מתעניין 10
משתמש פעיל
מישהו יודע אם הפועלים עובדים כרגיל בחנוכה.
אולי הם גומרים מוקדם יותר שיוכלו להספיק להדליק נרותמישהו יודע אם הפועלים עובדים כרגיל בחנוכה.
באמת? ירמי?מאמין שזה באזור 4500
זה לא אומר שאתה עשיר יותר, אולם אם יש לך דרישות כגון מרכז וכדו' אז תשלם על זה,אם אני מוכן לגור במרכז בדירה של 3 חדרים זה לא אומר שאני יותר עשיר מאחד שקונה 5 חדרים בדימונה
ממש לא נכון, לדבריך, מדוע לא תחלק המדינה 400K ש"ח לכל אחד שרוצה לקנות דירה?!זה לא אומר שאתה עשיר יותר, אולם אם יש לך דרישות כגון מרכז וכדו' אז תשלם על זה,
מה שבטוח היא שהמדינה לא אמורה לשלם/לסבסד לנו את כל הפינוקים שאנו רוצים, על אף שאנו רוצים מ-א-ו-ד-!-!
אמת, אולם אל תשכח שיש מי שמעונין ליישב את הפריפריה ודומיו, ועל כן הוא שולח לשם סבסוד, במרכז יקנו גם ככה,ממש לא נכון, לדבריך, מדוע לא תחלק המדינה 400K ש"ח לכל אחד שרוצה לקנות דירה?!
אלא זה תלוי בכמה אתה מוכן להשקיע. ככל שתשקיע יותר תקבל יותר.
זו אינה טענה, מענק פריפריה בסדר גודל של 60K ש' יש כבר שנים רבות.אמת, אולם אל תשכח שיש מי שמעונין ליישב את הפריפריה ודומיו, ועל כן הוא שולח לשם סבסוד, במרכז יקנו גם ככה,
ועם סיבסוד הוא יכול לקנות כמעט בלי משכנתאמי שרוצה לקנות דירה בערד יכול גם עכשיו לקנות גם בלי הספסוד........
תלמד קצת כלכלה, ככל שהדירה יקרה יש גם יותר מיסים למדינה, כך שאין באמת הבדל.משה כחלון דגל בעזרה בכל הארץ, דבר שעלה המון כסף למדינה ועזר גם לקנות במרכז, ואז יצא שמי שקנה דירה יותר יקרה קיבל יותר הנחה ממי שקנה בפריפריה וכדו', אפליה בלע"ז.
הלוואי... מי שקצת רואה את פרטי התכנית החדשה, בשימת לב לכך שאין תקציב שנתי, מבין שהנפק"מ הוא לשני יישובים מסוימים בארץ, וד"ל...ויעקב ליצמן דוגל במינימום כסף של המדינה ומקסימום עזרה לתושב, כך שהוא מכוון את כל התחמושת למקומות יותר מרוחקים שיעלו יותר זול ויהיו שם יותר פרויקטים מאשר במרכז.
האם יש קבוצת וואטסאפ לרוכשי הפרויקט?כן
מה השאלה
הפוך, יש לי דירה שאני ארצה תכף להשכיר, האם זה מה שאקבל עליה?יש לי ביותר זול גם
אשמח לעזור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: