מי יודע כמה לוקחים היום על שכירות דירה ברמת אברהם, בדגש על יחידות דיור?
האם 3500 ליחידת דיור [בלי מרפסת] ברמת אברהם זה מחיר סביר או מוגזם?
מרוהט? ארנונה?מי יודע כמה לוקחים היום על שכירות דירה ברמת אברהם, בדגש על יחידות דיור?
מרוהט, לא כולל ארנונה וועד בית.מרוהט? ארנונה?
בלי ארנונה זה יקר, עם ארנונה, זה קצת יקר?מרוהט, לא כולל ארנונה וועד בית.
החוזה הוא לאחרי החגיםבלי ארנונה זה יקר, עם ארנונה, זה קצת יקר?
למתי החוזה? לעכשיו? או אחרי החגים?
ומה המחיר היום בלי ארנונה?לאחרי החגים זה כבר יקר, גם אם זה עם ארנונה
המחיר להיום הוא 3500 כולל ארנונה
(בחודש סיוון זה היה על 2800) העלייה היא בגלל 'יולי אוגוסט'
תמיד זה ללא וועד בית
שמעתי על עסקאות שנסגרו אני לא מכיר דירות, אני לא מתווךומה המחיר היום בלי ארנונה?
והאם אתה מכיר דירות באזור במחיר יותר זול מהמחיר הנ"ל?
אתה מכיר חוזה? או סתם שמעת?אני שמעתי שדירות 4 חדרים המחיר הוא 6,000 ₪
אגב, זה המחירים היום ברמת שלמה לדירת 4 חדריםאני שמעתי שדירות 4 חדרים המחיר הוא 6,000 ₪
מכיר כאלה חוזים לטווח קצר בלבד משהו כמו 3-6 חודשים (עד שהשוכר המסכן ימצא דירה בקרית גת)אני שמעתי שדירות 4 חדרים המחיר הוא 6,000 ₪
@יעקב הרמתי לא כתב שהוא מכיר 3 חד' ב3500 כולל ארנונה, הוא דיבר על יחידת דיור קטנהאגב אם אתה מכיר 3 חד' ב - 3500 כולל ארנונה תביא לי יש לי לסגירה היום כבר.
זה לא עובד ככה, אי אפשר @להעמיק ברגע, ולהגיב בלי לקרוא את ההודעות שלי ולהדגיש להן קריאה של עוד כמה רגעים!מכיר אישית שני חוזים 4 חד' אחד ב - 6000 (גרוסמן) ואחד ב- 6200 (קומה 4 בנוף צורים) בחודש האחרון שנסגרו לשנה + אגב אם אתה מכיר 3 חד' ב - 3500 כולל ארנונה תביא לי יש לי לסגירה היום כבר.
@גנצי , דבר ראשון שכוייח על המידע שאתה מביא לכאןמכיר אישית דירה שנשכרה לטווח של שנה + במחיר 6,500 ש"ח בגרוסמן!!
מחיר הזוי ומטורף, אבל מה לעשות שהביקוש בשמיים ואין בכלל דירות
כמה חדרים?מכיר אישית דירה שנשכרה
כמה חדרים? אל תשכח לציין!מה כל כך מיוחד בשכונה הזו שזה המחירים?
חוזה חדש לטווח ארוך [כשאחרי שנה המחיר מתעדכן כמובן]תבדוק שוב את החוזה לכמה זמן הוא נחתם, והאם הוא הביא דייר חדש, או חידוש חוזה לדייר וותיק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: