4200 ש"חתכךס כמה שוה היום דירת שלשוה חדרים בד' 2 קומה 5
עם מרפסת וחדרים גדולים?
4200 ש"חתכךס כמה שוה היום דירת שלשוה חדרים בד' 2 קומה 5
עם מרפסת וחדרים גדולים?
אני לא יודע מה איתכם, יש לי דירה שם 3 חדרים קומה ראשונה, 87 מטר בנוי עם מרפסת... פירסמתי אותה אתמול בלילה ב4,600 ש"ח, עד 9 בבוקר קיבלתי כבר 2 פלאפונים, שנשמע שהם רוצים לסגור עכשיו! 1 לבת שלה שמתחתנת ורוצה מיידי.. ועוד אחד עם 3 ילדים שגם רצה לבוא לראות.. מצפה לעוד הרבה פלאפונים היום..4200 ש"ח
מצחיקהתחילו להתאכלס עכשיו פרויקטים חדשים
והתפנו דירות של דיירים שחיכו שהדירה שלהם תיהיה מוכנה
המחירים בהתמתנות
חבל שאנשים ככה להוטים לשלם מחירים כל כך גבוהים
אישית שמעתי על שתי משפחות ששכרו בפרויקטים האלו דירת 3 חדרים ב4000 ש"ח
אתה טועה בירושלים ברוממה 3 חדרים עולה פי 2 מבית שמשאפילו ברמות (בירושלים) שאני גר כאן 6 שנים בערך, לא הייתה כזאת עלייה דרמטית בטווח כה קצר..
אני מאמין שאפילו על דירה קומה 5, אפשר לקבל 4,500 .. 4,440 בשקט...
כי פשוט אין שום דירות, אין כלום!!!! אז כשמשהו מתפרסם פשוט קופצים ועטים עליו... זה הזמן לפי שמשכיר שם בקיצור..
אנשים רוצים לגור בתוך בית.. מה לעשות? זה לא להוטים, זה חוסר אונים, אין ברירה לפעמים.. הייתי במצב הזה כל כך הרבה פעמים עברתי 5 דירות בטווח של 5 שנים בערך אפילו פחות... אני יודע מה זה..התחילו להתאכלס עכשיו פרויקטים חדשים
והתפנו דירות של דיירים שחיכו שהדירה שלהם תיהיה מוכנה
המחירים בהתמתנות
חבל שאנשים ככה להוטים לשלם מחירים כל כך גבוהים
אישית שמעתי על שתי משפחות ששכרו בפרויקטים האלו דירת 3 חדרים ב4000 ש"ח
לא הבנתי מה התכוונת?ואגב רוב הדירות מאד יפות וזה לא מראה לי כזה יקר 4,200
אז אני שמעתי על שתיים שסגרו ב4000 ש"חואין שם 3 חדרים
אחת פחות מ4,300
מתי זה היה? זה ממש לא המחירים נכון להיום שם.. וחוץ מזה ד2 רחוב ריש לקיש בפרט, נחשב רחוב מבוקש מאוד, ככה כולם אומרים, זה לא כך? והנה אני מביא לך עובדות מהשטח מהיום:אז אני שמעתי על שתיים שסגרו ב4000 ש"ח
וזה בשד' האמוראים מקום הרבה יותר מרכזי ונחשב ממעמקי ד2
מוזר מאדמתי זה היה? זה ממש לא המחירים נכון להיום שם.. וחוץ מזה ד2 רחוב ריש לקיש בפרט, נחשב רחוב מבוקש מאוד, ככה כולם אומרים, זה לא כך? והנה אני מביא לך עובדות מהשטח מהיום:
היום דיברו איתי כמה, אחת הייתה מוכנה לסגור איתי ב4,600 בלי לראות את הדירה- מאמריקה! רצינית מאוד.
עוד אחת הייתה מוכנה במחיר הזה לבת שלה שמתחתנת והיא לא מוצאת דירה בכלל, לא שהיא לא מוצאת בזול, היא לא מוצאת.. כי פשוט אין..
ועוד אחת שמוכנה בתאריך גמיש מאוד או עכשיו או עוד חודש+ גם ב4,600 לאמא שלה שהיא מחפשת לה בנרות [כל הילדים שלה נשואים והם רוצים שאמא שלהם תגור לידם...]
אלו הצהירו שמוכנים לסגור מיידית...
ועוד הרבה שהתקשרו ורצו לבוא לראות..
טוב.. טוב לדעת..מוזר מאד
זה אנשים שסגרו בחודש האחרון
ריש לקיש רחוב פנימי ולא נגיש
לקחתי את רמת אברהם כדוגמא ל'אפקט הפירמידה', אולי באמת נכון לקחת את רמה ג' לדוגמאאין בכלל מה להשוות בין רמת אברהם לרמה ד'
נתון אחר, האכלוס ברמה ד' לא הנמיך את השכירויות ברמה ג'
אולי נרגע לתקופה, אבל לא ירדו המחירים
לדעתי זו השוואה יותר מתאימה
כבר אוכלס שם?שמעתי מישהו ששכר דירה 3 חדרים, עם נוף ושתי מרפסות, אבל בסוף רחוב רב ייבא (וולפסון D) (כיום ממש נידח) במחיר 4,000 ש"ח
הבניין האחרון אוכלס, ובניין לידו עכשיו מקבלים מפתחות (הבניינים האחרונים ברחוב, צמוד לד'5)כבר אוכלס שם?
קצת קשוח לגור שם עכשיו.הבניין האחרון אוכלס.
מסתבר מאוד.. עד שגם זה יתמלא ושוב המחירים יעלו... רק שהפעם לא תהיה עוד התמתנות כל כך כי כבר לא נשאר איפה לבנות.. בסוף זה ככה בכל מקום בעיקר איפה שיש חרדיםכרגע אין כמעט דירות
כי הפרויקטים לא מתאכלכסים
כי אין עובדים בגלל המלחמה
אבל אני כן חושב שברגע שיהיה מסירת מפתחות לכמה מאות דירות בבת אחת
השוק כן ירגע קצת
אומרים שבאזור כסליומסתבר מאוד.. עד שגם זה יתמלא ושוב המחירים יעלו... רק שהפעם לא תהיה עוד התמתנות כל כך כי כבר לא נשאר איפה לבנות.. בסוף זה ככה בכל מקום בעיקר איפה שיש חרדים
אתה יודע מתי בדיוק יהיה האיכלוסים הקרובים?
ברור.קצת קשוח לגור שם עכשיו.
הבנין הכי צדדי, ברחוב הכי צדדי, בשכונה הכי צדדית...
ד'4 אמור להיות בחודשים הקרובים איכלוס של מאות דירות (גם ד'3 יש כמה פרויקטים) השאלה מתי בדיוק האיכלוס, וכמה מתוכם יופנו לשוק השכירות.כי הפרויקטים לא מתאכלכסים
כי אין עובדים בגלל המלחמה
אבל אני כן חושב שברגע שיהיה מסירת מפתחות לכמה מאות דירות בבת אחת
איפה זה?ברור.
רק אדגיש שבשביל לגור שם צריך להחזיק 2 רכבים. מינימום רכב אחד. בלי רכב אני לא חושב שאפשר לגור שם, כפשוטו ולא במליצה. אין שם שום אוטובוס לא פנימי ובוודאי לא בינעירוני. אפילו קו 23 המסכן לא עובר באיזור בכלל. הליכה לתחנת אוטובוס הכי קרובה בערך 20 דק'. כמובן אין שם לא מכולת לא מוסדות לימוד ולא כלום.
אם על כזו דירה משלמים 4000 ש"ח אז תעשו לבד חשבון כמה אמורים לשלם על דירת 3 חדרים עם אוטובוסים עם מכולת עם מוסדות לימוד עם בית כנסת.
דרך אגב לדעתי דבר כזה הוא אות קלון על כל מי שאחראי על התחבורה ולא משנה אם זה משרד התחבורה או מישהו אחר. מדובר בשכונה של דירות בבנייה רוויה שאנשים קנו דירות על דעת שיש להם תח"צ לא מדובר על שכונת ווילות שמתוכנן עם 2 חניות לרכבים לכל בית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: