אחינו כל בית ישראל
משתמש מקצוען
מה?יושבים כאן אנשים שנוברים בכל מה שקשור לענייני דיור ומגלים בקיאות מדהימה ומעוררת השתאות. אני חושב שצריך לעשות עם זה משהו שהוא יותר מכתיבה בפרוג.
מה?יושבים כאן אנשים שנוברים בכל מה שקשור לענייני דיור ומגלים בקיאות מדהימה ומעוררת השתאות. אני חושב שצריך לעשות עם זה משהו שהוא יותר מכתיבה בפרוג.
הם עושים אבל הוא מתכון לעושים גם למען הציבורומי אמר לך שהם לא עושים עם זה משהו?
מנין לך שלא?הם עושים אבל הוא מתכון לעושים גם למען הציבור
נכון לגמרי ותמיד יכול להיות שאני טועה(כנראה שלא הכל אתה יודע...)
אם הכל יילך כשורה,טכנית מתי מדובר על שיווק\ בניה\מגורים בפועל?
מעניין אותי מאוד כמה פרויקטים בסדר גודל כזה היה באמת כמו שכתבתה איכלוס תוך 4.5 עד 5 שנים?אם הכל יילך כשורה,
שיווק, שנה וחצי-שנתיים מהיום
בניה, כנ"ל שנתיים-שנתיים וחצי מהיום
מגורים בפועל, ארבע וחצי-חמש וחצי שנים מהיום
כפי שכתבתי אם הכל יילך כשורה בעז"ה! כי יש מלא פינות שזה יכול להיתקע (לדוגמא מי יהיה ראש העיר באה ,אי עמידה בסיכומים של משרד השיכון, בעיות בהסכמי הגג וכ"ו וכ"ו...)
למה שיווק שנה וחצי שנתיים הרי המכרז כבר פורסם נכון שזה יכול להידחות אבל יכול גם מאד להיות שלאאם הכל יילך כשורה,
שיווק, שנה וחצי-שנתיים מהיום
בניה, כנ"ל שנתיים-שנתיים וחצי מהיום
מגורים בפועל, ארבע וחצי-חמש וחצי שנים מהיום
כפי שכתבתי אם הכל יילך כשורה בעז"ה! כי יש מלא פינות שזה יכול להיתקע (לדוגמא מי יהיה ראש העיר באה ,אי עמידה בסיכומים של משרד השיכון, בעיות בהסכמי הגג וכ"ו וכ"ו...)
בעיתון מדורים היה כתבה של יעקב ריינץ היום,
אני לא זוכר בעל פה את המילים אבל הוא כתב שזה בערך שש וקצת שנים לאיכלוס,
כמו השכונה החדשה בבני ברק ואפילו שם זה נקרא קבלן חזק וטוב.
הוא פםריט גם הכל והאריך על כל מה שכתוב כאן אבל לא היה לי כוח להעתיק הכל.
מה הקשר בין גור לבית שמש (יותר נכון כמה אחוזים מהקריה (ויותר מזה מהמתחרדים לפניה שהתחילו הכול היו מגור)לא נשכח ששני פרויקטי הדיור היפים והמוצלחים ביותר בהיסטוריה שהוקמו אי פעם לכלל הציבור החרדי הוקמו בזכות גור!!!
"בית שמש" ו"אשדוד"!!!
צודק,מה הקשר בין גור לבית שמש (יותר נכון כמה אחוזים מהקריה (ויותר מזה מהמתחרדים לפניה שהתחילו הכול היו מגור)
אם אני לא טועה נחלה ומנוחה הייתה השכונה הראשונה שזה היה יותר ירושלמיצודק,
היום הם אחוז קטן,
אבל לפני 30 שנה הם הראשונים שהגיעו לשם יחד אם קבוצה ליטאית והקימו את הקריה החרדית שעד היום יש שם קרית גור ומנוחה ונחלה שזה ליטאים.
בנו במקביל שלוש חלקים כמו שכתבת הראשונים ממש היה שני רחובות אחד לב שמחה שהוא הרחוב הראשון בחלק של גור,אם אני לא טועה נחלה ומנוחה הייתה השכונה הראשונה שזה היה יותר ירושלמי
אחרי זה בית ומנוחה יותר ליטאי ואחרונים גור
קרית גת סמוכה גם לאשדוד שם יש ציבור חרדי גדול.הוא כנראה איזה ליטאי שלא קלט שבני ברק זה לא המילה האחרונה היום יש גם איזשוהי עיר בשם ירושלים שלידה ישנו כפר בשם בית שמש
וגם זה לכיוון אופקים שיש שם כמויות של ליטאיםוגם במרחק סביר מערד ודימונה שגם שם יש ציבור חרדי (ממגוון קהילות )
קרית גת על המפה - בנקודה האדומהקרית גת זה ממש מרכז הארץ.
איך הצליחו כל השנים לעבוד עלינו שזה דרום.
הבעיה היא שכל פעם שמעיפים טילים לאשדוד קרית גת גם בעסק...קרית גת זה ממש מרכז הארץ.
איך הצליחו כל השנים לעבוד עלינו שזה דרום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: