טור דעה מזל טוב לשר השיכון ולציבור החרדי: שכונה חדשה (בגודל עיר וחצי) נולדה !

סי 2

משתמש פעיל
וגם דווקא בחיפה ובלוד (אחיסמך) היו מהומות בשומר החומות
כן אבל כסיף אוי איך שכחנו היא הכי מסוכנת
אבל משום מה לא ידדוע לי על הרוג אחד בדימונה או בערד מפעולות איבה
מה גם שערד כמעט לא נמצאת בטווח הטילים אף פעם

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
האם זו השכונה המדוברת?

1682501853774.png

יעקב 11

משתמש פעיל
האם זו השכונה המדוברת?

צפה בקובץ המצורף 1360943

לא.
התוכנית הזאת נקראת תמ"ל 1011

פנרס

משתמש מקצוען
בקשת עזרה: לפני תקופה ארוכה מישהו כתב כאן על איזה יישוב קטן בנגב שאפשר להביא לשם משפחות חרדיות. אשמח אם מישהו זוכר במה מדובר, תודה מראש.

סי 2

משתמש פעיל
מישהו יודע לתת מידע מדויק עם מקור
כמה בתי אב חרדיים יש בארץ?

צפוני מצוי

משתמש פעיל
מישהו יודע לתת מידע מדויק עם מקור
כמה בתי אב חרדיים יש בארץ?
יש מכון סקרים אסקריא (אני מקווה שאני לא טועה) שהם מנתחים את כל הפלחים והאוכלוסיות בתוך המגזר החרדי,
להם יש את כל הנתונים על המגזר החרדי,
ואולי גם @עו"ד נתן רוזנבלט ידע להגיד לך בהתאם לתפקידו
@ועד הדיור החרדי אולי גם ידע לענות לך

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
הקנאים כמה הם?
וחבד?
ומה המקור של העיתונים מה הקשר?
אין לי מושג כמה הקנאים כי הם לא מצביעים, אבל הם גרים בעיקר בשתי שכונות קטנות, מאה שערים ורמה ב' בכל השאר הם מקבלים עיתון כמו כולם.

חב"ד זה שאלה טובה, התשובה נזילה כמו השאלה מיהו חרדי? לדוגמה: יש לחבד בקרית מלאכי בקריה וסביבותיה כאלף משפחות, אבל ברחבי העיר רשומים עוד כמה מאות שרואים עצמם כחסידי חב"ד, על אף שהם לא ממש תמיד מקפידים על על סעיף בשו"ע הרב בעל התניא...

זה המקור החשוב ביותר, כי אין מקום שהיתד לא מגיע, כולל דירות נורבגים בביתר ומודיעין עילית.

סי 2

משתמש פעיל
אין לי מושג כמה הקנאים כי הם לא מצביעים, אבל הם גרים בעיקר בשתי שכונות קטנות, מאה שערים ורמה ב' בכל השאר הם מקבלים עיתון כמו כולם.

חב"ד זה שאלה טובה, התשובה נזילה כמו השאלה מיהו חרדי? לדוגמה: יש לחבד בקרית מלאכי בקריה וסביבותיה כאלף משפחות, אבל ברחבי העיר רשומים עוד כמה מאות שרואים עצמם כחסידי חב"ד, על אף שהם לא ממש תמיד מקפידים על על סעיף בשו"ע הרב בעל התניא...

זה המקור החשוב ביותר, כי אין מקום שהיתד לא מגיע, כולל דירות נורבגים בביתר ומודיעין עילית.
עדיין הוא לא מגיע בכל הארץ
לדוג' בערד דימונה חצור של גור הוא לא מגיע!!
מדובר על עוד למעלה מ 2500 משפחות

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
השאלה הכי קשה זה הגדרת החרדים הלייטים, בעיקר בקרב מצביעי שס אבל לא רק, כי איפה בדיוק עובר הגבול? כיפה שחורה? עדיף לא להיכנס לזה כאן.

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
עדיין הוא לא מגיע בכל הארץ
לדוג' בערד דימונה חצור של גור הוא לא מגיע!!
מדובר על עוד למעלה מ 2500 משפחות
ערד וחצור אתה צודק, אני מתבייש ששכחתי, ואולי יש עוד מקומות, אין לי מושג למשל אם עמנואל זוכה לקבל את ההשקופה הנכונה כל שבוע בת.ד.
דימונה זה לא רציני (למרות שאני חסיד שרוף של הפרוייקט הזה, אני מדבר כרגע במספרים יבשים בלי רגש) מדובר בכמה עשרות משפחות שנכנסות בכיף תחת ההגדרה של חרדים בודדים, שהם לדעתי מתקזזים מול לא חרדים שגרים אצלנו, כמו למשל פרדס כץ שעדיין מחציתה לא משלנו.

סי 2

משתמש פעיל
ערד וחצור אתה צודק, אני מתבייש ששכחתי, ואולי יש עוד מקומות, אין לי מושג למשל אם עמנואל זוכה לקבל את ההשקופה הנכונה כל שבוע בת.ד.
דימונה זה לא רציני (למרות שאני חסיד שרוף של הפרוייקט הזה, אני מדבר כרגע במספרים יבשים בלי רגש) מדובר בכמה עשרות משפחות שנכנסות בכיף תחת ההגדרה של חרדים בודדים, שהם לדעתי מתקזזים מול לא חרדים שגרים אצלנו, כמו למשל פרדס כץ שעדיין מחציתה לא משלנו.
סליחה 200 משפחות?! זה קצת?!

צפוני מצוי

משתמש פעיל
מעניין מאוד מה שאתה כותב,
כי יש אלפי חרדים שגרים בבית שאן קרית שמואל קרית אתא קרית וכו מעלות נהריה ועוד,
נכון שרובם משתיכים לש"ס אבל מדובר על חרדים גמורים לכל הדעות

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה