לא אני בבנין 842 כמדומני זה הבניין האמצעיבאיזה בנין ??
אני שואל כי לי יש דירה בבנין 841 ואני רוצה להצטרף לאיזשהו קבוצת רכישה לסורגים או מזגנים וכן לקבוצה במייל אם יש
לא אני בבנין 842 כמדומני זה הבניין האמצעיבאיזה בנין ??
אני שואל כי לי יש דירה בבנין 841 ואני רוצה להצטרף לאיזשהו קבוצת רכישה לסורגים או מזגנים וכן לקבוצה במייל אם יש
יש לך מושג לגבי קבוצות רכישה או קבוצות במייל מהפרויקט הזה א"כ אשמח לקבל פרטיםלא אני בבנין 842 כמדומני זה הבניין האמצעי
הייתי פעם בקבוצה כזאת ויצאתי משםיש לך מושג לגבי קבוצות רכישה או קבוצות במייל מהפרויקט הזה א"כ אשמח לקבל פרטים
אפשר גם במייל האישי
ומה אם קבוצות רכישה? כי דרך הקבלן אין שום אפשרות לקבל מידע על הדייריםהייתי פעם בקבוצה כזאת ויצאתי משם
תפתח אשכול חדש פה בפרוג ותשאל אם אפשר שיקשרו אותך לשם
אני די בטוח שיהיה מישהו שיעזור לך
זה לא קשור לקבוצת רכישהומה אם קבוצות רכישה? כי דרך הקבלן אין שום אפשרות לקבל מידע על הדיירים
שים פה מייל ואצרף אותך.באיזה בנין ??
B324855 שטרודל גימיילשים פה מייל ואצרף אותך.
אני ב841באיזה בנין ??
הייתי פעם בקבוצה של קפיטלאני ב841
יש לנו קבוצת צאט לכל רוכשי אפי קפיטל,
תשלח לי את המייל שלך ואוסיף אותך
אני ב841
יש לנו קבוצת צאט לכל רוכשי אפי קפיטל,
תשלח לי את המייל שלך ואוסיף אותך
B324855 שטרודל גימייל
תודה רבה
הקבוצה היא בצ'אט.יש לי מייל ללא אפשרות צאט האם יש לי מה להתחבר לקבוצה
אשמח להטרף לקבוצה של אפי קפיטל לנו יש גם דירה ב841שים פה מייל ואצרף אותך.
חשוב לנו לדעת מה הצפי למסירת הדירהאשמח להטרף לקבוצה של אפי קפיטל לנו יש גם דירה ב841
המייל שלי 9768366 שטרודל גימל
אשמח להטרף לקבוצה של אפי קפיטל לנו יש גם דירה ב841
המייל שלי 9768366 שטרודל גימל
צירפתי.חשוב לנו לדעת מה הצפי למסירת הדירה
אני גם 841,צירפתי.
הצפי למסירה בחודשים הקרובים....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: