צדיק יסוד העולם
משתמש צעיר
אנא צרף גם אותי B324855צירפתי.
הצפי למסירה בחודשים הקרובים....
אנא צרף גם אותי B324855צירפתי.
הצפי למסירה בחודשים הקרובים....
אני שאלתי את שירה שבוע שעבר והיא אמרה לי שבימים הקרובים מתחילים לקרוא למסירת מפתח בצד של ה4 בניניםשמעתי שיש בפרויקט 800 כאלו שכבר קבעו להם תאריך לקבלת מפתח [מדובר על הצד של ה4 בנינים] אשמח לדעת האם זה נכון (מכיון ששמעתי את זה לא ממישהו שיש לו דירה שם)
כן רבל אנחנו בצד של ה3, 841 זב הצד של ה3אני שאלתי את שירה שבוע שעבר והיא אמרה לי שבימים הקרובים מתחילים לקרוא למסירת מפתח בצד של ה4 בנינים
שים פה מייל ואצרף אותך.
אשמח להצטרף ג"כ לקבוצה במייל של הפרויקטאני ב841
יש לנו קבוצת צאט לכל רוכשי אפי קפיטל,
תשלח לי את המייל שלך ואוסיף אותך
צורף.אשמח להצטרף ג"כ לקבוצה במייל של הפרויקט
או לקבוצה בצ'ט
יש לי ג"כ דירה באפי קפיטל
מייל: ys148148 ואז שטרודל גימייל
אם אפשר לצרף גם אותי אחד שלח לי קישור ולא הצלחתי להצטרף המייל שלי זה B324855ואח"כ שטרודל גימיילצורף.
אם אפשר לצרף גם אותי אחד שלח לי קישור ולא הצלחתי להצטרף המייל שלי זה B324855ואח"כ שטרודל גימייל
תודה רבה
במסמך הנ"ל שהעליתי כתוב גם סדר חלוקת מפתחות.לפי איזה סדר מחלקים את המפתחות
אשמח להצטרף,אין לי גישה להיכנס דרך הקישור,Google Hangouts: Anmelden
Google Hangouts kann privat mit einem Google-Konto oder geschäftlich mit einem Google Workspace-Konto verwendet werden.hangouts.google.com
אני גם ב841 ולפי החוזה, מועד המסירה הוא 22/9, כנראה אתם תקבלו דירות ראשוניםשלום לכולם! עדכון לכל המעונין
אני בבנין 841 (קניתי בשוק חופשי לא במחיר למשתכן)
ורציתי לעדכן אותכם על מכתב שקיבלתי מהקבלן אתמול, (אולי גם קיבלתם ..יכול להיות..)
בו כתוב שמועד קבלת טופס 4 יהיה לכאורה בתוך חודש אבל יתכן דחיה עד 60 יום.
נ. ב. תאיריך המסירה שלי המופיע בחוזה הינו 23/08/2022 דהיינו עוד פחות מחודש
אכן נראה לי שכולם קיבלו את המכתב,שלום לכולם! עדכון לכל המעונין
ורציתי לעדכן אותכם על מכתב שקיבלתי מהקבלן אתמול, (אולי גם קיבלתם ..יכול להיות..)
בניינים 808 809 קיבלו מכתב כזה לפני ארבעה חדשים ועדיין לא קיבלו מפתחות...שלום לכולם! עדכון לכל המעונין
אתה יודע אולי מתי היה תאריך מסירה המופיע בחוזה ?? בבנינים הללובניינים 808 809 קיבלו מכתב כזה לפני ארבעה חדשים ועדיין לא קיבלו מפתחות...
הם כעת בתהילך מסירהבניינים 808 809 קיבלו מכתב כזה לפני ארבעה חדשים ועדיין לא קיבלו מפתחות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: