האזור של כסיף הוא בעייתי,והמרחק של השכונה ענקית בת 13,000 דירות לכביש שליד עוד יותר גדול
זה כבר ההרגשה האישית של כל אחד,האזור של כסיף הוא בעייתי,
יותר מאחיסמך,
כל הנגב סובל מפרוטקשן ומבדואים גנבים ומציקים,
בלוד היו מהומות בשכונה אחת,
שלא גלשו החוצה וודאי לא לשכונה מרוחקת כמו אחיסמך,
משא"כ כסיף שכדי להגיע לשם צריך לעבור בצירים לא סימפטיים...
לא נשמע כ"כלפי נתונים במחקר של משרד השיכון-רק בערים ירושלים בני ברק בית שמש מודיעין עילית ביתר עילית אשדוד ואלעד יש 190,000 משפחות חרדיות (ערים שאין הרבה מה להתפלפל בהם בגדר מיהו חרדי) וזה נתונים מלפני כמה שנים, וזה עוד לפני כל שאר הערים שיש בהם חרדים, כך שלכאורה יש בערך 250,000 משפחות חרדיות.
יתד נאמן זה ממש ממש לא ראיה כי המון משפחות לא מקבלות כגון יחידות דיור ערים בפריפריה (גם ערים חרדיות) ועוד.
התפרסם כעת בעיתון שחרית בשם איזה מכון מחקר שיש חסר של 10000 דירות לחרדים.אוקיי. אני נתן קרדיט למי שמגיע, ומגיע לכם בד"כ.
אך כעת באמת בא נעיין בזכאי סדרה ג' (דהיינו לא המחיר למשתכן סדרה א' וב' אלא רק מבערך 2019 ועד להיום לפי הערים בני ברק, בית שמש, אלעד מודיעין עילית, ומירושלים ניקח למען ההגינות 33% לפחות חרדים, וביתר ועמנואל וצפת, מוכן?)
הנה הנתונים : בני ברק 11.896 בית שמש 7382 ירושלים (שליש): 10000 -(הסכום הכולל הינו מעל 30000)
אלעד כ3000 ביתר כ3500 מו"ע מעל 3000 צפת מעל 1000 רכסים כ800 ועוד אלפים בערים מעורבות דוגמת אשדוד ועוד. סה"כ מעל 40.000
ומה שכבודו טוען שצריך להגיע ליותר נרשמים התשובה הוא שמלא מלא לא נרשמים להגרלות וזה ידוע לפי המסמך הנ"ל יש מעל 200000 אלף זכאים פעילים שלא זכו עדיין בדירות
אז ברור שיש יותר מעשרת אלפים חרדים שמתמודדים בהגרלות, בד"כ בכל הערים החרדיות מתמודדים כ15000 איש, וכמו שאמרתם נוספו עוד הרבה מאורסים לדעתי יש מינימום 20,000 אלף חרדים שמתמודדים.
מצורף הקובץ.
יש כלל בחדשות 'אדם נשך כלב - חדשה, כלב נשך אדם - לא חדשה'קצת להתעדכן בחדשות...
בשבת הגדול מחבל תושב חורה ניסה לחטוף לשוטר נשק ביציאה מהר הבית שוטר נוסף שהיה שם חיסל את המחבל תושבי חורה אמרו שהרגו אותו סתם ויצאו לכביש 31 עם אבנים הם הספיקו לרגום כמה אוטובוסים עד שהמשטרה חסמה את הכביש כמה ק"מ לפני חורה למשך מספר שעות זה היה בחודש האחרון
חוץ מזה יש שם פרוטקשן וכדאי לא לשכוח את אריה שיף שהרג ערבי שניסה לגנוב לו את האוטו...
ציר 31 הוא ציר 'לא סימפטי'...?משא"כ כסיף שכדי להגיע לשם צריך לעבור בצירים לא סימפטיים...
אשדוד ב-רובעים ח, ג, ו, הוא לא מחולק בתיבות אלא נזרק בפינות, בגינות וכדו'... וד"לאין לי מושג כמה הקנאים כי הם לא מצביעים, אבל הם גרים בעיקר בשתי שכונות קטנות, מאה שערים ורמה ב' בכל השאר הם מקבלים עיתון כמו כולם.
חב"ד זה שאלה טובה, התשובה נזילה כמו השאלה מיהו חרדי? לדוגמה: יש לחבד בקרית מלאכי בקריה וסביבותיה כאלף משפחות, אבל ברחבי העיר רשומים עוד כמה מאות שרואים עצמם כחסידי חב"ד, על אף שהם לא ממש תמיד מקפידים על על סעיף בשו"ע הרב בעל התניא...
זה המקור החשוב ביותר, כי אין מקום שהיתד לא מגיע, כולל דירות נורבגים בביתר ומודיעין עילית.
מיתר נראה לי, ישוב ליד להביםבקשת עזרה: לפני תקופה ארוכה מישהו כתב כאן על איזה יישוב קטן בנגב שאפשר להביא לשם משפחות חרדיות. אשמח אם מישהו זוכר במה מדובר, תודה מראש.
כן אני יודע ואף נוסע בו לעיתים רחוקות...ציר 31 הוא ציר 'לא סימפטי'...?
האם אתה יודע שמדובר בכביש בן 2 נתיבים מוארים לכל צד עם מחלפים לכל אורכו?
אלפי בני באדם נוסעים בו כל יום בלי שמץ של פחד
בכבישים המובילים לביתר נרשמו הרבה יותר זריקות אבנים מאשר אירוע בודד בכביש 31
רק בעיה קטנה, אין תחנת דלק ישראלית בין כביש 6 לכסיףאו לדמיין מה יכול לקרות אם תשאיר את הרכב שניה בתחנת דלק,
דיברתי על האזור בכללותו,רק בעיה קטנה, אין תחנת דלק ישראלית בין כביש 6 לכסיף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: