והמחיר של הדירה יעלה יותר.
מה דעתכם?
יתכן מאוד שעוד כמה שנים יהיה הרבה דירות של מחיר למשתכן שאנשים קנו להשקעה

מוישי פרומן

משתמש מקצוען
מה דעתכם?
זה בדיוק מה ששאלתי
אין הרבה שקנו בשביל סיבוב
המחירים מאוד גבוהים כך שאין בשר לסיבובים
המסובבים בעיקר במשתכן
בוא נראה מה יהיה עם הבועה הזאת

Israel112233

משתמש חדש
לדעתי במידה וההשקעה היא לתווך ארוך כלומר למכור את הדירה נגיד עוד 10 שנים זה די ברור שאפשר להרוויח יפה... (בהנחה שלא תהיה עוד איזה קורונה) אחרת לתווך קצר באמת יש חשיפה להצפה שאז צריך לסמוך על כך שמחיר הדירה יעלה בגלל ההפרש שבין דירה על הנייר לדירה מוכנה

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לדעתי מחירי הדירות רק יעלו באזור
א. זה אזור כלל חרדי ולא קהילתי או עדתי. אלא מעורבב מכלל סוגי הקהילות כך שיהיה ביקוש מכלל הקהילות והעדות.
ב. יותר ממחצית הדירות נמכרו בשוק הפרטי שזה שוק של פחות משקיענים אלא רכישה למטרת דיור כי זה אזור יחסית יקר על הנייר.
ג. רוכשי מחיר למשתכן הם אנשים שאין להם דירה משלהם. כאן ניתנה להם האפשרות לדירה משלהם. רובם ירצו את הדירה לעצמם ולא להשקעה. נכון שיש כאלו שקנו דירה, שזה לא דירת החלומות שלהם, והם לא מתכננים לגור בה. אלא נצלו את ההזדמנות, כדי להתקדם לכיוון הדירה, שהם רוצים. כאן הם רכשו דירה מוזלת, ימכרו וכך יצברו עוד הון בכדי לקנות דירה כרצונם.
לא נראה לי שיהיה אינפלציה של דירות באזור
בהתחלה מחירי הדירות יעלו מפני שהם הופכים לדירה ביד ולא על הנייר אחרי זה יהיה עליות מתונות וככל שיעבור הזמן יעלו המחירים באזור
שכירות בד"כ באזורים כאלו בהתחלה לא כ"כ זול, אחרי זה נופלים די דרסטי, מתייצבים ומתחילים לעלות, בצורה מתונה ככל שהשכונה מתבססת וגדלה.

estyr

משתמש מקצוען
שמענו שהיום היה כנס יסוד לחסידות סלונים בבית שמש בכלל וברמה ד' בפרט (שם הם הגישו בקשה להקצאה).
כמו כן, זוכי נתיב בשדרה- היום בעיתון "חדש" היה כתוב:
"בקרוב ממש-עוד לפני חג הפסח- ייפתח פרויקט נתיב למגורים, אשר יהווה את תחילתה של של שדרת המסחר הענקית שתקיף את כל רמה ד' באלפי מ"ר"

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
שמענו שהיום היה כנס יסוד לחסידות סלונים בבית שמש בכלל וברמה ד' בפרט (שם הם הגישו בקשה להקצאה).
"בקרוב ממש-עוד לפני חג הפסח- ייפתח פרויקט נתיב למגורים, אשר יהווה את תחילתה של של שדרת המסחר הענקית שתקיף את כל רמה ד' באלפי מ"ר"
סלונים או סלאנים ?

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אפשר גרסה דיגיטלית או צילום מהעיתון

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
@estyr תביא תמונות של הכנס

estyr

משתמש מקצוען
אפשר גרסה דיגיטלית או צילום מהעיתון
אין לנו גירסה דיגיטלית. אבל זה לא היה בשם נתיב, אלא בכתבה של הרב בן ציון מרקוס מאיחוד הקהילות החסידיות ברמה ד', כמענה לשאלה מה עם המסחר ברמה ד'.
@estyr תביא תמונות של הכנס
ואם אין לנו? :rolleyes:

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
אין לנו גירסה דיגיטלית. אבל זה לא היה בשם נתיב, אלא בכתבה של הרב בן ציון מרקוס מאיחוד הקהילות החסידיות ברמה ד', כמענה לשאלה מה עם המסחר ברמה ד'.

ואם אין לנו? :rolleyes:
לדעתי יש לכם מאיפה להשיג

שיר ושבחה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
לדעתי מחירי הדירות רק יעלו באזור
א. זה אזור כלל חרדי ולא קהילתי או עדתי. אלא מעורבב מכלל סוגי הקהילות כך שיהיה ביקוש מכלל הקהילות והעדות.
ב. יותר ממחצית הדירות נמכרו בשוק הפרטי שזה שוק של פחות משקיענים אלא רכישה למטרת דיור כי זה אזור יחסית יקר על הנייר.
ג. רוכשי מחיר למשתכן הם אנשים שאין להם דירה משלהם. כאן ניתנה להם האפשרות לדירה משלהם. רובם ירצו את הדירה לעצמם ולא להשקעה. נכון שיש כאלו שקנו דירה, שזה לא דירת החלומות שלהם, והם לא מתכננים לגור בה. אלא נצלו את ההזדמנות, כדי להתקדם לכיוון הדירה, שהם רוצים. כאן הם רכשו דירה מוזלת, ימכרו וכך יצברו עוד הון בכדי לקנות דירה כרצונם.
לא נראה לי שיהיה אינפלציה של דירות באזור
בהתחלה מחירי הדירות יעלו מפני שהם הופכים לדירה ביד ולא על הנייר אחרי זה יהיה עליות מתונות וככל שיעבור הזמן יעלו המחירים באזור
שכירות בד"כ באזורים כאלו בהתחלה לא כ"כ זול, אחרי זה נופלים די דרסטי, מתייצבים ומתחילים לעלות, בצורה מתונה ככל שהשכונה מתבססת וגדלה.
תשובה מפורטת ומנומקת להפליא,
חותם על כל מילה,
ירבו כמותך ב'פרוג'.

אלף זעירא

משתמש רשום
שאלה מעניינת, מופנית למומחי הנדל''ן דפרוג:
האם צפויה ירידת מחירים כאשר אלפי רוכשי מחיר למשתכן יוכלו להתחיל למכור את דירתם, או שבכל מקרה המחירים רק צפויים לעלות ללא קשר לפוטנציאל של הצפת השוק ברמה ד' באלפי דירות למכירה?
או בלשון אחר: אדם שרוכש בשוק הפרטי על מנת למכור ברווח, האם מומלץ לו להזדרז למכור בטרם יוכלו רוכשי מחיר למשתכן למכור, או שבכל אופן מומלץ להמתין כמה שיותר בכדי למקסם כמה שיותר את עליית המחירים?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה