לפי זה דירת 4 חדרים של כ100 מ"ר שוויו 2500000 מדהים ביותרשריקי התחיל מכירות דירות בשוק החופשי מחיר ממוצע למ"ר 25.000 ש"ח
האם זה תואם למחירים שהקבלן מוכר בשוק חפשי ?אני בתהליך הוצאת משכנתא בבנק הפועלים על דירת 3 חדרים (74 מ' +מרפסת מחסן וחניה)
והבנק חישב את שווי הנכס 1,550,000 ש"ח (מחיר החוזה (מחיר למשתכן) 860,000 ש"ח)
מכיוון שבנק הפועלים הוא הבנק המלווה אז לא צריך שמאי מיוחד לדירה, כי יש להם את כל הנתונים והשמאויות על הפרויקט.
יש מקור מוסמך להנ"ל. [חוץ מהנציגות]3. שריקי התחיל מכירות דירות בשוק החופשי מחיר ממוצע למ"ר 25.000 ש"ח
הרי יש בפרויקט 1000 דירות וכתוב פה רק כ650 זוכים היכן השארנתוני זוכים בהגרלות שכבר בחרו דירות, מעודכן מהשבוע. 207 מישובים כלליים, 463 מישובים חרדיים.
הנתונים נלקחו מטבלת המידע של משרד השיכון
נתונים שבועיים על תוכניות "דירה בהנחה"
משרד הבינוי והשיכון מפרסם דוחות נתונים שבועיים בנושא תוכניות "דירה בהנחה".www.gov.il
אתה בטח מתכוון למשכנתא שהוצאת המחיר הוא 100,000 יותר הרימחיר החוזה (מחיר למשתכן) 860,000 ש"ח
לא נראה לי...יש מקור מוסמך להנ"ל. [חוץ מהנציגות]
למה אתה קורה בנינים בתוך בנינים?למה אתה חושב שבגלל הסמיכות לרמת החייל יהיה לפרוייקט אותו מחיר הרי זה שכונה יוקרתית ולא בנינים בתוך בנינים
6 בקומה זה אומר 2 דירות בלי אוירלמה אתה קורה בנינים בתוך בנינים?
אין הבדל משמעותי בין הבנינים שלנו לבנינים שם למעט ה6 בקומה אולי
הרי יש בפרויקט 1000 דירות וכתוב פה רק כ650 זוכים היכן השאר
הנתונים הם מהגרלות 1100 1102 1103 שבהם כבר כמעט גמרו לבחור דירותהרי יש בפרויקט 1000 דירות וכתוב פה רק כ650 זוכים היכן השאר
נראה לי ש90 % כבר בחרו דירותהנתונים הם מהגרלות 1100 1102 1103 שבהם כבר כמעט גמרו לבחור דירות
כי כל בניין צמוד מאוד לבניין השני ובכנס זום ההאדריכל התחמק מזה שזה על פי התקן ועדיין זה נשאר צמוד "על פי התקן"למה אתה קורה בנינים בתוך בנינים?
אין הבדל משמעותי בין הבנינים שלנו לבנינים שם למעט ה6 בקומה אולי
צודק, מחיר החוזה 960,000 ש"חאתה בטח מתכוון למשכנתא שהוצאת המחיר הוא 100,000 יותר הרי
אתה רוצה להגיד לי שדירה בבני ברק הוא כמו ברמה ד בבית שמש ? לא נשמע לי סביר אלא אולי משהו באמצע 20K אם לא יותרלא נראה לי...
אני שמעתי ממישהו שנמצא בענינים וטוען ששמע מאלו שאחראים על השיווק שהמחיר ינוע בסביבות ה18.5 למטר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: