כןהאם מישהו יודע היכן בדיוק ממוקם השכונה של השוטרים?,
האם זה קבוצת הבניינים שבין שובל לקוטלר עדיקא?
תודה!
כןהאם מישהו יודע היכן בדיוק ממוקם השכונה של השוטרים?,
תודה!
אני מפרויקט של יעקב אלעזר - קבלן קוטלר עדיקא ואני מארגן ומאחד כמה קבוצות מייל וואצאפ צאט לקבוצה אחת לזוכי הפרויקט הספיציפי הזה. כי לדון ביחד ולהתארגן ביחד כקבוצה גדולה...לבקשת רבים
פתחנו קבוצה בצ'אט לכלל זוכי מחיר למשתכן ברמות
שתהווה תחליף למי שברוך ה' זכה שאין לו וואטספ
זה הקישור
Google Hangouts: Anmelden
Google Hangouts kann privat mit einem Google-Konto oder geschäftlich mit einem Google Workspace-Konto verwendet werden.hangouts.google.com
ומה יהיה אם אלו שאין להם גם צא'ט אנחנו רוצים גם להעתדכן רק במייל של רוכשי שובל ברמותאני מפרויקט של יעקב אלעזר - קבלן קוטלר עדיקא ואני מארגן ומאחד כמה קבוצות מייל וואצאפ צאט לקבוצה אחת לזוכי הפרויקט הספיציפי הזה. כי לדון ביחד ולהתארגן ביחד כקבוצה גדולה...
אשמח שתפרסם אותי בקבוצה שלך לגבי זוכי הפרויקט הספציפי הזה!
מייל
b527611758 ***gmail.com
התכוונתי שאני מנסה לארגן קבוצות ואצאפ/צאט/מייל שאני יודע שהם קיימות, תחת קורת גג אחת דהיינו לאגד את כולם לאימייל שזה יש לכולם גם לבעלי טלפון כשר/מחשב גרסת נטפרי.ומה יהיה אם אלו שאין להם גם צא'ט אנחנו רוצים גם להעתדכן רק במייל של רוכשי שובל ברמות
מעתיק מקבוצת המייל של הרוכשים, מתוך סיור שעשיתי בשכונההאם מישהו יודע היכן בדיוק ממוקם השכונה של השוטרים?,
תודה!
מה הכוונה? של מי של חילונים? ומאיפה אתה יודע את זה?הבנתי שיש שם גל של עזיבה....
אם זה עדיין רלוונטי https://ramot-shoval.co.il/האם מישהו יכול להעלות את קישור האתר של הזוכים בהגרלה 1527 של שובל !
תודה !
יש כרגע 6 דירות למכירה שם ועוד כמה שרוצים להשכיר....עבר ה5 שנים מהרגע שהם יכולים למכור....
אשמח אם תעדכן מה יצא לך בענייןיש כרגע 6 דירות למכירה שם ועוד כמה שרוצים להשכיר....עבר ה5 שנים מהרגע שהם יכולים למכור....
לרובם אין קשר לרמות חוץ מזה שהם קיבלו את הדירה כמעט בחינם...
השאלה האם האזור יתחרד....
חשוב לציין שמצד ימין יהיה את קוטלר שעל פניו נראה שרובו חרדי...לא רחוק משם צמרות ברמות ושובל שגם הם אמורים להיות חרדים...
השאלה לאן המקום יתפתח עוד 3-5 שנים....
אפשר להסתכל ביד 2 יש לא מעט....אשמח אם תעדכן מה יצא לך בעניין
וכן אם אתה יודע על דירות למכירה שם אם תוכל לשלוח לי בפרטי
תודה!
אשמח אם תעדכן מה יצא לך בעניין
וכן אם אתה יודע על דירות למכירה שם אם תוכל לשלוח לי בפרטי
תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: