שעליזה תשלח אותם לרמה ה'
שעליזה תשלח אותם לרמה ה'
שלח לי את המייל ואצרף אותךתודה,אפשר בבקשה קישור לצאט?
לדעתי אין לזה סיכוי בכלל כיון שיש 90 חרדים
כל אחד יכול לרכוש דירה היכן שהוא רוצה רק שהוא צריך לקחת בחשבון את צביון החשבון שיתפתח בשכונה"חלק מפרסומת על רמה ד זה שזה עשוי לאוכלוסיה חרדית למה הם לא ביררו לפני שרכשו???????"
הוא זכה בפסגות שרוב הזוכים חסידים והמרמור שלו יוצא החוצה...כל אחד יכול לרכוש דירה היכן שהוא רוצה רק שהוא צריך לקחת בחשבון את צביון החשבון שיתפתח בשכונה
העירייה לא יכולה לעשות מה שהיא רוצה הכל תלוי בתושבים המתגוררים באזור ונציגיהם (זה נכון לרמה ד' ולרמה ה')
אתה מכיר אותו ? אני גם בפסגותהוא זכה בפסגות שרוב הזוכים חסידים והמרמור שלו יוצא החוצה...
הייתי מציע לו שילך לרמה ה'
אני בשוק החופשי, אך כאלו מהמשתכן סיפרו לי שמכירים אותו.אתה מכיר אותו ? אני גם בפסגות
לא להתרגש, או שהם לא יודעים והם יראו מהר מאד שהמקום לא מתאים להם, או שזה סתם פרובוקציות ואנשים שמחפשים תשומת לב, ולא צריך לתת להם את זה,אני בשוק החופשי, אך כאלו מהמשתכן סיפרו לי שמכירים אותו.
מה היה שם?עכשיו בזום עם ראש העיר בית שמש עליזה בלוך
שמעון גולדברג, תושבים ורוכשים
https://zoom.us/j/98714162210
מאבק..... אהבתי. פטתי. אבל.........חרדי. שיש """מאבק"""זה צביון חרדי או כתבה חרדית לתשומת לבם של- jdn. לא להיסחף.... [אגב אני חרדית ב"ה].בJDN זה נהפך כבר ל'מאבק'...
בית שמש: מאבק על אופייה של רמה ד' - הדתיים והמסורתיים דורשים הקצאות | JDN - חדשות
העירייה הצהירה בפני הרוכשים כי שכונת רמת בית שמש ד' תהיה מיועדת לציבור החרדי ומאות משפחות רכשו דירות על סמך הודעה זו. אלא שקבוצות נוספות שקנו דירה בשכונה דורשות מהעירייה שטחים למוסדות עבורם. העירייה ל'מקומי JDN': "השיח יתקיים מול התושבים"www.jdn.co.il
לא צריך לתת להם כל כך הרבה תשומת לב.
זה היה על ד' או על ה'??מה היה שם?
מה היה שם?
לא השתתפתי אבל שמעתי שהיה סתם בלה בלהזה היה על ד' או על ה'??
זה חדש מאד נפתח רק ביום שלישי האחרוןלא סיפרתם שיש כזה אשכולזרקור מקומי - תמונות מהשטח מרמת בית שמש ד
נתיב בשדרה, רמה ד'1 בנין 3 ו4 חזית נתיב בשדרה רמה ד'1 גינה בהקמה מאחורי בניינים 3,4 נתיב בשדרה רמה ד'1 בניינים 7.8 נתיב בשדרה רמה ד'1 מעבר בין בנין 12 לבנין 7www.prog.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: