הוא לא מחתן שום דבר, הוא השתתף בהוצאות החתונה של חתונת מצוה המופיעה בחתימה שלי.אגב המלצה לי לך לשיטתך שהמחירים ירדו אז לזוג הצעיר שאתה כרגע מחתן(לפי המז"ט דלעיל)
האמת, אולי כן, אבל אין לזה קשר להודעות דלעיל.
הוא לא מחתן שום דבר, הוא השתתף בהוצאות החתונה של חתונת מצוה המופיעה בחתימה שלי.אגב המלצה לי לך לשיטתך שהמחירים ירדו אז לזוג הצעיר שאתה כרגע מחתן(לפי המז"ט דלעיל)
זה יכול לקרות בשנה הקרובה?למעט כמה תיקונים קטנים בפרקי זמן מוגדרים ומוגבלים מאוד
לא מחתן עכשיו יש לי עוד כמה שנים טובות, וגם לא מחפש לקנות דירה.הוא לא מחתן שום דבר, הוא השתתף בהוצאות החתונה של חתונת מצוה המופיעה בחתימה שלי.
האמת, אולי כן, אבל אין לזה קשר להודעות דלעיל.
לדעתי זה כבר קורהזה יכול לקרות בשנה הקרובה?
צריך שגם @מוישי פרומן יאשר את זה...לדעתי זה כבר קורה
עובדה שירמי וולדמן לא רצה להביע את דעתו בבית שמש(וזה בדיוק מה שאמרתי לפני תקופה
שבית שמש המחירים ירדו מעט)
בינתיים המחירים רק עולים. נכון שאין כמעט עסקאות אבל גם אין כמעט דירות למכירה (כמו כל הערים החרדיות).וזה בדיוק מה שאמרתי לפני תקופה
שבית שמש המחירים ירדו מעט
היא דברה על מקומות כמו רמלה לוד שנמצאים במרכז ועדיין מאד זול שם ביחס לסביבה שלהםאו כמו הרוח שדוגלת בירידת המחירים מסכימה שבלוד וכדו' המחירים ימשיכו לעלות. בקיצור הכל אינטרסים...
אין לי שום אינטרסבינתיים המחירים רק עולים. נכון שאין כמעט עסקאות אבל גם אין כמעט דירות למכירה (כמו כל הערים החרדיות).
מעניין לראות איך שגם אתה שדוגל בעליית המחירים מודה שבבית שמש ירדו. או כמו הרוח שדוגלת בירידת המחירים מסכימה שבלוד וכדו' המחירים ימשיכו לעלות. בקיצור הכל אינטרסים....
מה שאתה יודע גם כולם יודעים ועדיין המחיר כזה.היא דברה על מקומות כמו רמלה לוד שנמצאים במרכז ועדיין מאד זול שם ביחס לסביבה שלהם
לדוגמא אין סיבה שדירה חדשה ביבנה תעלה יותר מלוד, ואחרי פיתוח רמלוד המחיר שם יעלה עוד
ירמי ולדמן אדם ישר שלא נותן תחזיות לגבי העתיד כשהוא לא יודע.לגבי בית שמש-ירמי וולדמן לא היה מעוניין לתת תחזית לעתיד מה הולך לקרות כי גם הוא מודה שהשוק שם פועל בצורה שהוא לא מצליח להבין (לא זוכר את הניסוח המדוייק)
לא בטוח שזה קשור לעניןכרגע היזמים הקטנים מתחילים ליפול:
מכרז נדל״ן ענק באלעד של 460 יח״ד בוטל לאחר שהחברה הזוכה (מגדלי הורוביץ, אשל הירדן ות״א מקסיקו) לא השלימו את העסקה והפסידו את הערבות בסך 42 מיליון ש״ח.
כנראה אתה מכיר יותר טוב ממני...לא בטוח שזה קשור לענין
יש עוד אלף ואחת סיבות למה יזם לא יכול להשלים את העיסקה
ומצחיק להפוך מקרה יחיד לתופעה ש"היזמים הקטנים מתחילים ליפול"
אמת.ירמי ולדמן אדם ישר שלא נותן תחזיות לגבי העתיד כשהוא לא יודע.
באיזה אזור?מעדות אישית של עורך דין שחותם הרבה עסקאות,
בחודשיים האחרונים המחירים נעצרו והתחילה אפילו ירידת מחירים קלה,
להאמין או לא
אבל זוהי המציאות.....
מאז שהמחירים מדשדשים מוישי מדשדש ....צריך שגם @מוישי פרומן יאשר את זה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: