אדם לעמל יולד
משתמש מקצוען
ההדרכות הפרונטליות יחלו לקראת סוף אוגוסט.
למי יש את הטלפון של ועדת יהודה?אני מאיזור אשדוד-משוייכת לאשקלון. לא הייתי זמינה בשבוע האחרון לכן התקשרתי אליהם בעצמי והוזמנתי לראיון עוד השבוע.
נראה לי שכדאי למי שעוד לא פנו אליו להתקשר בעצמו. או שהוא לא ענה אליהם או שהתפספס משהו. לא כדאי להפסיד (מי שמעוניין בגלל סיבה שכזו.)
באתר מופיע רק מייל אבל תצלצל לועדה המרכזית הם יתנו לך את המספרלמי יש את הטלפון של ועדת יהודה?
חומר רגיש: זהותון אלפונים פרוטוקוליםלתשומת ליבכם
כדאי לרענן את הזיכרון
מהו חומר רגיש ומהו חומר עדין
מה עושים עם מעטפה כשרה עם פתקים פסולים
זה חלק מהשאלות בראיון
אותי שאלו הרבה פחותיש להם מספר שאלות (לא ציטוט מדוייק, אבל זה רוח הדברים)
1. באיזה תפקיד עבדת בבחירות הקודמות?
2. מהו העיסוק שלך?
3. איזה תכונות חשובות לתחום העיסוק שלך?
4. איזה תכונות נדרשות ממזכיר קלפי?
5. האם יש לך תכונות אלו?
6. למה רצונך לעבוד כמזכיר?
7. מה היו נקודות הקושי שלך בבחירות הקודמות?
8. טלפון? כשר? יש מספר להודעות?
9. יש לך רכב? איך התניידתבבחירות הקודמות?
אתמול בראיון אמרו לי שמי שקיבל ציון גבוה מהקולטים נקרא שוב ויש כאלה שלא קראו להם כי הציון שלהם לא היה גבוהעבדתי כמזכיר קלפי ואני בודקת במייל כל הזמן ולא מגיע כלום.
בועדת יהודה כבר שובצנו האפשרויות היו או בימי שישי 9 ו- 16 או בימי שלישי 13 ו- 27 באוגוסטההדרכות הפרונטליות יחלו לקראת סוף אוגוסט.
025091969למי יש את הטלפון של ועדת יהודה?
בנוסף החתימו אותנו על טופס שאנחנו יודעים שהשכר הוא 2270 (לא זוכר בדיוק אבל לא היה תוספת משמעותית) כולל הוצאות רכב נסיעה וכואתמול בראיון אמרו לי שמי שקיבל ציון גבוה מהקולטים נקרא שוב ויש כאלה שלא קראו להם כי הציון שלהם לא היה גבוה
אין שינוי כלל 1709 נטו.בנוסף החתימו אותנו על טופס שאנחנו יודעים שהשכר הוא 2270 (לא זוכר בדיוק אבל לא היה תוספת משמעותית) כולל הוצאות רכב נסיעה וכו
מצטערת, אבל לא שמרתי אותו. אני אישית התקשרתי למס' שהביאו פה של הועדה באיזור יהודה נראה לי וביקשתי את המס' של איזור אשדוד. חקרו אותי בשביל מה ובסוף נתנו לי.אשמח לקבל את
@חחח אשמח לקבל את המספר שהתקשרת אליו כי לאיפה שאני ניסיתי להתקשר לא היה זמין.
תודה רבה.
סתם עושים עלינו קופה החבר'ה שם...בנוסף החתימו אותנו על טופס שאנחנו יודעים שהשכר הוא 2270 (לא זוכר בדיוק אבל לא היה תוספת משמעותית) כולל הוצאות רכב נסיעה וכו
תמיד הם עושים אותו דבראני אישית התקשרתי למס' שהביאו פה של הועדה באיזור יהודה נראה לי וביקשתי את המס' של איזור אשדוד. חקרו אותי בשביל מה ובסוף נתנו לי.
תשאלו אותנו ונענה מה הסיפור?יש מצב שיעלו פה את התשובות של הלומדה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: