מנין לך???בכל אופן העירייה רוצה שכונה חרדית ולמקד שם תלחץ
מצטרף לשאלה אבל לא מאמין שיש פה נביאים בקבוצהמה הרווח על דירת 3 חדרים כלואה?
יש כזה? אשמח להצטרף!אתם מחוברים בצ'אט במייל????
אי אפשר למכור דירת 3 חדרים חדשה עם מחסן וחניה על פארק הירקון ב1.7 מ'? כמה עולה היום 3 חדרים חדשה בבניה באזור המכבים?300 400 בטוח אפילו רק בהערכת שמאי בפועל שיהיה בנוי לא ימכר לענד פחות ממיון וחצי
על כמה חדרים?יש אחד שקיבל שמאות יותר מ1800000 ??
גם לנו היועץ אמר שהשמאות 1.8 ואמר שבפועל זה לא שווה פחות מ1.9 ויותרעל דירת 4 חדרים
שאלתי שאלה זו כי יש יועצי משכנתאות שאומרים שכל הדירות של מחיר למשתכן השמאות זה עד 1800000 ואם זה נכון זה לא אומר כלום על שווי הדירה בפועל
כמה חדרים יש לך ?גם לנו היועץ אמר שהשמאות 1.8 ואמר שבפועל זה לא שווה פחות מ1.9 ויותר
4כמה חדרים יש לך ?
אל תשכח זו דירה כלואה עם כיוון אוויר אחד וגם זה - לתוך בנין סמוך כדאי להישמר לפני שמתחילים לחגוג על רווחים עצומים ע"א שהסיכויים לא קטניםאי אפשר למכור דירת 3 חדרים חדשה עם מחסן וחניה על פארק הירקון ב1.7 מ'? כמה עולה היום 3 חדרים חדשה בבניה באזור המכבים?
יש לי הרגשה שהמון זוכים חרדים קנו כדי להשקיע ולא לגור באיזור זה האם יש דברים בגו.. ??אני אישית אשמח עם המקום ישווק לציבור הכללי
(אל תדאגו... אני חרדי לגמרי! אני פשוט רוצה למקסם רווחים, המחיר למטר בשכונת רמת החייל הסמוכה לפי מדלן זה 47000 למטר!!!! )
למה אתה חושב שבגלל הסמיכות לרמת החייל יהיה לפרוייקט אותו מחיר הרי זה שכונה יוקרתית ולא בנינים בתוך בניניםאני בעד שהקבלן ישווק את 48 הדירות שנשארו לו רק לחילונים! מי איתי?
כנראה שזה לא מדוייק.כשהגיע הדיווח למש"ח התברר שיש לו עוד איזה יחידת קרקע חקלאית שרשומה על שמו--
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: