איזה אפי קפיטל מוכן עוד שנה וחצי?תבדוק באפי קפיטל גם מוכן באותו זמן ויותר זול. אפשר גם במו"מ להוריד קצת במחיר.
איזה אפי קפיטל מוכן עוד שנה וחצי?תבדוק באפי קפיטל גם מוכן באותו זמן ויותר זול. אפשר גם במו"מ להוריד קצת במחיר.
אני יודע על דירה של 139 מ"ר עם 30 מ' מרפסת,זכינו במחיר למשתכן בשערי ב"ש נשארו רק דירות 5 חדרים 135 מ"ר + גן 107 מ"ר ב1,600,000 שווה או לוותר על הזכיה ?
כמה עולה בשוק חופשי?
תודה רבה
איזה רמת בית שמש זה?אני יודע על דירה של 139 מ"ר עם 30 מ' מרפסת,
שהקבלן מבקש עליו - 2 מיליון!!!
( מחיר מוגזם לדעתי - אבל ב 1,600 זה מאוד זול!,
בשוק החופשי דירת 4 חדרים של 115 מ"ר שווה 1,600 )
כבר ראיתי פרסום של נתיב על ד'4המסמכים שהבאת הם לגבי הפרוייקט ברמה ד2 הנקרא 'צמרות נתיב',
ואכן רוב הדירות בד2 יהיו מוכנות בעוד שנה +, לעומת ד1 אשר יתאכלס ברובו עד חצי שנה, ורמה ד3 אשר ישנם כשנתיים עד האיכלוס, ולא מדברים מד4 אשר רוב הקבלנים עדיין בשלבי התירי בניה בלבד.
באפי קפיטל פרסמו חמש חדרים של מאה ושלש עשרה מטר ב 1,515,000אני יודע על דירה של 139 מ"ר עם 30 מ' מרפסת,
שהקבלן מבקש עליו - 2 מיליון!!!
( מחיר מוגזם לדעתי - אבל ב 1,600 זה מאוד זול!,
בשוק החופשי דירת 4 חדרים של 115 מ"ר שווה 1,600 )
אתה אולי יודע איזה דירות נשארו בהגרלות המשך הנוכחיות ברמה ה'? יש אולי קישור לאתר הקבלנים?
תודה
ברצוננו להתאגד יחד קבוצת זוכים בפרויקט של האחים אום בד'3, הגרלה מס' 1510.
מי שמעונין להצטרף יכול לשלוח את כתובת המייל באישי.
אני גם!!!!!!אני מעונין בהאחים אום ד2
אני זכיתי שם, איך אני שולחת אליך ?ברצוננו להתאגד יחד קבוצת זוכים בפרויקט של האחים אום בד'3, הגרלה מס' 1510.
מי שמעונין להצטרף יכול לשלוח את כתובת המייל באישי.
אני לא הצטרפתי.האם מומחי הנדל"ן של פרוג ממליצים להצטרף לקבוצה שמאגדת את הזוכים ומה זה נותן לי??.
יש לי. יש לך גישה לפנות אלי אישי?האם יש ממליצים על מישהו מסויים שיודע לבחון את כל הפרמטרים בבחירת הדירה? אבל כולל הככלללללללללל כיווני אוויר, שווי בעתיד,אופציות, אשמח מאוד על מידע בנושא.
ברור.סתם מעניין אותי אם יש הבדל בשווי הדירה אם היא בקומות הנמוכות או הגבוהות כלומר מה ההבדל במחיר בין קומה 0
לקומה 6
אתה יכול לפרט?ברור.
כנ"ל גם אני מעונין אז בואו נתאגד..... מי מרים את הכפפה?אני מעונין בהאחים אום ד2
לדעתי @כתום צהוב לבן הוא קשור לעיריה. ומינימום מתווך..@כתום צהוב לבן יש לכם דירה בה' או בד'? עושה רושם שאתם מעורבים מאד בשתיהם (או שאתה מתווך?)
כמדומני שקו 15 אחרי השינוי האחרון שלו- גם עוצר ליד המסוף.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: