אדם לעמל יולד
משתמש מקצוען
לדבר עם מטה איוש קלפיות.מה אפשר לעשות? בכללי לא אכפת לי כי הגעתי בתור משקיף וזה המשכורת שתכננתי לקבל.
לדבר עם מטה איוש קלפיות.מה אפשר לעשות? בכללי לא אכפת לי כי הגעתי בתור משקיף וזה המשכורת שתכננתי לקבל.
בבחירות לכנסת או לעירייה עבדת?מסתבר שעשו עליך קופה אין שום סיבה שתקבלי כזה סכום על 8 שעות כיו"ר
שוב בכנסת או בעיריההיו לי 2 כתבי מינוי, הראשון יו"ר מאגודת ישראל והשני משקיף ממפלגה חילונית( כנראה הסכם ביניהם).
הגעתי בתור משקיף, ואחרי הגיעה משקיפה שהיה לה את כתב המינוי למשקיף מטעם המפלגה החילונית, מינוי שהיה לי גם.
בקלפי היתה רק מזכירה ולא היה שום יו"ר ( לפי חוק חייב שיהיה מישהו נוסף מלבד מזכיר) וגם היה כפילות של כתב המינוי, האחראי עלי מאגודת ישראל אמר שאשתמש בכתב המינוי של יו"ר.
לעירייה, בירושליםבבחירות לכ
בבחירות לכנסת או לעירייה עבדת?
עכשיו הכל ברורלעירייה, בירושלים
יש לי היום בצהריים ראיון אם זה עדיין ישנהמישהו כבר היה עכשיו בראיון?
אם כן אשמח לשמוע איך זה היה, תודה מראש
גאוןלעירייה, בירושלים
מה שהוא הביא נמצא לא באתר הראשי בכניסה אלא במודעות ועדת הבחירותעבודה בבחירות לכנסת כמזכיר ועדת קלפי
יום ראשון 07.07.19 ד' תמוז תשע"ט
1. מזכירי ועדת קלפי שהועסקו בבחירות לכנסת ה- 21, אשר התקיימו ב- 9 באפריל 2019, יוזמנו לראיון אישי במהלך השבוע בוועדות האזוריות בהן הועסקו.
2. מועמדים חדשים אשר מבקשים לעבוד כמזכירי ועדת קלפי בבחירות לכנסת ה- 22, נדרשים לעקוב אחר הפרסומים להגשת המועמדות בשבועיים הקרובים באתר האינטרנט של הוועדה ובעיתונות הארצית.
2. מועמדים חדשים אשר מבקשים לעבוד כמזכירי ועדת קלפי בבחירות לכנסת ה- 22, נדרשים לעקוב אחר הפרסומים להגשת המועמדות בשבועיים הקרובים באתר האינטרנט של הוועדה ובעיתונות הארצית.
ההרשמה מתחילה ביום שלישי הקרוב 16/7/18
יש להם מספר שאלות (לא ציטוט מדוייק, אבל זה רוח הדברים)מישהו כבר היה עכשיו בראיון?
אם כן אשמח לשמוע איך זה היה, תודה מראש
בדקת במייל?עבדתי בבחירות הקודמות ועדיין לא התקשרו אלי
יש עוד כאלה?
ומה אמורים לעשות? להמשיך לחכות?
עבדת כמזכיר קלפי?עבדתי בבחירות הקודמות ועדיין לא התקשרו אלי
בדקת במייל?
עבדתי כמזכיר קלפי ואני בודקת במייל כל הזמן ולא מגיע כלום.עבדת כמזכיר קלפי?
אני מאיזור אשדוד-משוייכת לאשקלון. לא הייתי זמינה בשבוע האחרון לכן התקשרתי אליהם בעצמי והוזמנתי לראיון עוד השבוע.עבדתי בבחירות הקודמות ועדיין לא התקשרו אלי
יש עוד כאלה?
ומה אמורים לעשות? להמשיך לחכות?
@חחח אשמח לקבל את המספר שהתקשרת אליו כי לאיפה שאני ניסיתי להתקשר לא היה זמין.אני מאיזור אשדוד-משוייכת לאשקלון. לא הייתי זמינה בשבוע האחרון לכן התקשרתי אליהם בעצמי והוזמנתי לראיון עוד השבוע.
נראה לי שכדאי למי שעוד לא פנו אליו להתקשר בעצמו. או שהוא לא ענה אליהם או שהתפספס משהו. לא כדאי להפסיד (מי שמעוניין בגלל סיבה שכזו.)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: