דרוש מידע מחירי שכירות לדירת 3 חדרים ברמת בית שמש ד

נתנאל ...

משתמש רשום
אני לא יודע מה איתכם, יש לי דירה שם 3 חדרים קומה ראשונה, 87 מטר בנוי עם מרפסת... פירסמתי אותה אתמול בלילה ב4,600 ש"ח, עד 9 בבוקר קיבלתי כבר 2 פלאפונים, שנשמע שהם רוצים לסגור עכשיו! 1 לבת שלה שמתחתנת ורוצה מיידי.. ועוד אחד עם 3 ילדים שגם רצה לבוא לראות.. מצפה לעוד הרבה פלאפונים היום..
המודעה נחשפה כבר ל60 אנשים... לפי דעתי זה הקפיצה הכי מהירה שהייתה בשוק הנדלן בארץ...
אפילו ברמות (בירושלים) שאני גר כאן 6 שנים בערך, לא הייתה כזאת עלייה דרמטית בטווח כה קצר..
אני מאמין שאפילו על דירה קומה 5, אפשר לקבל 4,500 .. 4,440 בשקט...
כי פשוט אין שום דירות, אין כלום!!!! אז כשמשהו מתפרסם פשוט קופצים ועטים עליו... זה הזמן לפי שמשכיר שם בקיצור..

מנעד

משתמש פעיל
התחילו להתאכלס עכשיו פרויקטים חדשים
והתפנו דירות של דיירים שחיכו שהדירה שלהם תיהיה מוכנה
המחירים בהתמתנות
חבל שאנשים ככה להוטים לשלם מחירים כל כך גבוהים
אישית שמעתי על שתי משפחות ששכרו בפרויקטים האלו דירת 3 חדרים ב4000 ש"ח

יעקב וייס

משתמש פעיל
המחירים בהתמתנות
מצחיק
בשערי בית שמש
רוב הדירות נחתמו חוזי שכירות עוד לפני שקיבלו מפתחות
ואין שם 3 חדרים
אחת פחות מ4,300
אפילו ברמות (בירושלים) שאני גר כאן 6 שנים בערך, לא הייתה כזאת עלייה דרמטית בטווח כה קצר..
אני מאמין שאפילו על דירה קומה 5, אפשר לקבל 4,500 .. 4,440 בשקט...
כי פשוט אין שום דירות, אין כלום!!!! אז כשמשהו מתפרסם פשוט קופצים ועטים עליו... זה הזמן לפי שמשכיר שם בקיצור..
אתה טועה בירושלים ברוממה 3 חדרים עולה פי 2 מבית שמש
קורה משהו מעניין מאד בבית שמש הרבה מאד אנשים באו במחירים מאד זולים (2,800-3000)
ועכשיו שהשכונה פחות או יותר מסודרת באים הבעלי דירות ועוברים לבית שמש
והשוכרים גם מרוצים מאד ומחפשים דירה חדשה וזה כמעט לא בנמצא
אני זוכר לפני שנה וחצי 50 מודעות על דירות
היום תמצא מודעה מסכנה אחת.....

ואגב רוב הדירות מאד יפות וזה לא מראה לי כזה יקר 4,200

נתנאל ...

משתמש רשום
המחירים בהתמתנות
אנשים רוצים לגור בתוך בית.. מה לעשות? זה לא להוטים, זה חוסר אונים, אין ברירה לפעמים.. הייתי במצב הזה כל כך הרבה פעמים עברתי 5 דירות בטווח של 5 שנים בערך אפילו פחות... אני יודע מה זה..

ועם הביקוש המוגזם הזה אני מקבל פלאפונים בלי הפסקה אחד אחרי השני... ורובם המוחלט רוצה לסגור עכשיו ב4,600 ש"ח!! (אחת אמרה לי אפילו בלי לראות את הדירה ולהסתמך רק על התמונות, ומוכנה להעלות לי בהדרגה משנה הבאה עוד 200 ש"ח וכו'...) (בקצב הזה נראה שאפשר לדרוש אפילו קצת יותר)
זה קורה בסוף בכל מקום... ומלבד הצפון והדרום שזה יותר איטי, באזור ירושלים והמרכז זה קורה במהירות ממש תוך כמה שנים המחירים עולים בצורה הזאת.. אין מניעה לזה, כמה דיברו איתי בפלאפון היום אחת מהם אמרה לי שמשנה שעברה המחירים עלו ב1,000 אפילו 1,300 ש"ח יותר [זה המילים שאשה עכשיו דיברה איתי ואמרה לי בעצמה שהיא מחפשת בנרות כבר תקופה...]
בקיצור כנראה שהאכלוס שאתה מדבר עליו יגמר תוך כמה חודשים.. ואז שוב המחירים יעלו מההתמתנות שלהם, בריש לקיש שנה שעברה בדיוק, זה מה שהיה השתחררו כמה פרויקטים והמחיר היה 3000- 3,500 אני זוכר שלקח לי כמעט חודשיים מסויטים למצוא דייר, ועכשיו הגלגל בצד השני...
כמה יחידות דיור צריכות להשתחרר ואיפה בדיוק ומתי אתה יודע?
ו..
ואגב רוב הדירות מאד יפות וזה לא מראה לי כזה יקר 4,200
לא הבנתי מה התכוונת?

נתנאל ...

משתמש רשום
אז אני שמעתי על שתיים שסגרו ב4000 ש"ח
וזה בשד' האמוראים מקום הרבה יותר מרכזי ונחשב ממעמקי ד2
מתי זה היה? זה ממש לא המחירים נכון להיום שם.. וחוץ מזה ד2 רחוב ריש לקיש בפרט, נחשב רחוב מבוקש מאוד, ככה כולם אומרים, זה לא כך? והנה אני מביא לך עובדות מהשטח מהיום:
היום דיברו איתי כמה, אחת הייתה מוכנה לסגור איתי ב4,600 בלי לראות את הדירה- מאמריקה! רצינית מאוד.
עוד אחת הייתה מוכנה במחיר הזה לבת שלה שמתחתנת והיא לא מוצאת דירה בכלל, לא שהיא לא מוצאת בזול, היא לא מוצאת.. כי פשוט אין..
ועוד אחת שמוכנה בתאריך גמיש מאוד או עכשיו או עוד חודש+ גם ב4,600 לאמא שלה שהיא מחפשת לה בנרות [כל הילדים שלה נשואים והם רוצים שאמא שלהם תגור לידם...]
אלו הצהירו שמוכנים לסגור מיידית...
ועוד הרבה שהתקשרו ורצו לבוא לראות..

נערך לאחרונה ב:

מנעד

משתמש פעיל
מתי זה היה? זה ממש לא המחירים נכון להיום שם.. וחוץ מזה ד2 רחוב ריש לקיש בפרט, נחשב רחוב מבוקש מאוד, ככה כולם אומרים, זה לא כך? והנה אני מביא לך עובדות מהשטח מהיום:
היום דיברו איתי כמה, אחת הייתה מוכנה לסגור איתי ב4,600 בלי לראות את הדירה- מאמריקה! רצינית מאוד.
עוד אחת הייתה מוכנה במחיר הזה לבת שלה שמתחתנת והיא לא מוצאת דירה בכלל, לא שהיא לא מוצאת בזול, היא לא מוצאת.. כי פשוט אין..
ועוד אחת שמוכנה בתאריך גמיש מאוד או עכשיו או עוד חודש+ גם ב4,600 לאמא שלה שהיא מחפשת לה בנרות [כל הילדים שלה נשואים והם רוצים שאמא שלהם תגור לידם...]
אלו הצהירו שמוכנים לסגור מיידית...
ועוד הרבה שהתקשרו ורצו לבוא לראות..
מוזר מאד
זה אנשים שסגרו בחודש האחרון
ריש לקיש רחוב פנימי ולא נגיש

נתנאל ...

משתמש רשום
מוזר מאד
זה אנשים שסגרו בחודש האחרון
ריש לקיש רחוב פנימי ולא נגיש
טוב.. טוב לדעת..
אבל כנראה יש ממש מצוקה שמה.. זה ניכר, גם מכמות הפלאפונים, וגם מהשיחה עצמה עם האנשים, המשפטים חוזרים על עצמם:
"אני מחפשת בנרות" "העליית מחירים פה היא מטורפת!!" "אין דירות באיזור.."
אולי זה פיק ואחרי התקופה הזאת הוא יתמתן לאיזור ה4,300 אני באמת לא חושב שפחות מזה..
או שהוא יטפס לכיוון ה5,000.. אי אפשר לדעת
אני גר באזור שהמחירים של הדירות עלו ל6,000 ומעלה לדירת 3 חדרים, כש4,800 בעבר היה הגזמה.. אין לדעת לאיפה עוד זה יסלים..
מה שפחות מזה, זה רק שוכר קיים שהבעל דירה מרחם עליו.. או שהוא לא מודע לחלוטין בעלייה של המחרים.. לא יודע מה..

יעקב הרמתי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
אין בכלל מה להשוות בין רמת אברהם לרמה ד'
נתון אחר, האכלוס ברמה ד' לא הנמיך את השכירויות ברמה ג'
אולי נרגע לתקופה, אבל לא ירדו המחירים
לדעתי זו השוואה יותר מתאימה
לקחתי את רמת אברהם כדוגמא ל'אפקט הפירמידה', אולי באמת נכון לקחת את רמה ג' לדוגמא
אם כי יש יותר סיכויים שהמחירים ירדו ברמת אברהם בעוד שנה ביחד עם אכלוס הפרויקטים החדשים שם
-
בעצם, לדעתך זה כן הכרחי שהמחירים ירדו (באם ירדו) ברמה ד'?

די

משתמש סופר מקצוען
שמעתי מישהו ששכר דירה 3 חדרים, עם נוף ושתי מרפסות, אבל בסוף רחוב רב ייבא (וולפסון D) (כיום ממש נידח) במחיר 4,000 ש"ח

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
כרגע אין כמעט דירות
כי הפרויקטים לא מתאכלכסים
כי אין עובדים בגלל המלחמה
אבל אני כן חושב שברגע שיהיה מסירת מפתחות לכמה מאות דירות בבת אחת
השוק כן ירגע קצת

נתנאל ...

משתמש רשום
כרגע אין כמעט דירות
השוק כן ירגע קצת
מסתבר מאוד.. עד שגם זה יתמלא ושוב המחירים יעלו... רק שהפעם לא תהיה עוד התמתנות כל כך כי כבר לא נשאר איפה לבנות.. בסוף זה ככה בכל מקום בעיקר איפה שיש חרדים
אתה יודע מתי בדיוק יהיה האיכלוסים הקרובים?

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
מסתבר מאוד.. עד שגם זה יתמלא ושוב המחירים יעלו... רק שהפעם לא תהיה עוד התמתנות כל כך כי כבר לא נשאר איפה לבנות.. בסוף זה ככה בכל מקום בעיקר איפה שיש חרדים
אתה יודע מתי בדיוק יהיה האיכלוסים הקרובים?
אומרים שבאזור כסליו
אבל אי אפשר לדעת כלום
אני כן ממליץ מאוד
שאם יש שוכר אמין שמשלם בזמן
לנסות להגיע איתו להסדר על משהו באמצע
שמעתי מדי הרבה סיפורים לאחרונה על בעיות עם שוכרים

די

משתמש סופר מקצוען
קצת קשוח לגור שם עכשיו.
הבנין הכי צדדי, ברחוב הכי צדדי, בשכונה הכי צדדית...
ברור.
רק אדגיש שבשביל לגור שם צריך להחזיק 2 רכבים. מינימום רכב אחד. בלי רכב אני לא חושב שאפשר לגור שם, כפשוטו ולא במליצה. אין שם שום אוטובוס לא פנימי ובוודאי לא בינעירוני. אפילו קו 23 המסכן לא עובר באיזור בכלל. הליכה לתחנת אוטובוס הכי קרובה בערך 20 דק'. כמובן אין שם לא מכולת לא מוסדות לימוד ולא כלום.
אם על כזו דירה משלמים 4000 ש"ח אז תעשו לבד חשבון כמה אמורים לשלם על דירת 3 חדרים עם אוטובוסים עם מכולת עם מוסדות לימוד עם בית כנסת.
דרך אגב לדעתי דבר כזה הוא אות קלון על כל מי שאחראי על התחבורה ולא משנה אם זה משרד התחבורה או מישהו אחר. מדובר בשכונה של דירות בבנייה רוויה שאנשים קנו דירות על דעת שיש להם תח"צ לא מדובר על שכונת ווילות שמתוכנן עם 2 חניות לרכבים לכל בית.

די

משתמש סופר מקצוען
ד'4 אמור להיות בחודשים הקרובים איכלוס של מאות דירות (גם ד'3 יש כמה פרויקטים) השאלה מתי בדיוק האיכלוס, וכמה מתוכם יופנו לשוק השכירות.

יעקב הרמתי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
ברור.
רק אדגיש שבשביל לגור שם צריך להחזיק 2 רכבים. מינימום רכב אחד. בלי רכב אני לא חושב שאפשר לגור שם, כפשוטו ולא במליצה. אין שם שום אוטובוס לא פנימי ובוודאי לא בינעירוני. אפילו קו 23 המסכן לא עובר באיזור בכלל. הליכה לתחנת אוטובוס הכי קרובה בערך 20 דק'. כמובן אין שם לא מכולת לא מוסדות לימוד ולא כלום.
אם על כזו דירה משלמים 4000 ש"ח אז תעשו לבד חשבון כמה אמורים לשלם על דירת 3 חדרים עם אוטובוסים עם מכולת עם מוסדות לימוד עם בית כנסת.
דרך אגב לדעתי דבר כזה הוא אות קלון על כל מי שאחראי על התחבורה ולא משנה אם זה משרד התחבורה או מישהו אחר. מדובר בשכונה של דירות בבנייה רוויה שאנשים קנו דירות על דעת שיש להם תח"צ לא מדובר על שכונת ווילות שמתוכנן עם 2 חניות לרכבים לכל בית.
איפה זה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה