האזורים עם סימני השאלה זה המשך של ד'3 עדיין לא בשלבי ביצוע
האזורים עם סימני השאלה זה המשך של ד'3 עדיין לא בשלבי ביצוע
היה אמור להיות גם 6 ו-7 ושניהם התבטלוהאזורים עם סימני השאלה זה המשך של ד'3 עדיין לא בשלבי ביצוע
אם תוכל לפרט ברמת האחוזים
יש סיכוי טוב שזה יחזור עם הזמן
תן לזה עוד כמה שנים וזה יקרההיה אמור להיות גם 6 ו-7 ושניהם התבטלו
אחד התבטל בגלל עתירה של ה'ירוקים' ואחד בגלל רשות העתיקות
לא פשוטבעיתון "חדש" היה השבוע כתבה על קבוצה של 'קנאים ותושבי הישוב הישן' שבאים לרמה ד', ועל המאבק שלהם שהשכונה תתאים לצביון ולהלך הרוח שלהם (משהו כזה..., אין לי את העיתון כדי להעלות את הכתבה)
בעיתון "חדש" היה השבוע כתבה על קבוצה של 'קנאים ותושבי הישוב הישן' שבאים לרמה ד', ועל המאבק שלהם שהשכונה תתאים לצביון ולהלך הרוח שלהם (משהו כזה..., אין לי את העיתון כדי להעלות את הכתבה)
א. אין להם אחיזה כ"כ ברמה ד'לא פשוט
מספיק שיהיו כמה בשביל פחים שרופים ועוד כל מיני דברים...א. אין להם אחיזה כ"כ ברמה ד'
ב. זה כמו להגיד שהם מנסים להשתלט על ביתר וכד'
צודקים...מספיק שיהיו כמה בשביל פחים שרופים ועוד כל מיני דברים...
זה לא קשור ללהשתלט מספיק שהם עושים בעיות שלא יהיו חנויות מזון מהיר וכו' וכו' מי שמכיר את השכונות שלהם בבית שמשא. אין להם אחיזה כ"כ ברמה ד'
חסר חנויות מזון מהיר בבית שמש או בירושלים עמוק עמוק בתוך המעוזים שלהםזה לא קשור ללהשתלט מספיק שהם עושים בעיות שלא יהיו חנויות מזון מהיר וכו' וכו' מי שמכיר את השכונות שלהם בבית שמש
זה לא קשור ללהשתלט מספיק שהם עושים בעיות שלא יהיו חנויות מזון מהיר וכו' וכו' מי שמכיר את השכונות שלהם בבית שמש
א. אין להם אחיזה כ"כ ברמה ד'
אני בעד שכונה הטרוגניתומה יקרה אם נלך 2 מטר בשביל לקנות פיצה?
דווקא יותר נחמד מאשר לאכול בתוך האף של השכנים שלי.
ומעבר לזה, הצביון שהם רוצים לא רחוק כל כך מהאידיאל של כל שכונה חרדית.
ההפגנות והפחים זה רק כשהצביון מופר...
הרי כולנו לא רוצים חילולי שבת, פריצות וכדומה, זה שאנחנו לא נפגין על זה לא אמור לגרום לנו להתנגד לכך שהם יעשו לנו את העבודה המלוכלכת
כשהגעתי לבחירת דירה, לפחות 60% מהרוכשים שהיו שם היו צ׳אלמערס.
באופן כללי אני מאמינה ששכונה הטרוגנית תמיד בריאה יותר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: