מתייעץ צעיר
משתמש פעיל
מי שפתח היום יתד יראה בכל עמוד שני על פרויקטים מבטיחים בהטבות ענק
לי זה נתן תחושה של תחילת הירידה המיוחלת
או שאני טועה במשהו?
או שאני טועה במשהו?
יש רק שאלה אחת שאתה צריך לשאול את עצמךמי שפתח היום יתד יראה בכל עמוד שני על פרויקטים מבטיחים בהטבות ענק
או שאני טועה במשהו?
מדובר בהגרלת 'מחיר מטרה', ויש על זה אשכולות נפרדים.ביתד נאמן יש היום כתבה שבכרמי גת בק. ג. יש מכרז בו הדירות של 100 מ"ר יעלו 1.2 מיליון שח שזה הנחה של 40%
קיבלת הנחה של 300 אלף שקל.אני גם עקבתי פעמים רבות
ותמיד היו הרבה מאוד מודעות בסגנון זה
אין התכחשות שיש עצירה ומיתון ואף ירידה כלשהי
אבל בוודאי שלא בפער
או בא נסכם את זה כך
אני לא מאמין שתצליח למצא לי דירה 4 חדרים 100 מטר בבני ברק חדשה בפחות מ2.6 2.5
אם תביא דירת 100 מטרים חדשה בפחות ממחירים אלו
אכן נודה שצדקת.
כל השאר זה פלפולים כל פעם מזן אחר
פעם מיד 2 פעם מיתד
איפה זה? באזה רחוב? ועל כמה מטרים מדובר?קיבלת הנחה של 300 אלף שקל.
מחכה לפילפולים שלך.
אני מדבר על לפני שנה, ומה כדאי היום שיש את הפרוייקט של רפי הופמן בעכו שבעז"ה יהיו שם יותר חרדים ממה שיש בחריש.מי שהקשיב לעצות הללו לפני שנתיים הפסיד קרוב ל--250 200 אלף שקל
מי שהפסיד לעצות הללו לפני 3-4 שנים הפסיד קרוב לחצי מיליון
לפני שנה הריביות היו יותר זולות מהיום ?ואגב מי שהמתין לא חסך קרוב ל200 אלף שקל כמובן
א.כי המחירים לא ירדו במאתיים אלף אלא יותר בכיוון של 10 אחוז
ב.כי הריביות שהשיגו אז היו ממש זולות
שלדעתי עדיף לשלם 100-150 אלף שקל יותר
כדי לקבל את הריביות של פעם
יחד זה מגיע ל200.שכחת שבעוד שנה יש להם עוד כ 60,000 ש"ח שהם לא היו צריכים לשלם למשכנתא.
וחוץ מזה שהם צריכים אז לקחת משכנתא ב60,000 ש"ח פחות שזה מוזיל את הריביות בעשרות אלפי ש"ח.
זאת אומרת שהמחירים צריכים לעלות ביותר מ 80,000 ש"ח כדי שזה ישתלם לרכוש עכשיו.
העליות התחילו באפריל 22.לפני שנה הריביות היו יותר זולות מהיום ?
@ראובן 23
תביא פרטים התמונה לא נפתחת לי ואין שם טלפוןקיבלת הנחה של 300 אלף שקל.
מחכה לפילפולים שלך.
אתה לדעתי מדבר על קריסה הרבה יותר משנהאני מדבר על לפני שנה, ומה כדאי היום שיש את הפרוייקט של רפי הופמן בעכו שבעז"ה יהיו שם יותר חרדים ממה שיש בחריש.
@מולטי תקשורת יש 1800 חרדים בחריש?
ומה היה לפני 2008?מאז עליית מחירי הדיור בשנת 2008
כמה מטרים זה ?קיבלת הנחה של 300 אלף שקל.
מחכה לפילפולים שלך.
זה מוכיח שירידת מחירים משמעותית בישראל ריאלית מתמידהדוח שחושף: ישראל היא המדינה היקרה ביותר לרכישת דירה באירופה
למרות הירידה במחירי הדירות, הדוח של פירמת ראיית החשבון דלויט מצא כי המחיר הממוצע למטר, 23.3 אלף שקל, גבוה יותר מכל מדינות אירופה, כולל גרמניה וצרפת. עוד נמצא: תל אביב היא העיר היקרה ביותר באירופה, עם מחיר ממוצע של 60 אלף שקל למטרwww.bizportal.co.il
לא,הסיבה לקח הוא שב 2007 עשו מיסוי חדש בשוק ההון,
ומאז שוק הדיור מתנהל כמו שוק השקעה ולא כמו שוק דיור רגיל.)
צודק/ת.
אבל רק אציין, שחריש קרובה יחסית למרכז וכך גם נתיבות יחסית, אך אופקים כבר רחוקה מהמרכז, בערך כמו המרחק לעכו.
המרחק בין נתיבות לאופקים הוא כ10 דקותצודק/ת.
אבל רק אציין, שחריש קרובה יחסית למרכז וכך גם נתיבות יחסית, אך אופקים כבר רחוקה מהמרכז, בערך כמו המרחק לעכו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: