השאלה הייתה אם יש רצף מגורים של חרדים בין המתחם החדש לקריה הקיימת, ומהמפה שצירף
סליחה
התכוונתי למפה הזאת
השאלה הייתה אם יש רצף מגורים של חרדים בין המתחם החדש לקריה הקיימת, ומהמפה שצירף
סליחה
כן אבל כסיף אוי איך שכחנו היא הכי מסוכנתוגם דווקא בחיפה ובלוד (אחיסמך) היו מהומות בשומר החומות
לא.האם זו השכונה המדוברת?
צפה בקובץ המצורף 1360943
govMap מפות ישראל
אתר המפות הרשמי של מדינת ישראל. מאפשר: חיפושים שונים כגון כתובת, גוש/חלקה, צפייה בשכבות מידע במגוון נושאים, יכולות שיתוף מפה, יצירת שכבות מידע אישיות ועוד...www.govmap.gov.il
ולמי היא מיועדת?לא.
התוכנית הזאת נקראת תמ"ל 1011
מה שם השכבה במפות GOV ?לא.
בקשת עזרה: לפני תקופה ארוכה מישהו כתב כאן על איזה יישוב קטן בנגב שאפשר להביא לשם משפחות חרדיות. אשמח אם מישהו זוכר במה מדובר, תודה מראש.
קרוב ל140, לא כולל חבד קנאים ובודדים.מישהו יודע לתת מידע מדויק עם מקור
כמה בתי אב חרדיים יש בארץ?
גם היא עלתה לדיון בוועידה אצל גולדקנופף . דהרי הבטיח וכו' ואכמ"ל ודו"קלא.
הקנאים כמה הם?קרוב ל140, לא כולל חבד קנאים ובודדים.
המקור: כמות העיתונים של יתד בשלישי.
וסליחה על השאלה כמה מתוכם הם מיהדות התורה?קרוב ל140, לא כולל חבד קנאים ובודדים.
המקור: כמות העיתונים של יתד בשלישי.
יש מכון סקרים אסקריא (אני מקווה שאני לא טועה) שהם מנתחים את כל הפלחים והאוכלוסיות בתוך המגזר החרדי,מישהו יודע לתת מידע מדויק עם מקור
כמה בתי אב חרדיים יש בארץ?
אין לי מושג כמה הקנאים כי הם לא מצביעים, אבל הם גרים בעיקר בשתי שכונות קטנות, מאה שערים ורמה ב' בכל השאר הם מקבלים עיתון כמו כולם.הקנאים כמה הם?
וחבד?
ומה המקור של העיתונים מה הקשר?
עדיין הוא לא מגיע בכל הארץאין לי מושג כמה הקנאים כי הם לא מצביעים, אבל הם גרים בעיקר בשתי שכונות קטנות, מאה שערים ורמה ב' בכל השאר הם מקבלים עיתון כמו כולם.
חב"ד זה שאלה טובה, התשובה נזילה כמו השאלה מיהו חרדי? לדוגמה: יש לחבד בקרית מלאכי בקריה וסביבותיה כאלף משפחות, אבל ברחבי העיר רשומים עוד כמה מאות שרואים עצמם כחסידי חב"ד, על אף שהם לא ממש תמיד מקפידים על על סעיף בשו"ע הרב בעל התניא...
זה המקור החשוב ביותר, כי אין מקום שהיתד לא מגיע, כולל דירות נורבגים בביתר ומודיעין עילית.
ערד וחצור אתה צודק, אני מתבייש ששכחתי, ואולי יש עוד מקומות, אין לי מושג למשל אם עמנואל זוכה לקבל את ההשקופה הנכונה כל שבוע בת.ד.עדיין הוא לא מגיע בכל הארץ
לדוג' בערד דימונה חצור של גור הוא לא מגיע!!
מדובר על עוד למעלה מ 2500 משפחות
סליחה 200 משפחות?! זה קצת?!ערד וחצור אתה צודק, אני מתבייש ששכחתי, ואולי יש עוד מקומות, אין לי מושג למשל אם עמנואל זוכה לקבל את ההשקופה הנכונה כל שבוע בת.ד.
דימונה זה לא רציני (למרות שאני חסיד שרוף של הפרוייקט הזה, אני מדבר כרגע במספרים יבשים בלי רגש) מדובר בכמה עשרות משפחות שנכנסות בכיף תחת ההגדרה של חרדים בודדים, שהם לדעתי מתקזזים מול לא חרדים שגרים אצלנו, כמו למשל פרדס כץ שעדיין מחציתה לא משלנו.
מעניין מאוד מה שאתה כותב,זה המקור החשוב ביותר, כי אין מקום שהיתד לא מגיע, כולל דירות נורבגים בביתר ומודיעין עילית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: