אני לא מבין אני גם רכשתי דירה בקניג ברמה בד1 והאכלוס שנכתב בחוזה הוא בסוף השני ל2021?1כנראה 1 לפי התאריך...
תוכל לצלם משם ולהעלות? כי נראה לי שעל פרויקט זה בכלל לא היו תמונות עד עכשיו.מי יודע איזה פרוייקט זה צמוד למאגר מים? (פשוט אנחנו רואים את זה מהבית ,וזה מתקדם ממש יפה ומהר)
לפי מה שאני יודע, לא מידע מדויק, בד' 1' הם יגמרו הרבה לפני התאריך שהתחייבו בחוזה.[
אני לא מבין אני גם רכשתי דירה בקניג ברמה בד1 והאכלוס שנכתב בחוזה הוא בסוף השני ל2021?1
יש מישהו באשכול הזה שקנה שם ורשמו לו תאריך אכלוס קודם?
אופיר גל מטבחים, בתלפיות.איפה בחרו קניג 1 מטבחים?
הם נתנו אפשרות לשדרג ישירות מולם?אופיר גל מטבחים, בתלפיות.
שכנים יקרים
אנו צריכים עוד 5 חתימות ע"מ שנוכל להגיש לעירייה בקשה להקצאה לבית כנסת ספרדי (נוסח ירושלמי)
מי שיכול לחתום אנא שיזדרז ותבוא עליו הברכה
כמה חתימות צריך?
אין באשכול של התמונות שום תמונה משם?יש למיהו אולי עידכונים?
פעם היה פה יותר פעיל
פליז שמישהו יעדכן מה עם הדירה שלי-ד'2 מגן בנין 43 קומה ראשונה דירה 2
ניתן לסכם עם החברה על שידרוג, והם יבצעו זאת לאחר קבלת טןפס 4'.הם נתנו אפשרות לשדרג ישירות מולם?
אמור להיות טופס השבוע לכמה בינייניםמה קורה עם האכלוס בחזון? @ירמי וולדמן לא שומעים אותך לאחרונה ...............
אתה צריך לעמוד בקשר עם מחלקת שינויי דיירים של הקבלןיש למישהו מושג כמה מזכאים על מטבח קומפלט (כולל שיש ופרזול) בפרוייקט של האחים אום, לא מחיר למשתכן?
חברים לפני שסוגרים מטבח שווה לבדוק את המחירים שקיבלנו לקבוצה שלנו מחברת "אורכיד"
מי שעוד לא הצטרף מוזמן עכשיו לפנות אלינו
נתן-0527679984
מה שאתם צריכים לעשות זה לתאם עם נתן
שיקבע לכם פגישה ללא כל עלות
(המחיר הוא רק מי שקובע פגישה דרך הקבוצה)
אתר אורכיד להתרשמותhttps://www.orchid-k.co.il/
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: