מה זה משנה איזה שכונה, העיקר יש רב בס''ד.מי שראה את הסרטון שומעים בפרוש שהוא מדבר על השכונה שלנו
שכונה עם 3000 יחידו דיור ושהיא מחיר למשתכן עם חלק ציבור שאינו חרדי
מתי אמור להיות תאריך האכלוס הראשון / מסירת המפתחות , שכבר ממנים רב לשכונה ?
סרטון יפה מלפני חודשיים
שלא נראה לי שהעלו אותו כאן
היה צפויהשם הזה "איילת השחר " זה לשכונה שלנו ?
רק בשחורהאם יש מצב למכור את הדירה כבר עכשיו
או לשלם קנסהאם יש מצב למכור את הדירה כבר עכשיו
אף אחד לא רוצה לשלם קנס יש כאלה שרוצים למכור בשחוראו לשלם קנס
עכשיו התור לנחש מה יהיה שם של הרחוב ? (חוץ מ- הלח"י)השם הזה "איילת השחר " זה לשכונה שלנו ?
האמת אני לא רוצה למכורהאם יש מצב למכור את הדירה כבר עכשיו
לפי מה ששמעתי שיש ועדת חריגה שאפשר לבקש, אבל רק אם סיבת מצדקתהאם יש מצב למכור את הדירה כבר עכשיו
למי שרוצה או שיישלח לי בפרטיהאמת אני לא רוצה למכור
רק הייתי שמח להחליף דירה מ- 4 חד "
ל - 5 חד (ובעיקר מול הפארק ) בתוספת מחיר בהתאם
(בעיקר למי שקשה לו עם המשכנתא ורוצה להפחית את העליות בנכס יותר קטן וכך ההחזר החודשי יורד
השאלה אם זה אפשרי )
על אף שאמרו שאי אפשר לעשות שום שינוי, האמת אפשר. כמובן בתוספת תשלום.
האם מזמינים את כולם ? או כדי לשדרג צריך לפנות אליהם ?למי שעוד לא שמע, התחילו להזמין את הזוכים לשדרג את המטבח הבסיסית שהציעו לנו, על אף שאמרו שאי אפשר לעשות שום שינוי, האמת אפשר. כמובן בתוספת תשלום. ארונות למעלה, מגירות, להחליף את הדלתות של כל הארונות ועוד .....
בינתיים הזמינו מבניין 14 ו15.
בררתי כעת מול מנהלת מחלקת דיירים בארזי הנגב שאלתי אותם האם הם קשורים להצעת השדרוג שקיבלתי מחברת המטבחים והיא אמרה לי שזו טעות ושהם עובדים מולם רק על דירות מהשוק החופשי ואם אני משדרג זה עסק שלי לגמרי עם חברת המטבחים וזה יתאפשר רק לאחר קבלת המפתח כמובן שהסדר התשלום גם ללא שום קשר לארזי הנגבלמי שעוד לא שמע, התחילו להזמין את הזוכים לשדרג את המטבח הבסיסית שהציעו לנו, על אף שאמרו שאי אפשר לעשות שום שינוי, האמת אפשר. כמובן בתוספת תשלום. ארונות למעלה, מגירות, להחליף את הדלתות של כל הארונות ועוד .....
בינתיים הזמינו מבניין 14 ו15.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: