בית שמשניק
משתמש סופר מקצוען
אולי.צודק 100%
איך מעלים את הרעיון?
אולי עוד נתן רוזנבלט
אבל כדאי לחכות קודם ולראות שהמכרזים נסגרים, ושיש בהם זוכים.
יש עוד כברת דרך מסויימת שצריך לעבור עד ההגרלה.
אולי.צודק 100%
איך מעלים את הרעיון?
אולי עוד נתן רוזנבלט
לאחר השינויים האחרונים נראה לי שהמכרז ריווחי לקבלנים, וב"ה יצליחאולי.
אבל כדאי לחכות קודם ולראות שהמכרזים נסגרים, ושיש בהם זוכים.
יש עוד כברת דרך מסויימת שצריך לעבור עד ההגרלה.
זה אכן פתרון יותר מסובך. הרבה יותר קל ופשוט לפצל את המתחמים ל2 הגרלות שונות.לאחר השינויים האחרונים נראה לי שהמכרז ריווחי לקבלנים, וב"ה יצליח
תחושת בטן שלי, שההגרלות מחכים למכרז הזה ומיד אחרי התוצאות יהיה ההגרלה
להעביר החלטה שזה יוגדר שני איזורי רישום יכול לקחת זמן, ומכשולים משפטיים, של מי בעצם הסמכות?
ששינוי תב"ע לוקח זמןןן,
הפתרון של שתי הגרלות נפרדות בתאריכים שונים, יכול להכשל כי אתה מציע להקטין את כמות הערים בכל הגרלהזה אכן פתרון יותר מסובך. הרבה יותר קל ופשוט לפצל את המתחמים ל2 הגרלות שונות.
תודהיש כתבה במרכז הנדלן על קרית גת, והביאו את החישוב המדויק למ"ר במחיר מטרה כפי שחושב ע"י צבי1.
שאפו.
עניתי לך שלדעתי זה על הקרקעות המעורבות בתוך הגושים של מגורים ד' לגובה, ולא המכרזים הפעיליםאבל חשוב מאוד לשים לב שהמכרז הוא רה-תכנון כלומר שרמ"י עוד אמורה לשנות את התב"ע של הקרקע,
ששינוי תב"ע לוקח זמןןן, ובמצב הריביות הנוכחית סיכוי נמוך מאוד שמישהו יגש למכרז...
בכל מקום כתוב לפני מע"מ, וב600,000 לא, אז לא נראה לי[דבר נוסף לדעתי החישוב למ"ר במחיר מטרה הינו טעות, ובדיקת מגבלת ההנחה עד ה600,000 ש"ח הוא לפני המע"מ...
ולפי"ז המכרז לא ריווחי בכל..., וגם לדבריך צבי1 הריוחיות גבולית מאוד]
אם הציבור החילוני ידע שההגרלה היא רק במערב ומיועדת לחרדים הוא פחות ייכנס לקרית גת, אלא יבחר ערים אחרות שמתאימות לו יותר, וגם אם כמה ייכנסו זה לא נורא כי הם ישכירו לחרדים. עיין ערך רמה ד' בבית שמש שהיא שכונה חרדית לכל דבר, למרות שיש בה כמה זוכי הגרלות מהציבור הכלליהפתרון של שתי הגרלות נפרדות בתאריכים שונים, יכול להכשל כי אתה מציע להקטין את כמות הערים בכל הגרלה
ושוב חזרנו לבעייה שהציבור החילוני (שהוא הרוב) יבחר את ק"ג באחת משלושת הבחירות, להשקעה
שיכולה ליהפך למגורים כשיתברר התוצאות
זה לא מה שכתוב בחוברת המכרז.עניתי לך שלדעתי זה על הקרקעות המעורבות בתוך הגושים של מגורים ד' לגובה, ולא המכרזים הפעילים
מע"מ הוא תמיד בסוף התחשיב.בכל מקום כתוב לפני מע"מ, וב600,000 לא, אז לא נראה לי
אין קשר בין עיר חרדית בית שמש שזה רק הרחבת העיר, לעיר החילונית ק"ג שמייצרים שכונה ועיר חדשהאם הציבור החילוני ידע שההגרלה היא רק במערב ומיועדת לחרדים הוא פחות ייכנס לקרית גת, אלא יבחר ערים אחרות שמתאימות לו יותר, וגם אם כמה ייכנסו זה לא נורא כי הם ישכירו לחרדים. עיין ערך רמה ד' בבית שמש שהיא שכונה חרדית לכל דבר, למרות שיש בה כמה זוכי הגרלות מהציבור הכללי
עו"ד נתן רוזנבלט כבר כתב על זה בתחילת האשכול הזה נדמה לי, שבמשרד השיכון אכן עובדים על רעיונות...אם שני המתחמים יוגרלו באותו סבב, כנראה שהן חילונים והן חרדים יירשמו לשניהם, בפרט מי שקונה להשקעה.
תכנית דירה בהנחה הרי מוגבלת ל3 ערים, כך שכל אחד שנרשם לקרית גת ירצה למקסם את אחוזי הזכייה שלו.
אם משרד השיכון רוצה למנוע זאת, הוא צריך לפצל את שני המתחמים לשתי הגרלות שונות, או לחילופין להגדיר אותם כשתי ערים שונות.
לא זכור ליעו"ד נתן רוזנבלט כבר כתב על זה בתחילת האשכול הזה נדמה לי, שבמשרד השיכון אכן עובדים על רעיונות...
אנסה לחפש.. כך זכור לי.לא זכור לי
איפה?
אני נדנדתי לו כמה פעמים ולא קיבלתי מענה
אפשר להכריז מראש שתהיה אופציה להצרחה, כלומר חרדי שיזכה במתחם הכללי יוכל להחליף עם חילוני שזכה במתחם החרדי. יש לזה תקדים מבית שמש רמה ד'-ה'.הם רק יהיו הרוב (להשקעה) וראש העיר יזמין אותם למגורים, וזה גלגל שאי אפשר לעצור
וזה הצליח?אפשר להכריז מראש שתהיה אופציה להצרחה, כלומר חרדי שיזכה במתחם הכללי יוכל להחליף עם חילוני שזכה במתחם החרדי. יש לזה תקדים מבית שמש רמה ד'-ה'.
לא. אבל רמה ד' היא כולה חרדית. וזו המטרה שלך בקריית גת שהשכונה החרדית תהיה חרדית לגמרי.רמה ה' זה שכונה ללא חרדים?
מדובר במכרז מחיר מטרה החרדי?מתוך המבשר היום
צפה בקובץ המצורף 1453749
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: