אתה יכול גם לטעון שעכשיו לילה ויורד שלג.בקשר לחישוב של התשואה בנדל"ן,
כבר כתבתי, והסברתי את זה בכמה וכמה הזדמנויות.
אינני זקוק לשיעורים, פשוט משום שאני ניזון מהמציאות. מהשטח.
ובשטח, כפי שכתבתי, ע"י מינוף יש הכפלה של לפחות פי 3.5 מאחוזי התשואה על הנכס,
כך שבהחלט נדל"ן היא ההשקעה הכי מרוויחה.
לא סיכמנו לגבי שוק ההון שהמבט לא אמור להיות על ירידה נקודתית אלא יותר כולל, בטווח של לפחות מספר שנים?זאת אומרת הגרף מראה ירידה של מעל 100,000 ש"ח, במחירי דירות 4 חדרים בבני ברק.
נכון מאוד, זה רק מגמה שעוד בהתחלה.לא סיכמנו לגבי שוק ההון שהמבט לא אמור להיות על ירידה נקודתית אלא יותר כולל, בטווח של לפחות מספר שנים?
מה זה האתר הזה ? הייתי שמח לדעת האם אפשר לבדוק שם כל עיר ועיר את הנתונים?העיר ביתר עילית
צפה בקובץ המצורף 685086
מראה את המחיר הממוצע של דירת 4 חדרים בשוק היד שנייה,
מחיר השיא היה באמצע שנת 2019 שאז לפי הגרף היה 1,616,000 ש"ח.
ובתחילת 2020 המחיר לפי הגרף 1,524,000 ש"ח.
זאת אומרת הגרף מראה ירידה של כמעט 100,000 ש"ח, במחירי דירות 4 חדרים בביתר עילית.
אם היא רק בהתחלה, מניין לך שזו מגמה ולא מקרה חד"פ?נכון מאוד, זה רק מגמה שעוד בהתחלה.
א. אני לא יודעת את זה.אם היא רק בהתחלה, מניין לך שזו מגמה ולא מקרה חד"פ?
סבבה. אותי הם לא הצליחו לשכנע.ב. אני כן חושבת ככה, כי קראתי את הכתבות שהובאו פה בתחילת האשכול, ולבינתיים זה מתאים לתחזית, ויש לי גם עוד מידע שלא הובא פה.
שוב, הנתונים הם עוד טרום הקורונה.מה קרה ב-2020 חוץ מקורונה ..כלומר לא היה שינוי באמת. לא היתה איזו רפורמת דיור או איזה אידיאל חדש נגד דירות.
או שיותר אנשים משקעים בהון.
ולכן מה שאני רוצה לומר שאם זה השינוי היחיד כשהוא ילך יחזרו לעלות המחירים אלא"כ תגידי שהשפעת הקורונה תשנה את המצב עמוק עמוק שזה דרמטי.??!!
אין מה להשוות שנים שבנו את תנובה והאזור ורוב העסקאות התמקדו שמה ל2020 שכמעט ואין פרויקטים חדשים והעסקאות מתרכזות בבלוקים של המ"גשכונת רוממה המבוקשת בירושלים
צפה בקובץ המצורף 685095
מראה את המחיר הממוצע של דירת 4 חדרים בשוק היד שנייה,
מחיר השיא היה בתחילת שנת 2018 שאז לפי הגרף היה 2,877,000 ש"ח.
ובתחילת 2020 המחיר לפי הגרף 2,308,000 ש"ח.
זאת אומרת הגרף מראה ירידה של יותר מ 500,000 ש"ח, במחירי דירות 4 חדרים בשכונת רוממה המבוקשת בירושלים.
שימי לב שהנתונים הם רק מהדירות ביד השנייה, ולא של הדירות מקבלנים.אין מה להשוות שנים שבנו את תנובה והאזור ורוב העסקאות התמקדו שמה ל2020 שכמעט ואין פרויקטים חדשים והעסקאות מתרכזות בבלוקים של המ"ג
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: