מחיר למשתכן מחיר למשתכן - רמות

דרוק 76

משתמש רשום
אשמח שתענו האם כבר קראו לבחירת דירות מחיר למשתכן בפריוקט של שובל נטעים או קוטלר עדיקא
של שובל לא קראו הסחבת הזה לא נגמר פרוקייט שנמשך כבר מעל ארבע שנים מטורף אין לי שום מילה אחרת זה מה שקורה כאן במדינה שעד שזז כל דבר אפשר להתפוצץ,כל הבירוקטיה עד שאפשר לעשות משהו כאן ומי מדבר על החברה שאין עם מי לדבר שמה

e.k

משתמש רשום
עיצוב גרפי
מה הולך להיות בכנס זוכים של שובל?
מה בדר"כ הולך?

זה מה שאני

משתמש פעיל
מה הולך להיות בכנס זוכים של שובל?
מה בדר"כ הולך?
יש לפני זה שיחת זום (בד"כ) ששם מסבירים את הכול מגעים למשרדי החברה לבחירת דירות את יכול ליראות את התמהיל הדירות לפני זה באתר ולדרג נניח זכית במקום 10 לדרך 10 דירות ויש לך 45 דק' לבחירת הדירה
שאלה נוספת:
האם שני בני הזוג צריכים להיות בכנס?
כן ואם אחד לא יכול צריך אישור חתימה ועו"ד (צריך סיבה מוצדקת אחרת משרד השיכון לא יאשר את זה) ואם שניהם לא יכולים צריך אישור נטריוני

y t

משתמש פעיל
מישהו יודע כמה הון עצמי יצטרכו פלוס מינוס לדירות של שובל?

e.k

משתמש רשום
עיצוב גרפי
יש למישהו אפשרות להקלטת הזום כולו?

צחי קרמר

משתמש פעיל
יש לפני זה שיחת זום (בד"כ) ששם מסבירים את הכול מגעים למשרדי החברה לבחירת דירות את יכול ליראות את התמהיל הדירות לפני זה באתר ולדרג נניח זכית במקום 10 לדרך 10 דירות ויש לך 45 דק' לבחירת הדירה

כן ואם אחד לא יכול צריך אישור חתימה ועו"ד (צריך סיבה מוצדקת אחרת משרד השיכון לא יאשר את זה) ואם שניהם לא יכולים צריך אישור נטריוני​
ממליץ לא לקחת שום סיכון שהת.ז של שניכם יהיו מוכנות שבוע מראש
תגיעו שני בני הזוג שעה קודם​

יהודקו

משתמש חדש
יש מישהו מהזוכים של שובל שלא קיבל זימון למייל, ואפילו מייל ראשוני לא?

דרוק 76

משתמש רשום
שלום וברכה למי שזכה בפרוקייט של שובל הגרלה מספר 1527 וצפה בכנס זוכים אני לא ראיתי זה ואני רוצה לדעת מה דיברו שמה אשמח שמישהו מכם יצור איתי קשר בפלא'0504110595 תודה

צביקלה

משתמש רשום
שלום וברכה למי שזכה בפרוקייט של שובל הגרלה מספר 1527 וצפה בכנס זוכים אני לא ראיתי זה ואני רוצה לדעת מה דיברו שמה אשמח שמישהו מכם יצור איתי קשר בפלא'0504110595 תודה
הם שלחו עכשיו את הקישור לזום
אז אוכל לצפות עכשיו

יהודקו

משתמש חדש
האם מישהו יודע היכן בדיוק ממוקם השכונה של השוטרים?,
האם זה קבוצת הבניינים שבין שובל לקוטלר עדיקא?
תודה!

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
הודעות של פרסום
יגרמו לנעילת האשכול

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה