מקומונים של בית שמשאינפלציה של עיתונים
אינפלציה? כמו בהרבה מקומות בינתיים לא נראה לי כ"כ הרבה (אני מכיר בני ברק, ירושלים)
מקומונים של בית שמשאינפלציה של עיתונים
מקומונים של בית שמש
אינפלציה? כמו בהרבה מקומות בינתיים לא נראה לי כ"כ הרבה (אני מכיר בני ברק, ירושלים)
אצל הורים שלי בי-ם אין מקום לכל המקומוניםאני גר היום בירושלים אני מקבל בשבוע 4 מקומונים
היום אני כבר מקבל במייל איזה שבע עלוני פרסום של רמה ד' לבד לא כולל את המקומונים הותיקים בב'ש
מותר לשאול איזה גודל וכמה עלה?אני קניתי שם בשוק החופשי מאוד ממליץ.
אינפלציה של עיתונים אבבללל...בעניינים היחיד שנותן שירות.אינפלציה של עיתונים
אין על עיתון במרכז גם תמונות וגם יעוץ משפטי וגם סקירה על האזור אני יודע שחושבים שאני עובד אצל הם אז תדעו לכם שלא איל לי היכרות ולא קשר עם אף אחד שם העיקר שאני מרוויחאינפלציה של עיתונים אבבללל...בעניינים היחיד שנותן שירות.
אני יודעת שכל אחד קורא את זה ומיד חושב היא עובדת אצלם אז לא ממש לא אפי' לא הכרתי אותם עד שהם פתחו את אשכול התמונות....כדאי לראות ממש כיף.
סתם ככל בכל תחום לא אכפת לי יותר מדי אם אם אנשים נקרא לזה חופרים לך העיקר שאני מרוויחה מזה כגון התמונות שלהם.....
אני מצטרפת לנ"ל. גם אני נהנית מהם ממש! היו לי כמה שאלות בנוגע לאחד הפרויקטים והם ענו לי באופן מפורט ובנעימות.אין על עיתון במרכז גם תמונות וגם יעוץ משפטי וגם סקירה על האזור אני יודע שחושבים שאני עובד אצל הם אז תדעו לכם שלא איל לי היכרות ולא קשר עם אף אחד שם העיקר שאני מרוויח
איך מקבלים את העיתון במיילאני מצטרפת לנ"ל. גם אני נהנית מהם ממש! היו לי כמה שאלות בנוגע לאחד הפרויקטים והם ענו לי באופן מפורט ובנעימות.
עיתון בעניינים מוצלח ברמה ג', אבל המענה לתושבי רמה ד' העתידיים זה עיתון במרכז.
מה אתה רוצה זה עיר של צעיריםנראה שבבית שמש הדברים שהכי מצליחים זה:
מקומנים. ספרים.. וחניות טשונט לרוב..
דהיינו השוואותאולי אחד העיתונים ידווח מי מתקדם להיתרי בניה מי עושה כנס רוכשים
איפה כל קבלן נותן ריצוף מטבח וכו בקיצור מי קמצן ומי פחות
ולשוק החופשי מה התנאים שכל קבלן מעניק לרוכשים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: