קשור לפורום לא לבית שמשמה קשור לבית שמש ?
קשור לפורום לא לבית שמשמה קשור לבית שמש ?
בסך הכל בחודש...גם בפסגות מקדימים
עדיף להקדים מאשר לאחר חודשיים שכפי זכרוני עדיין מותרות..בסך הכל בחודש...
אותי מעניין - אני מבין שהרבה קנו בשביל לעשת סיבוב. - שזה יהיה לקראת אכלוס או אחרי והמחיר של הדירה יעלה יותר.עולה כל הזמן
והדירות נחטפות יותר מהר מסופגניות טריות
אותי מסקרן האם זה בועה שתתפוצץ או ששאר ככה
בגדול עולה ברמה ד יותר יקר מחפציבה בנוי
יתכן מאוד שעוד כמה שנים יהיה הרבה דירות של מחיר למשתכן שאנשים קנו להשקעהאותי מעניין - אני מבין שהרבה קנו בשביל לעשת סיבוב. - שזה יהיה לקראת אכלוס או אחרי והמחיר של הדירה יעלה יותר.
מעניין אותי האם יהיה עומס דירות מוצפות למכירה ואז ירד המחיר.
מה דעתכם?
זה בדיוק מה ששאלתיאותי מעניין - אני מבין שהרבה קנו בשביל לעשת סיבוב. - שזה יהיה לקראת אכלוס או אחרי והמחיר של הדירה יעלה יותר.
מעניין אותי האם יהיה עומס דירות מוצפות למכירה ואז ירד המחיר.
מה דעתכם?
סלונים או סלאנים ?שמענו שהיום היה כנס יסוד לחסידות סלונים בבית שמש בכלל וברמה ד' בפרט (שם הם הגישו בקשה להקצאה).
כמו כן, זוכי נתיב בשדרה- היום בעיתון "חדש" היה כתוב:
"בקרוב ממש-עוד לפני חג הפסח- ייפתח פרויקט נתיב למגורים, אשר יהווה את תחילתה של של שדרת המסחר הענקית שתקיף את כל רמה ד' באלפי מ"ר"
סלוניםסלונים או סלאנים ?
אפשר גרסה דיגיטלית או צילום מהעיתוןשמענו שהיום היה כנס יסוד לחסידות סלונים בבית שמש בכלל וברמה ד' בפרט (שם הם הגישו בקשה להקצאה).
כמו כן, זוכי נתיב בשדרה- היום בעיתון "חדש" היה כתוב:
"בקרוב ממש-עוד לפני חג הפסח- ייפתח פרויקט נתיב למגורים, אשר יהווה את תחילתה של של שדרת המסחר הענקית שתקיף את כל רמה ד' באלפי מ"ר"
אין לנו גירסה דיגיטלית. אבל זה לא היה בשם נתיב, אלא בכתבה של הרב בן ציון מרקוס מאיחוד הקהילות החסידיות ברמה ד', כמענה לשאלה מה עם המסחר ברמה ד'.אפשר גרסה דיגיטלית או צילום מהעיתון
ואם אין לנו?@estyr תביא תמונות של הכנס
לדעתי יש לכם מאיפה להשיגאין לנו גירסה דיגיטלית. אבל זה לא היה בשם נתיב, אלא בכתבה של הרב בן ציון מרקוס מאיחוד הקהילות החסידיות ברמה ד', כמענה לשאלה מה עם המסחר ברמה ד'.
ואם אין לנו?
לדעתי יש לכם מאיפה להשיג
גם סלאנים שיש להם כבר 3 בתי כנסת בעיר יהיה קהילה בד'סלונים או סלאנים ?
תשובה מפורטת ומנומקת להפליא,לדעתי מחירי הדירות רק יעלו באזור
א. זה אזור כלל חרדי ולא קהילתי או עדתי. אלא מעורבב מכלל סוגי הקהילות כך שיהיה ביקוש מכלל הקהילות והעדות.
ב. יותר ממחצית הדירות נמכרו בשוק הפרטי שזה שוק של פחות משקיענים אלא רכישה למטרת דיור כי זה אזור יחסית יקר על הנייר.
ג. רוכשי מחיר למשתכן הם אנשים שאין להם דירה משלהם. כאן ניתנה להם האפשרות לדירה משלהם. רובם ירצו את הדירה לעצמם ולא להשקעה. נכון שיש כאלו שקנו דירה, שזה לא דירת החלומות שלהם, והם לא מתכננים לגור בה. אלא נצלו את ההזדמנות, כדי להתקדם לכיוון הדירה, שהם רוצים. כאן הם רכשו דירה מוזלת, ימכרו וכך יצברו עוד הון בכדי לקנות דירה כרצונם.
לא נראה לי שיהיה אינפלציה של דירות באזור
בהתחלה מחירי הדירות יעלו מפני שהם הופכים לדירה ביד ולא על הנייר אחרי זה יהיה עליות מתונות וככל שיעבור הזמן יעלו המחירים באזור
שכירות בד"כ באזורים כאלו בהתחלה לא כ"כ זול, אחרי זה נופלים די דרסטי, מתייצבים ומתחילים לעלות, בצורה מתונה ככל שהשכונה מתבססת וגדלה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: