כתוב שם שזה נע וכו'אין כאלו מחירים ברמה ד.
הגזמתם.............
וזה ממש אמיתי ומדוייק
כתוב שם שזה נע וכו'אין כאלו מחירים ברמה ד.
הגזמתם.............
אני מנסה להבין ללא הצלחה מה הקשר בין מה שאיכפת ל"חדשות העיר" לבין מחירי השכירות העולים.*חדשות העיר:*
מספר מתווכים החליטו באופן שרירותי לגרום לעלייה בלתי פרופורציונלית של מחירי השכירות בבית שמש, בדגש על שכונת רמה ד'. גם קומץ בעלי דירות החליט לרכוב על הגל ולהעלות גם את המחירים.
קבוצת תושבים החליטה לצאת במאבק חריף נגד אותם מתווכים, שלרובם אין אפילו רישיון תיווך. מובילי המאבק פתחו קבוצה, אליה הצטרפו כבר מאות רבות של תושבים, ובה הם פועלים בימים אלו לשרטט את קווי המאבק.
אחת משיטות המאבק תהיה הגשת תלונות נגד המתווכים שפועלים ללא רישיון, ולטובת האינטרס האישי הצר הם מוכנים "לגזול" את פת לחמם של תושבים שהגיעו לשכונה כדי לשכור דירות במחירים הגונים, וכעת יצטרכו לשלם עוד אלפי שקלים כדי להאריך את החוזה. הם מזכירים כי לפני מספר שנים *הוגש כתב אישום נגד מתווך ללא רישיון, במסגרתו נפסק לו שנת מאסר וקנס בסך 904 אלף שקל.*
מובילי המאבק מתמקדים גם בבעלי דירות שמעלים עצמאית את מחירי הדיור, ופועלים בשיטות שונות, כשכל כמה ימים יתמקדו באחד מהמתווכים או בעלי הדירות ש"חונקים", לדבריהם, משפחות שמבקשות בסך הכול דירה למגורים.
*מחירי השכירות ברמה ד' בשנתיים האחרונות, היו כדלהלן:*
- דירת 3 חדרים - כ-3,000 ש"ח.
- דירת 4 חדרים - כ-4,000 ש"ח.
- דירת 5 חדרים - כ-5,000 ש"ח.
בחצי השנה האחרונה, המחירים עלו בכ-1,000 ש"ח, אבל בשבועות האחרונים, אותן דמויות מפוקפקות *החליטו להעלות את המחירים לממדים מפלצתיים:*
- דירת 4 חדרים - 6,500 ש"ח
- דירת 5 חדרים - בין 7,500 ל-12,000, תלוי באטימות הלב של המתווך/בעל הדירה.
בשלב הראשוני, *מובילי המאבק מבקשים מכל מי שמחפש דירה, שלא יתפתה להיכנס לדירה שמחירה חורג מהמקובל:*
- דירת 3 חדרים - בין 3,500 ל-4,300 אלף ש"ח.
- דירת 4 חדרים - בין 4,500 ל-5,300 אלף ש"ח.
- דירת 5 חדרים - בין 5,500 ל-6,300 אלף ש"ח.
מערכת *'חדשות העיר'* תומכת במאבק החשוב והנחוץ, ותמשיך ללוות את מובילי במאבק בכל צעד.
היום כבר משכירים בארבע פלוסבמודיעין עילית 3 חדרים לא יותר מ4000, ובאזורים הישנים יותר פחות
זה נכון. אבל יש גם עוד סיבה מהותית, והיא העיכוב המתמשך במסירת הדירות החדשות עקב המחסור בפועלים, כך שרבים רבים מבעלי הדירות הללו צריכים להמשיך לגור בשכירות, מה שמזניק דרמטית את הביקושים על חשבון ההיצע המתדלדל והולך.בפועל מה שקורה שכל הנפלטים של ירושלים והסביבה הם פשוט המון ובפרט שגם פה עלו המחירים בשנתיים האחרונה במעל 1,000 ש"ח !! אז רובם המוחלט עף לבית שמש, לכן המחירים עלו כל כך.
חייבים, אין להם ברירהומותר לנסות להלחם על זה
עם מאבק אמיתי (לא רק מתוקשר, כמו שהביאו פה אלא-) עם שיתו"פ עם רבני העיר וכו'זה מלחמה חד צדדית, אין שום סיבה שהמשכירים ישתפו פעולה עם זה. מבחינתם להרוויח כמה שיותר
אם זה אמת מה שאתה כותבממש נשמע נסיון נואש של המערכת והתושבים לנסות להוריד את מחירי השיכרות
מה זה זממה של המתווכים? נשמע כמו אגדה קצת... בפועל יש לי דירה ברמה ד' העלתי את המחיר מ3600 ל4200 וזה אחרי התחשבות גדולה כי יכולתי גם לקבל 4,700 [ואולי גם טיפה יותר] בקלות כזאת שהייתי צריך להזמין עשרות אנשים ופשוט לברור.. הציעו לי כסף מזוזמן לשנתיים מראש, הציעו לי להיכנס לדירה בלי לראות אותה ולסגור איתי מרחוק, התקשרה אליי אשה אמריקאית מאמריקה רצתה לסגור לעוד חודש בלי לראות ולהעביר לי תשלום מיידית עכשיו.
לא ראיתי כזאת קטסטרופה בחיים בשום איזור בארץ.. ודווקא כל המתווכים שדיברו איתי אמרו לי שהמחיר לא כל כך גבוה ו4,500 זה חנוק לא תקבל יותר.. אם זאת הייתה מזימה שלהם ביחד עם בעלי הדירות הוא לא היה מדבר איתי ככה..
בפועל מה שקורה שכל הנפלטים של ירושלים והסביבה הם פשוט המון ובפרט שגם פה עלו המחירים בשנתיים האחרונה במעל 1,000 ש"ח !! אז רובם המוחלט עף לבית שמש, לכן המחירים עלו כל כך, זאת מצוקה קשה ובאמת המציאות לכאורה גרמה אותה, ממש הזוי הכתבה הזאת בעיתון, מה הם יכולים לעשות ואת מי יכולים להאשים בכך? אני מבין את הדיירים מאוד זאת מצוקה אמיתית, אנחנו גם גרים בשכירות בירושלים ברמות והכל פה עולה גם בהגזמה.. [דירת 3 חדרים אמיתית- +6,000] צריך תפילה לבורא עולם שהמצב יסתדר לטובת כולם !!!
באלעד דירת 3 חדרים (לא יח"ד) ישנה במצב סביר מתחילה מ 5,000 ש"חצריך לבדוק מה מחירי השכירות בביתר/מודיעין עילית להשוואה.
אני לא בטוח שהמחירים שם לדירת 3 חדרים אמיתית (לא יח"ד) היא פחות מ4300 ש"ח.
אם יש מישהו ששוכר בביתר ומשכיר ברמה ד' אין סיבה שהוא יקבל מהדירה שלו פחות ממה שהוא משלם.
ממש לא קשור, כי מחירי הדיור באלעד כבר היו יקרים לפני שנתייםבאלעד דירת 3 חדרים (לא יח"ד) ישנה במצב סביר מתחילה מ 5,000 ש"ח
אני חושבת שגם למשכירים אמורה להיות הגינות בסיסית.זה מלחמה חד צדדית, אין שום סיבה שהמשכירים ישתפו פעולה עם זה. מבחינתם להרוויח כמה שיותר
יש משכירים ששוכרים בעצמם וגם הריביות עלואני חושבת שגם למשכירים אמורה להיות הגינות בסיסית.
ומעבר לכך יש הלכה ויש מושג של הפקעת מחיר אסורה!
עלתה בקשת ההשוואה בין מי שגר ושוכר בריכוז חרדי אחר ומשכיר בבית שמש.,ממש לא קשור, כי מחירי הדיור באלעד כבר היו יקרים לפני שנתיים
כאן דיברו על עלייה דרסטית שהתרחש תוך תקופה קצרה
יש הגינות בסיסית שמחירי השכירות יעלו על המשכנתא, וסתם ככה הגינות בסיסית היא להרוויח!אין שום סיבה הגיונית שהמחירים ישארו ככה עכשיו זה משתווה למחירים של כל הארץ
לא מצליח להבין את זה בכלל !!!בשלב הראשוני, *מובילי המאבק מבקשים מכל מי שמחפש דירה, שלא יתפתה להיכנס לדירה שמחירה חורג מהמקובל:*
- דירת 3 חדרים - בין 3,500 ל-4,300 אלף ש"ח.
- דירת 4 חדרים - בין 4,500 ל-5,300 אלף ש"ח.
- דירת 5 חדרים - בין 5,500 ל-6,300 אלף ש"ח.
מערכת *'חדשות העיר'* תומכת במאבק החשוב והנחוץ, ותמשיך ללוות את מובילי במאבק בכל צעד.
כן קשורממש לא קשור, כי מחירי הדיור באלעד כבר היו יקרים לפני שנתיים
כאן דיברו על עלייה דרסטית שהתרחש תוך תקופה קצרה
ביתר הכי נפגעה מהמחסור בפועליםתחפש היום דירת 3 חדרים בבביתר עילית לא תמצא בפחות מ 4,700 נקודה .
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: