תנסה לכתוב את הכתובת מייל ידנית ולא השלמהלמה אני לא מצליח להתחבר? משום מה הוא כותב לי שהסיסמא אינה נכונה, זו הסיסמא מהפעם הקודמת, אני עושה "שכחתי סיסמא" כדי לקבל סיסמא חדשה וגם את זה הוא לא נותן לי
תודה רבה, כבר ערכתי את ההודעה כי הבעיה הסתדרה ועכשיו זה בעיה אחרתתנסה לכתוב את הכתובת מייל ידנית ולא השלמה
בהצלחה
ניסו לעזור לי, והם טוענים שהבעיה באתר.נטפרי?
בפעם הקודמת זה היה ככה בגלל הסינון ואחרי ששלחו להם בקשה הם סידרו (אולי גם סינון אחר)
מה מחרפן בדיוקמבחן מחרפן !!!!!
אחד מחברי הועדה ולא דוקא היו"רמי נותן מעטפת הצבעה
המזכיר או היו"ר?
???ניסו לעזור לי, והם טוענים שהבעיה באתר.
מישהו ניסה?
יש לי את אותה בעיה.
בפעם הקודמת הם לא ענו תשובותתוך כמה זמן יש תשובות?
אפשר ?לכל מי שעושה את המבחן הדרך הכי קלה בעיני היא
לפתוח שני חלונות , באחד יש את החומר ובשני את המבחן
היית ממזכירה בפעם הקודמת?אני הייתי היום בראיון,
נשאלתי רק על שאלה אחת מהחומר
השאלה היתה: כיצד שוטר מצביע?
מה אתה עושה ביום יום איזה דברים מיוחדים יש בך ראיון אישי קלאסימישהו היה בראיון של קולט,
מה שואלים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: