רואים מזה שמלסחוט הורים לא מרוויחים........
בלי להכנס לויכוחים
אבל ממה שאני מכירה, לאפאחד לא לחוץ ״להוציא את הכסף מההורים״ אלא בדרך כלל זה ההורים שלחוצים כבר לקנות את הדירה.
רואים מזה שמלסחוט הורים לא מרוויחים........
הערב (שני) מתקיים כנס היסוד בשכונה (רמה ד') , לפתיחת ת"ת כלל חסידי כמה כיתות (לפי הביקוש וההרשמה) המנוהל ע"י איש החינוך הידוע הרב שבח שוורץ מנהל חיידר ביאאן בביתר על אלפי תלמידיה, ומקים ת"ת כלל חסידי ות"ת מתיקות התורה בביתר.הבנתי שיש חיידר כלל חסידי שחושבים לפתוח שנה הבאה.
אני יודעת שמבחינת מוסדות ליטאים בד1 יהיה בוודאות שנה הבאה של דרכי יושר ונראה לי שגם אילת השחר(כבר השנה יש להם)אולי בכל זאת יש מישהו שיש לו מידע בנושא זה..........
כולםאיזה פרויקטים נתנו מחסן וחניה לשוק החופשי?
חניה לא.כולם
חניות יש לכל דירה בכל פרויקט מחסנים תלוי יש וישהשאלה שלי הגיע בעקבות קרוב משפחה שקנה בנתיב בד1 בשוק החופשי וקיבל רק חניה.
לא הבנתיהיחיד שידוע לי שלא נותן חניה ומחסן הוא עוד לא יודע איך הוא מחלק עדיין זה קניג בד3
בטריסון כל הדירות קיבלו מחסן?חניות יש לכל דירה בכל פרויקט מחסנים תלוי יש ויש
תלוי איזה פרויקט ואיזה דירה
וחובה על ידי חייב - למי שביטל את ההוזלה של מחיר למשתכן....מגלגלין זכות על ידי זכאי
נתיב בכל הפרויקטים שלהם מוכרים מחסנים בתוספת תשלוםכולם
בהתחשב בכך שיש ברמה ד' 9,000 דירות.....4000 הודעות !!!!!!!!! - בליעה"ר כן ירבו...
אם כברבהתחשב בכך שיש ברמה ד' 9,000 דירות.....
אז זה ''רק'' 4000 הודעות....
(הודעה אחת לכל שני רוכשים?!)
ה"חייב" יחלק כסף לזוגות צעירים בצורה קצת יותר הגיונית ושוויוניתוחובה על ידי חייב - למי שביטל את ההוזלה של מחיר למשתכן....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: