מצטרףלמה ל1104 ן1101 לא מתקדם כלום ?.יש למישהו מידע ?
מישהו ביקר שם לאחרונה ויודע באיזה שלב הבניה של הפרויקטים האלה?
מצטרףלמה ל1104 ן1101 לא מתקדם כלום ?.יש למישהו מידע ?
שלום רב שכנים יקרים
אם יש למאן דהו מידע אמין ומבוסס על הצפי לאיכלוס ב-1102
נשמח מאד אם יוכל לשתף אותנו במידע ובמקורות
תודה מראש
האם מישהו יודע מה צפי האכלוס של 1103 ?1103 מתקדם מאוד יפה
המודעה מיועדת לשכנים לעתיד במתחם הסופרים היוקרתי בבני ברקהיכן תלוי המודעה הזו...
ראיתי באחת הקבוצות שמישהו שאל את שריקי מתי נראה לו האיכלוסהאם מישהו יודע מה צפי האכלוס של 1103 ?
נו יש תמונות ,1103 מתקדם מאוד יפה
אני לא מבין איך בוחרים רב בלי בחירות התושבים של השכונה צריכים לבחור את הרב לא?ברוך השם התפרסם שיש כבר רב ספרדי לשכונה אתמול במעונו של חכם שלום כהן שליט"א
הוכתר הגאון ר' אברהם זכותא שליט"א
ברוך השם
אולי בקרוב גם רב ספרדי
ורב תמני
ורב לקהילת בני התורה [עץ]
העיקר שתרווה התורה נחת
העיריה רוצה לקבוע שזה יהיה שכונה חרדית וממילא היא כבר קובעת את הרבנים וככה הם חושבים להם שיקבעו את צביון השכונהאני לא מבין איך בוחרים רב בלי בחירות התושבים של השכונה צריכים לבחור את הרב לא?
האם זוכי מחיר למשתכן יוכלו גם כן לשדרג ?שולחת לך מייל זה בהמשך לשיחתנו הנעימה בעניין שיפור מטבח הסטנדרט.
למייל מצורפים המסמכים הבאים :
- פרספקטיבה חיצונית להמחשת ההבדלים בנראות בין מטבח סטנדרט למטבח משופר.
- שרטוט עם הסבר על ההבדלים הפרקטיים בין מטבח סטנדרט למטבח משופר.
- צילום של מגוון הפורמייקות שעומדות לרשות המשפרים.
- דף הסבר על אופציית שיפור הסטנדרט
נשמח לקבוע לכם פגישה בת שעתיים עם מעצבת מטבחים בה תלמד המעצבת אץ הצרכים והרצונות שלכם על מנת לתכנן לכם את השיפורים הנדרשים.
מזכיר שמינימום לשיפור מטבח סטנדרט הוא 10,000 ₪ כולל מעמ , הובלה והרכבה.
במידה ותרצו להתקדם, נשלח מודד לביתכם 4 חודשים לפני האכלוס ונזמן אתכם להורדה לביצוע.
במעמד ההורדה לביצוע תוכלו לבצע כל שינוי במטבח , להוריד יחידות ולהוזיל את עלות המטבח או להוסיף ולייקר, הכל לפי החלטתכם.
המחירון של יום הסגירה ואחוזי ההנחה שקיבלתם ילוו אתכם לכל אורך הדרך גם אם מדובר באכלוס
לעוד שנה או שנתיים וכך תוכלו לשמור מחיר ולחסוך אלפי שקלים.
אנו יושבים ברח' חיים בן עטר 25 – תל אביב יפו.
למגיעים עם רכב ניתן לחנות בחניון שלנו (חמש דקות הליכה) ברחוב היסוד 8 תל אביב – יש לחנות בחניון השני מצד ימין עם עליה קטנה (אם אין עליה קטנה לא חניתם בחניון הנכון) – יש להביא עמכם את פתק החניה.
מהחניון ניתן להגיע עם Google Maps לרח' חיים בן עטר 25, ת"א, לבית אורצ'רד.
אנא השיבו לי במייל חוזר ימים נוחים בהם ניתן לקבוע.
אנו עובדים בימים א - ן
פגישה ראשונה החל מהשעה 09:30
פגישה אחרונה בשעה 16:0
בררתי כעת מול מנהלת מחלקת דיירים בארזי הנגב שאלתי אותם האם הם קשורים להצעת השדרוג שקיבלתי מחברת המטבחים והיא אמרה לי שזו טעות ושהם עובדים מולם רק על דירות מהשוק החופשי ואם אני משדרג זה עסק שלי לגמרי עם חברת המטבחים וזה יתאפשר רק לאחר קבלת המפתח כמובן שהסדר התשלום גם ללא שום קשר לארזי הנגב
כן אני גם ממחיר למשתכן וקבלתי טלפון וביקשתי שישלחו הפרטים במייל
ח"ו הוא לא מודע אבל הוא מקבל את המטבחים בהנחההשאלה אם הקבלן עוצם עיניים במודע
כי אם לא זה עלול להסתבך באמצע
וחבל על הכסף
אנסה לעשות קצת סדר,מעניין מה שקורה פה ...
כי מצד אחד אמרו : שזה טעות והצעת שדרוג רק מיועד לשוק החופשי ,
ומצד שני אומרים עכשיו שזה כן מיועד גם למחיר למשתכן , ראו הציטוטים למעלה ..
השאלה מה נכון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: