מחיר למשתכן מחיר למשתכן - רמות

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
הזהרה אחרונה
פרסום יוביל לנעילת האשכול לצמיתות

נערך לאחרונה ב:

אמא של לייבי

משתמש רשום
לבקשת רבים
פתחנו קבוצה בצ'אט לכלל זוכי מחיר למשתכן ברמות
שתהווה תחליף למי שברוך ה' זכה שאין לו וואטספ

זה הקישור
אני מפרויקט של יעקב אלעזר - קבלן קוטלר עדיקא ואני מארגן ומאחד כמה קבוצות מייל וואצאפ צאט לקבוצה אחת לזוכי הפרויקט הספיציפי הזה. כי לדון ביחד ולהתארגן ביחד כקבוצה גדולה...
אשמח שתפרסם אותי בקבוצה שלך לגבי זוכי הפרויקט הספציפי הזה!
מייל
b527611758 ***gmail.com

דרוק 76

משתמש רשום
אני מפרויקט של יעקב אלעזר - קבלן קוטלר עדיקא ואני מארגן ומאחד כמה קבוצות מייל וואצאפ צאט לקבוצה אחת לזוכי הפרויקט הספיציפי הזה. כי לדון ביחד ולהתארגן ביחד כקבוצה גדולה...
אשמח שתפרסם אותי בקבוצה שלך לגבי זוכי הפרויקט הספציפי הזה!
מייל
b527611758 ***gmail.com
ומה יהיה אם אלו שאין להם גם צא'ט אנחנו רוצים גם להעתדכן רק במייל של רוכשי שובל ברמות

אמא של לייבי

משתמש רשום
ומה יהיה אם אלו שאין להם גם צא'ט אנחנו רוצים גם להעתדכן רק במייל של רוכשי שובל ברמות
התכוונתי שאני מנסה לארגן קבוצות ואצאפ/צאט/מייל שאני יודע שהם קיימות, תחת קורת גג אחת דהיינו לאגד את כולם לאימייל שזה יש לכולם גם לבעלי טלפון כשר/מחשב גרסת נטפרי.
אם אני מבין נכון מתשובתך זה שאתה מתעסק רק עם קבוצת מייל של הזוכים מהפרויקט של שובל ולא של קוטלר עדיקא שאת זה אני מארגן
האם זה נכון?

eliranco

משתמש חדש
ערב טוב! אני מנסה להכנס באתר הייעודי לבדוק איזה דירות נשארו אחרי יום הבחירה שהיה היום ולא מצליח האם זה קורה גם לכם או שהבעיה אצלי?
תודה רבה

דרוק 76

משתמש רשום
האם למישהו יש מושג כמה אנשים ביטלו את הזכות שלהם בשלוש הימים האלה ולא הגיעו לבחור?

Anona

משתמש חדש
לפי האתר נשארו 15 דירות
זה אומר שיש 15 ביטולים?
אנחנו בהמתנה והתור לא התעדכן מלפני הבחירת דירות
מישהו יודע כמה זמן זה לוקח?

אמא של לייבי

משתמש רשום
האם מישהו יודע היכן בדיוק ממוקם השכונה של השוטרים?,
האם זה קבוצת הבניינים שבין שובל לקוטלר עדיקא?
תודה!
מעתיק מקבוצת המייל של הרוכשים, מתוך סיור שעשיתי בשכונה

קבלו סרטו
וזה מה שייצא לי מהסיור שלי שם ביום חמישי!
הרמותיים של עדיקא: כולל בתוכו 2 פרוייקטים אשר מיקומם שונה
1. פרוייקט אורנים: קבוצה של 5 בניינים כבר בבניה בסוף הרחוב ממש לאחר בנייני השוטרים
2. פרוייקט ברושים: שזה פרוייקט שלנו וזה קבוצה של 3 בניינים לפני הבניינים של השוטרים ואחרי הקונטרי של רמות
מהות העניין מסוף יעקב אלעזר דהיינו הכי קרוב לצומת רמות
1. מצד שמאל בנייה של קוטלר עדיקא 5 בניינים כבר כמעט בשלבי גמר. בהמשך אוליי בנייה של שובל, ומצד ימין נוף לרחוב גולדה וגינות
· בין כל קבוצת בניינים יש גינה יפה
2. מצד שמאל שכונת השוטרים מגזר דת"ל ציבור כללי. כמה בנייני פאר מצד ימין בניני שוטרים מהמפלס גבוהה 2 קומות ובמינוס יש הרבה קומות וזה פונה ליער. ומהצד הזה ממשיכים הבניינים עד מול הפרוייקט של עדיקא
3. לאחר מצד שמאל זה הפרוייקט שלנו ומולו בצד ימין חצי(של חזית הפרוייקט)או יותר זה בנייני שוטרים גבוהים כ2 קומות ולאחמ"כ קבוצת רכישה שיכול להיות שהיא תפריע לנוף לא יודע עד איזה קומה היא?
4. מצד ימין קבוצת רכישה + מרכז מסחרי עתידי, מיועד לאולטרה חרדי(מפרסמים ביתד נאמן + זה אותה קבוצה שארגנה בהמשך הרחוב את הבנינים של האולטרה חרדים)
5. המשך מצד ימין הרבה מאוד בניינים של רמות הירוקה שזה ציבור דתי לאומי + בית כנסת גובה הפרוייקט עד 2 קומות ממפלס הכביש, מצד שמאל קאנטרי הרבה בניינים של חרדים + בתי כנסת וכו'
6. בהמשך מתעגל הכביש ויש בצד שמאל שוב בניינים הנ"ל של החרדים במפלס העליון ובצד ימין בניינים עם חרדים מודרנים, שמשמתשמים עם מעלית שבת.
7. סיום יעקב אלעזר ויש הארי טרומן
תמונה
1722335479623.png

הערות לגבי הפרוייקט מתוך בדיקת
1. פרויקט נראה במקום קטן בעניין של מרווח בין הבניינים, תלוי אם הוא בנוי מעל הגן ילדים זה נראה מתמונות ההמחשה של הקבלן במצגת שזה אכן בנוי מעל הגן ילדים אך לא על כל השטח רק על חצי מהשטח, מעניין כמה המרווח?
2. לגבי מה שבונים מאחורי גן הילדים בשטח זה נראה שאין הרבה מקום בגלל שדיי צמוד לגן יש שם שיש שם בניין של שובל וזה נראה דיי צר אולי לכן הבניין מתחיל לא לגמרי מאחורי גן הילדים אלא רק בחציו החיצוני
3. איך יש מינוס 3 בבניינים אין הר כזה גבוה? לא נראה שאפשר מינוס 3 מקסימום מינוס 1 אוליי הם חופרים???
4. לגבי הגן ילדים אמרו לי שזה מיועד לשוטרים לא בטוח בזה
הצהרות
המיקום שלנו ספציפי הוא בין הקאנטרי ובית ספר נועם שזה דתי לאומי נפרד(לפי איך שהבנתי מתושבים) מצד אחד לבין שכונת השוטרים מצד השני,
מול הפרוייקט יש בניינים שבמפלס הקרקע הם בגובה 2 קומות שעדיין לא מאוכלסים ושייכים לשוטרים ואחריהם יער ובהמשך בניינים אלו יש קבוצת רכישה עם מרכז מסחרי שעתיד להיבנות שאיני יודע כמה הגובה שלו?? הפרוייקט של הקבוצת רכישה כנראה מיועד לציבור חרדי
מאחורי הפרוייקט: יש את שובל וקצת את בי"ס נועם
שיקולים לבחור קומה גבוהה, מהצד של שובל לא כדאי עדיף לבחור מול היער

אמא של ילדי

משתמש רשום
היי,
אשמח לדעת אם יש כאן מישהו מהפרויקט של עדיקא מספר הגרלה 1526 שהזמינו אותו לבחור דלתות ויכול להביא לי את המספר של החברה?
פשוט לא זוכרת מה השם שלה ונמחק לי המספר,
יעזור לי מאוד

דרוק 76

משתמש רשום
שלום וברכה לכל הזוכים של שובל רציתי לדעת האם יש מישהו שמוכן להחליף איתי את תאריך היום של החתימת החוזה אני צריך לבוא ביום רביעי שבוע הבא 21/08/2024 בשעה 16:00 ואני רוצה או באותו היום בשעות שלפנה''צ או בכלל יום אחר כמובן שאני יתאם את זה עם חברת שובל או אם צריך גם עם העו''ד אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי את זה זה מאד דחוף לי תודה רבה פלאפון ליצרת קשר 0504110595

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
רק הערה קטנה:
לקוח שלנו היה אמור לקנות שם בקומה תחתונה כי הבין שצריך להיות שם חלל, אך כאשר הגיע לשטח הוא ראה שמדובר בסלע צוק, ולכן המלצתי לו לא לסמוך על החללים.

א נ

משתמש פעיל
האם מישהו יכול להעלות את קישור האתר של הזוכים בהגרלה 1527 של שובל !
תודה !

הצועד בנעליו

משתמש חדש
אשמח לשאול את המתגוררים באזור
האם לדעתכם פרויקט השוטרם עומד להתחרד בשנים הקרובות?
הם יכולים למכור עכשיו את הדירות עבר 5 שנים....

הבנתי שיש שם גל של עזיבה....

דרוק 76

משתמש רשום

הצועד בנעליו

משתמש חדש
מה הכוונה? של מי של חילונים? ומאיפה אתה יודע את זה?

אם זה עדיין רלוונטי https://ramot-shoval.co.il/
יש כרגע 6 דירות למכירה שם ועוד כמה שרוצים להשכיר....עבר ה5 שנים מהרגע שהם יכולים למכור....
לרובם אין קשר לרמות חוץ מזה שהם קיבלו את הדירה כמעט בחינם...

השאלה האם האזור יתחרד....

חשוב לציין שמצד ימין יהיה את קוטלר שעל פניו נראה שרובו חרדי...לא רחוק משם צמרות ברמות ושובל שגם הם אמורים להיות חרדים...

השאלה לאן המקום יתפתח עוד 3-5 שנים....

r & r

משתמש חדש
יש כרגע 6 דירות למכירה שם ועוד כמה שרוצים להשכיר....עבר ה5 שנים מהרגע שהם יכולים למכור....
לרובם אין קשר לרמות חוץ מזה שהם קיבלו את הדירה כמעט בחינם...

השאלה האם האזור יתחרד....

חשוב לציין שמצד ימין יהיה את קוטלר שעל פניו נראה שרובו חרדי...לא רחוק משם צמרות ברמות ושובל שגם הם אמורים להיות חרדים...

השאלה לאן המקום יתפתח עוד 3-5 שנים....
אשמח אם תעדכן מה יצא לך בעניין
וכן אם אתה יודע על דירות למכירה שם אם תוכל לשלוח לי בפרטי
תודה!

הצועד בנעליו

משתמש חדש
תודה!
אפשר להסתכל ביד 2 יש לא מעט....
וגם משיחה עם אנשי המקום אפשר להבין שהאזור לקראת התחרדות.....
השאלה זה כמה זמן....

השאלה האם פרוקיט קוטלר ושובל יהיו פרויקטים חרדיים?
דרך אגב משיחה עם אנשים שזכו במחיר למשתכן בפרויקטים האלא הם לא מתכננים לגור אלא להשכיר לציבור שלנו.

הצועד בנעליו

משתמש חדש
תודה!

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה