סוף רחוב רב ייבא סבא בד'4.איפה זה?
סוף רחוב רב ייבא סבא בד'4.איפה זה?
מרחק של 600 מטר מכביש 38סוף רחוב רב ייבא סבא בד'4.
איפה להציב תחנה? בכביש 38?מרחק של 600 מטר מכביש 38
צריך לדרוש ממשרד התחבורה להציב שם תחנה
ובכל זאת יש לא מעט מתווכים שמחפשים בנרות דירות ברחובמוזר מאד
זה אנשים שסגרו בחודש האחרון
ריש לקיש רחוב פנימי ולא נגיש
בדיוק הכביש קרוב יחסית לאזור, ויש שם קווים בינעירוניים שמסיימים בבית שמש, פשוט להצמיד להם תחנה!איפה להציב תחנה? בכביש 38?
לא רלוונטי שמועות .......אז אני שמעתי על שתיים שסגרו ב4000 ש"ח
וזה בשד' האמוראים מקום הרבה יותר מרכזי ונחשב ממעמקי ד2
פרויקטים מתאכלסים וזה לא עוזרכרגע אין כמעט דירות
כי הפרויקטים לא מתאכלכסים
כי אין עובדים בגלל המלחמה
אבל אני כן חושב שברגע שיהיה מסירת מפתחות לכמה מאות דירות בבת אחת
השוק כן ירגע קצת
זה לא רלוונטי לחלוטיןבדיוק הכביש קרוב יחסית לאזור, ויש שם קווים בינעירוניים שמסיימים בבית שמש, פשוט להצמיד להם תחנה!
ואיך יחצו את הכביש? אה, יעשו גם גשר להולכי רגל...בדיוק הכביש קרוב יחסית לאזור, ויש שם קווים בינעירוניים שמסיימים בבית שמש, פשוט להצמיד להם תחנה!
איזה איזור בד' ?אני מחפשת ממש ממש דירת 3 חדרים וממש קשה למצוא
ראיתי שירמי רשם שהמחירים כן יירגעולקחתי את רמת אברהם כדוגמא ל'אפקט הפירמידה', אולי באמת נכון לקחת את רמה ג' לדוגמא
אם כי יש יותר סיכויים שהמחירים ירדו ברמת אברהם בעוד שנה ביחד עם אכלוס הפרויקטים החדשים שם
-
בעצם, לדעתך זה כן הכרחי שהמחירים ירדו (באם ירדו) ברמה ד'?
ברמה ה יש דירות לשכירות 3 חדרים באיזור 3800-4000 ש"ח.אני מחפשת ממש ממש דירת 3 חדרים וממש קשה למצוא
בלוח יד 2 יש 2 מודעות של 3 חד' ברמה ה' - שתיהן ב4800...ברמה ה יש דירות לשכירות 3 חדרים באיזור 3800-4000 ש"ח.
עכשיו דיברתי עם מישהו שגר שם וזה מה שהוא אמר לי.בלוח יד 2 יש 2 מודעות של 3 חד' ברמה ה' - שתיהן ב4800...
לא שמועות אלא ידידיםלא רלוונטי שמועות .......
אין את המחירים האלו
זה לא המחירים. מידיעה.עכשיו דיברתי עם מישהו שגר שם וזה מה שהוא אמר לי.
קיבלתי היום הצעה ברמה ה' בפחות מ-3,500 (תסמונת ''משכיר שלא מודע למצב'')ברמה ה יש דירות לשכירות 3 חדרים באיזור 3800-4000 ש"ח.
אני מכירה מישהו שמשכיר שם אם את רוצהאני מחפשת ממש ממש דירת 3 חדרים וממש קשה למצוא
איפה פרסמתם אם אפשר לשאול?אני לא יודע מה איתכם, יש לי דירה שם 3 חדרים קומה ראשונה, 87 מטר בנוי עם מרפסת... פירסמתי אותה אתמול בלילה ב4,600 ש"ח, עד 9 בבוקר קיבלתי כבר 2 פלאפונים, שנשמע שהם רוצים לסגור עכשיו! 1 לבת שלה שמתחתנת ורוצה מיידי.. ועוד אחד עם 3 ילדים שגם רצה לבוא לראות.. מצפה לעוד הרבה פלאפונים היום..
המודעה נחשפה כבר ל60 אנשים... לפי דעתי זה הקפיצה הכי מהירה שהייתה בשוק הנדלן בארץ...
אפילו ברמות (בירושלים) שאני גר כאן 6 שנים בערך, לא הייתה כזאת עלייה דרמטית בטווח כה קצר..
אני מאמין שאפילו על דירה קומה 5, אפשר לקבל 4,500 .. 4,440 בשקט...
כי פשוט אין שום דירות, אין כלום!!!! אז כשמשהו מתפרסם פשוט קופצים ועטים עליו... זה הזמן לפי שמשכיר שם בקיצור..
רמה ה זה השכונה הכי זולה כיום בבית שמשזה לא המחירים. מידיעה.
אולי מדובר במשכיר שלא מודע למצב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: