יש סיבה למה לא קיבלתה כי זה נשלח רק לבנינים 1-3לא קיבלתי מכתב כזה תודה על העדכון!!!!
יש סיבה למה לא קיבלתה כי זה נשלח רק לבנינים 1-3לא קיבלתי מכתב כזה תודה על העדכון!!!!
לרמב"ש ד' לא מגיע קו בשביל עצמו? (או אפי' משותף לג')מה זאת אומרת למה?
בשביל להעלות עליו את כל מי שרוצה להגיע לירושלים...
זהו,לרמב"ש ד' לא מגיע קו בשביל עצמו? (או אפי' משותף לג')
אם לג' יש קו ברור שיהיה גם בד'לרמב"ש ד' לא מגיע קו בשביל עצמו? (או אפי' משותף לג')
הוא קו שעושה סיבוב ממש ארוך...אם לג' יש קו ברור שיהיה גם בד'
ממש לא ארוך,הוא קו שעושה סיבוב ממש ארוך...
אני בבניין 3יש סיבה למה לא קיבלתה כי זה נשלח רק לבנינים 1-3
זה היה בהתחלההוא קו שעושה סיבוב ממש ארוך...
אני זכיתי, מי מרים את הכפפהברצוננו להתאגד יחד קבוצת זוכים בפרויקט של האחים אום בד'3, הגרלה מס' 1510.
מי שמעונין להצטרף יכול לשלוח את כתובת המייל באישי.
אין לי גישה אשמח שתתן לי מיילאני לא הצטרפתי.
מה זה כולל?
יש לי. יש לך גישה לפנות אלי אישי?
פורסם לפני ארבע וחצי שנים.
פורסם על ידי הרוכב לאוטובוסים ב- יום רביעי, מרץ 09, 2016
בית שמש מצליחה לרקוד על שני הכובעים. היא גם העיר שגדלה בקצב המהיר ביותר בישראל, יותר ממודיעין ומחריש גם יחד. העיר שמנתה רק 24,000 תושבים ב-1995 מונה כיום כבר כ-100,000 תושבים ומתוכננת להגיע ב-2030 ל-250,000 תושבים. וגם, על אף ההסטוריה שלה כעיר מעורבת, רובה ככולה של הבנייה החדשה מיועדת לחרדים. אני מעריך ש-60,000 מתושביה של בית שמש הם חרדים (60%).
זה אומר שבית שמש כבר כיום מאכלסת את הריכוז החרדי הרביעי בגודלו במדינה לאחר ירושלים (כ-300,000 חרדים) בני ברק (כ-160,000 חרדים) ומודיעין עילית (כ-65,000 חרדים) מעניין לציין שגם בני ברק החלה דרכה כעיר מעורבת והיום יש בה מיעוט לא חרדי בטל בשישים. בית שמש בפירוש הולכת בעקבותיה ויבוא יום שבכלל לא נזכור שבית שמש היתה עיר מעורבת.
בית שמש מאיימת על המקום השני, בעוד חמש שנים תעבור את בני ברק במספר התושבים, ועל אף שסביר שבני ברק תישאר מרכז חשוב ממנה, כי עיקר המתיישבים בעיר הם זוגות צעירים ולא אדמו"רים, קרנה של בית שמש תלך ותעלה. היא משאירה מרחוק את מודיעין עילית במקום הרביעי עם 65,000 תושביה (פוטנציאל ל-120,000 תושבים "בלבד").
לא קיבלתה כנראה שהחוזה שלך בוטל.אני בבניין 3
חבל שאתה מגיב בלי לדעת
בכ"ז תודה על המכתב
אוההה... קיבלתי היום את המכתב!!!!!לא קיבלתה כנראה שהחוזה שלך בוטל.
בוקר טובלא קיבלתה כנראה שהחוזה שלך בוטל.
לידיעתי, ירושלים מתקרבת למספר מליון תושבים.בירושלים בסביבות 400,000 (אין נתון מדויק)
אין בעיה כל תחום הבניה פתוח כרגיל גם בסגרמישהו יודע מה עושים בסגר לגבי בחירת ריצוף/איסוף חוזה/פנקס שוברים וכו?
תושבים אתה צודקלידיעתי, ירושלים מתקרבת למספר מליון תושבים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: