כל העסק של הקבלן מול חברת המטבחים הוא רק לדירות השוק החופשיח"ו הוא לא מודע אבל הוא מקבל את המטבחים בהנחה
כל העסק של הקבלן מול חברת המטבחים הוא רק לדירות השוק החופשיח"ו הוא לא מודע אבל הוא מקבל את המטבחים בהנחה
אין שום סיבה שהקבלן ימנע מלשדרג, ההסכם הוא אך ורק מול חברת המטבחים וזה לא משנה אם הקבלן מודע לזה או לא,מדובר על שדרוג לאחר שהדירה שלי,רשמית, אסור לקבלן לשדרג
מעשית, אתם עושים את זה מול חברת המטבחים ולא מול הקבלן
רק אל תהיו חכמולוגים ותיידעו את הקבלן כי אז הוא יאלץ למנוע ממכם לשדרג
איך זה בדיוק יעזור להם? זה תלוי רק בזוכים אם הם חרדים או לא וגם מי ישכיר או יקנה את הדירות מהזוכים וזה לא משנה להם אם יש רב או לא לדעתי היה צריך להיות בחירות בין הזוכים את מי אם רוצים כרבהעיריה רוצה לקבוע שזה יהיה שכונה חרדית וממילא היא כבר קובעת את הרבנים וככה הם חושבים להם שיקבעו את צביון השכונה
אז מה שאפשר לשדרג זה רק תוספותאנסה לעשות קצת סדר,
כל השדרוג המדובר הוא לאחר קבלת המפתח בלבד על בסיס המטבח הסטנדרתי שכבר בחרתי (כמובן שאי אפשר להזדכות כעת) כך שלא אמורה להיות כל בעיה חוקית בעניין , כיוון שלא אמורה להיות שום בעיה לשדרג לאחר קבלת המפתח שאז הדירה כבר שלי ,וזה ההצעה שקיבלתי מחברת המטבחים,
מה שאמרו בארזי הנגב הוא שזה טעות לחשוב שהם מעורבים והשדרוג יעשה כבר בשלב הבניה, אלא רק כשהדירה ברשותי,
לדעתי זה כבר לא הצעה כל כך משתלמת ואני לא רואה בזה בשורה גדולה, לאחר קבלת המפתח ולאחר שהמטבח הסטנדרתי שבחרתי יהיה כבר בנוי מסתבר שנוכל לתמחר טוב יותר ולקבל הצעה לשדרוג מכמה חברות, ולמה לי להתחייב כבר עכשיו על שדרוג לאחר קבלת המפתח....
הכל אפשר להחליף ולשדרג (פורמיקה מגירות וכו'), אבל קרמיקות וארונות זה לא לשדרג אלא לשבור ולבנות מטבח חדש, היה עדיף כבר להזדכות מראש על המטבח מהקבלן כיוון שקודם הקבלן בונה את המטבח הסטנדרתי שבחרתי כפי שמחוייב,אז מה שאפשר לשדרג זה רק תוספות
ולא את מה שמקבלים במטבח הסטנדרטי (קרמיקות ארונות וכו)
אנסה לעשות קצת סדר,
כל השדרוג המדובר הוא לאחר קבלת המפתח בלבד על בסיס המטבח הסטנדרתי שכבר בחרתי (כמובן שאי אפשר להזדכות כעת) כך שלא אמורה להיות כל בעיה חוקית בעניין , כיוון שלא אמורה להיות שום בעיה לשדרג לאחר קבלת המפתח שאז הדירה כבר שלי ,וזה ההצעה שקיבלתי מחברת המטבחים,
מה שאמרו בארזי הנגב הוא שזה טעות לחשוב שהם מעורבים והשדרוג יעשה כבר בשלב הבניה, אלא רק כשהדירה ברשותי,
לדעתי זה כבר לא הצעה כל כך משתלמת ואני לא רואה בזה בשורה גדולה, לאחר קבלת המפתח ולאחר שהמטבח הסטנדרתי שבחרתי יהיה כבר בנוי מסתבר שנוכל לתמחר טוב יותר ולקבל הצעה לשדרוג מכמה חברות, ולמה לי להתחייב כבר עכשיו על שדרוג לאחר קבלת המפתח....
ב-פעם שעברה שראיתי את המקום1103 מתקדם מאוד יפה
ב-פעם שעברה שראיתי את המקום
אחזו רק ב-בניינים 4-6 9-11
מה קורה עכשיו יש עוד ב-בניינים שכר הוא בנה חוץ מאלו (1103)
אתה צוחק, נכון?בנינו-
שווה בכלל להרשם למחיר למשתכן?
לא!אתה צוחק, נכון?
שכירות של 3 שנים זה בערך 100,000 שקללא!
אני גם נרשמתי
אבל אם אני אשכה אז הדירה תהיה מוכנה אולי עוד 3 שנים...
וזה להשאר 3 שנים בשכירות...
צודקשכירות של 3 שנים זה בערך 100,000 שקל
הרווח של מחיר למשתכן פלוס הריביות זה לא פחות מחצי מיליון שקל!
אין מישהו שקנה במחיר למשתכן והתחרט,
יש הרבה שהתחרטו וביטלו את הזכיה שלהם ועד היום הם בוכים...
איפה יש מחירים כאלושכירות של 3 שנים זה בערך 100,000 שקל
פעם היההרווח של מחיר למשתכן פלוס הריביות זה לא פחות מחצי מיליון שקל!
יש (אלו שקנו 3 חדרים, במקום 4 - 5 חדרים , ויכלו לקנות אותם )אין מישהו שקנה במחיר למשתכן והתחרט,
מה שנכון נכון (ובפרט אלו שמכרו את הזכאות שלהם והיו בטוחים שעושים פיס ומרוויחים 100K "נקי")יש הרבה שהתחרטו וביטלו את הזכיה שלהם ועד היום הם בוכים...
זה לא משנה כמה זמן זה מרחוב ר' עקיבא , אני מאמין שפחות מחצי שעה ,מצטער אבל זה ממש לא בני ברק.
זה מרחק של לפחות חצי שעה הליכה מרחוב רבי עקיבא.
וזה גם מאחורי איזור תעשייה עם מפעל בטון מלכלך וליד תחנת רכבת רועשת.
בניינים עם המון דיירים.
עדיף כבר לקנות בפתח תקווה במחיר יותר זול.
בטח שזה משנה, באותו מרחק אני קונה דירה במרכז פ"ת במחיר זול בהרבה.זה לא משנה כמה זמן זה מרחוב ר' עקיבא , אני מאמין שפחות מחצי שעה ,
האיזור תעשייה והתחנת רכבת הם ממש לא קרוב לשכונה , בדיוק כמו עוד מאות שכונות בארץ,
לפי המסתמן מהרבה מאוד פרמטרים : זה הולך להיות אחד השכונות החרדיות היוקרתיות
ובפרט כשהוא במרכז הארץ - במיקום מרכזי , וקרוב מאוד לבני ברק .
חד וחלק , זה הולך להיות שכונה מבחינת מיקום מהיקרתיים ביותר בציבור החרדי בכלל, ובבני ברק בפרט.זה לא משנה כמה זמן זה מרחוב רבי עקיבא
.בטח שזה משנה, באותו מרחק אני קונה דירה במרכז פ"ת במחיר זול בהרבה.
הרכבת ואיזור התעשייה וכביש 4 ואם המושבות ממש נושקים לבניינים.
שוכנה חרדית יוקרתית? הצחקת. בניינים עם עשרות דיירים בכזה איזור יהיו יוקרתיים.
ורק לידע האישי שלך, יש שתי שכונות יוקרתיות בבני ברק "הר שלום" ואיזור הוילות ברמת אהרן"
מיקום נמדד לפי הקרבה לכל מקום?חד וחלק , זה הולך להיות שכונה מבחינת מיקום מהיקרתיים ביותר בציבור החרדי בכלל, ובבני ברק בפרט.
מיקום לא נמדד לפי מרחק הליכה מרחוב רבי עקיבא אלא קירבתו לכל מקום,
זאת בנוסף לתשתיות אין דבר כזה ולא דומה לזה בכל בני ברק וגם לא בפתח תקוה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: