ובכמה יוכלו להשכיר דירת 3 חדרים בד' 2 בקומה 4/6 (4 מצד אחד ו-6 מצד שני) בחודש 10/21?בהתחלה 2500
ובכמה יוכלו להשכיר דירת 3 חדרים בד' 2 בקומה 4/6 (4 מצד אחד ו-6 מצד שני) בחודש 10/21?בהתחלה 2500
חשמל בבניין או חשמל של הבניהבנתיב בשדרה ביום שישי כבר היה חשמל,
לא ניסינו להדליק...
אבל לפי המנורות- כנראה שיש חשמל.
נורות חשמל, שקעים ומתגים בתוך הדירה שלנו.חשמל בבניין או חשמל של הבניה
ביום שמתחילים לבנות את הבניין מחברים חשמל כדי שיוכלו לבנות. אבל זה לא מערכת החשמל של הבניין אלא מערכת חשמל לצורך הבניה
יש לכם תמונות פנים מהבניין?נורות חשמל, שקעים ומתגים בתוך הדירה שלנו.
איזה בנין? משתכן או חופשי?בנתיב בשדרה ביום שישי כבר היה חשמל,
לא ניסינו להדליק...
כן בבקשה אם יש לכם תמונות העלו אותם... בצ'אט, או בפורום הזה, או בפורום של התמונות....יש לכם תמונות פנים מהבניין?
נשמח באם תוכלו לשתף אותנו כאן או באשכול התמונות
רוב התמונות הן מהדירה שלנו,איזה בנין? משתכן או חופשי?
כן בבקשה אם יש לכם תמונות העלו אותם... בצ'אט, או בפורום הזה, או בפורום של התמונות....
רק תעלו.... אנשים מתים לראות התקדמות.....
אני רואה את זה מהבית הערבים גרים בבית שלכם לבינתיים..בנתיב בשדרה ביום שישי כבר היה חשמל,
לא ניסינו להדליק...
גם אנחנו חשבנו בהתחלה,אני רואה את זה מהבית הערבים גרים בבית שלכם לבינתיים..
אם הם הולכים למות בבקשה שיזמינו להם מד"א ואם הם כבר מתו שיזמינו ח"קאיזה בנין? משתכן או חופשי?
כן בבקשה אם יש לכם תמונות העלו אותם... בצ'אט, או בפורום הזה, או בפורום של התמונות....
רק תעלו.... אנשים מתים לראות התקדמות.....
@ירמי וולדמןאם הם הולכים למות בבקשה שיזמינו להם מד"א ואם הם כבר מתו שיזמינו ח"ק
אני לוקח את זה בציניות כי מאד לא יפה ולא נכון להשתמש עם ביטויים כאלו
מאז מאד התקדמו...יש לי דירה בנתיב הייתי שם בחודש אייר בבניין מס' 9 היה כבר חשמל ומים וטיח בכל הבנין והיה מרוצף חמש קומות
ובבנין 10 התחילו ריצוף קומת קרקע.
אז למה כששואלים אותם אם יש שינוי בתאריך הכניסה לדירה שכתוב בחוזה הם אומרים שלא הרי לפי ההתקדמות בבניה נראה שיגמרו הרבה לפני 31/12/2021מאז מאד התקדמו...
למשל את בנין 9 כבר גמרו לחפות והורידו את כל הקרשים החיצוניים.
לפי כמות הפועלים שהייתה שם ביום שישי- הם עובדים שם במלוא המרץ...
את מי שאלתם?אז למה כששואלים אותם אם יש שינוי בתאריך הכניסה לדירה שכתוב בחוזה הם אומרים שלא הרי לפי ההתקדמות בבניה נראה שיגמרו הרבה לפני 31/12/2021
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: